AVON "Far Away" kvapnusis vanduo moterims

Jau kuris laikas vis pamirštu jums papasakoti apie kažkokį aromatą iš savo kolekcijos. Iš tiesų, buvau sau pasižadėjusi bent kartą per mėnesį parodyti vieną buteliuką ir plačiau papasakoti jums, tačiau ant vienos rankos pirštų galima suskaičiuoti, kiek kartų per praeitus metus jums pasakojau apie aromatus. 😕 Iš vienos pusės, tai visai suprantama, pernai, dėl mažo kūdikio namie kvėpintis negalėjau pakankamai ilgą laiką, o paskui labai atpratau nuo papildomo kvapo ant kūno odos, todėl kvėpinausi palyginti mažai. Iš kitos pusės - pažadas ir yra pažadas, tad reikia taisyti padėtį, susiimti, ir šiemet pasistengti nenukrypti nuo išsikelto tikslo. 

Taigi, šį kartą apie mano šios žiemos mėgstamiausią kvapą, kuriuo puošiausi gruodį ir sausį - tai vienas tų aromatų, kuris man atsiskleidžia šaltukui paspaudus, sušildo šaltą dieną ir suteikia pasitikėjimo savimi ir seksualumo užtaisą. Šį kartą, apie Avon "Far Away" kvapnųjį vandenį, ir nebe pirmą šio aromato buteliuką mano kvapų lentynoje.

"Aromatas yra stiprus burtininkas, kuris geba perkelti tūkstančius mylių nuo ten, kur esi ir daugybę metų atgal, kuriuos jau nugyvenai"
Helen Keller


Produktas: AVON "Far Away" kvapnusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Kaina*: 20,50 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių arba internetu - www.avon.lt
Leidimo metai: 1994 metai
Kvapo kategorija: rytietiški - gėlių

Gamintojo aprašymas: Išleiskite atostogauti tai, kas tikėtina. Leiskite savo vaizduotei perkelti jus į egzotišką oazę, su šiais, rytietiškai kvepalais. Viršutinės persikų ir frezijos natos elegantiškai susilieja su švelniais jazmino ir kvapniosios kanangos aromatais. Pasinerkite į raminančio vanilinio muskuso, santalo ir gimtaro natų dermę. Nepaprastai moteriškas aromatas.

Pilna kolekcija. Nuotraukia iš ČIA

Viršutinė nata: kvapnioji kananga, ylang-ylang, apelsinas, kokosas, persikas
Širdies nata: jazminas, kvepenė, rožė, žibuoklė, gardenija
Apatinė nata: vanilė, santalas, muskusas, gintaras

Sudėtis: SD ALCOHOL 40-B, PARFUM/ FRAGRANCE, WATER/ EAU, BENZOPHENONE-2, RED 4/ CI 14700, RED 33/ CI 17200, BLUE 1/ CI 42090.

Nuotrauka iš ČIA

Pakuotė. Anksčiau, pirkdama kvepalus, iš karto išmesdavau jų pakuotes, tiesiog, man atrodė kad jos visiškai nereikalingos. Iš tiesų, aromatus reiktų laikyti originaliuose jų pakuotėse: taip jie geriau apsaugomi nuo saulės spindulių ir aplinkos poveikio, tad kvapas ilgiau išlieka nepakitęs ir kvepalai, tualetiniai vandenys ar kitos formos aromatai gali būti naudojami ilgesnį laiką. Kadangi nebeturiu pakuotės, kelias nuotraukas pasiskolinau iš internetinių šaltinių (aišku, nurodžiau nuorodas, iš kur jos yra), ir sudėtinių dalių ieškojau internete, todėl nesu visiškai tikrai dėl to, kiek jie tikslūs ir teisingi.

Kalbant apie pakuotę - kartoninė dėžutė buvo balta, su juodais, auksiniais ir rožiniais motyvais. Tiesą sakant man ta dėžutė niekad nepatiko, atrodė negraži ir neskoninga, spalvos nelogiškai sudėtos ir vaizdas nepatrauklus akiai. Tačiau tai tik mano nuomonė. O va, kvapiojo vandens buteliukas man labai gražus ir patrauklus: matinis stiklas neslepia, kiek aromato dar liko pakuotėje, tačiau dailiai pritemdo atsibodusį, skaidraus stiklo dizainą. Ant purkštuko prikabintas juodas kutas, o nuimamas buteliukas juodai rožinės spalvos. Vėlgi, juoda su rožine man visiškai nedera, tačiau tiek jau to. Ant buteliuko dugno priklijuotas lipdukas su aromatu, tad net jei išmetate kartono pakuotę (nors aš to nerekomenduoju) - visuomet žinosite, kuo kvėpinatės.


Kvapas. Tikriausiai tai yra vieninteliai kvepalai, kuriais tik pasipurškus aš neužuodžiu jokio alkoholio kvapo. Tik pasipurkšus, akimirksniu atsiduriu egzotiškose, nepaprasto grožio džiuglėse, kur žydi gėlės, sklinda ylang-ylang aromatas, pro kurį veržiasi žvalumo suteikiantis apelsino aromatas, o čia pat sudėti saldžius kvapus sklaidžiantys ir paragauti viliojantys kokoso ir persikų kvapai. Kur pažvelgsi, ką beužuosi - visur kvepia egzotika ir gėlėmis, rytietiškais kvapais ir gundančiais aromatais.

Neilgai trukus šalia pirmųjų gėlių imu užuosti savo nuostabiausio aromato jazmino žiedus ir rožes bei gardenijas, atrodo saldūs ir gardūs vaisių kvapai šiek tiek nuslopo. Žengiu į kupiną gėlių jūrą, aplink vis skleidžiasi ir skleidžiasi tai rožės, tai jazminai, tai gardenijos... O aš per jas keliauju ir keliauju... kol pamažu aromatas vis sodrėja ir sunkėja, pirmiausia uoslės receptoriai užuodžia vanilę, tada specifinio kvapo santalo medieną bei muskusą. Sodrus medienos ir gėlių aromatų mišinys šį kartą ilgiau pasilieka ant odos vis skleisdamas gėlių ir seksualios, sodrios, rytietiškos medienos aromatus. Rytietiška pasaka... 💓

Nuotrauka iš ČIA

Mano nuomone kvapas tinkamesnis:
     ★ vakaro - nakties metui;
     ☃ žiemos sezonui.

Kvapas iš tiesų labai intensyvus, jei esate jautri aromatams, aš jo jums nerekomenduoju. Lygiai taip pat nerekomenduoju, jei jūsų biure, ofise ar aplinkoje yra jautrių kvapams žmonių - jis užsiuodžia per gerą 2 metrų atstumą, todėl gali erzinti kitus žmonės. O ir išlieka labai ilgai, aš pakankamai stipriai jį užuodžiu bent 12 valandų, o jei jo patenka ant drabužių, aromatas jaučiamas ir sekančią dieną po kvėpinimosi. Tad tikriausiai reiktų atsargiai, jeigu kasdien mėgstate vis kitus kvepalus. 


Šitas kvapas yra tobulas mano kiekvienos žiemos aromatas. Man patinka, kad jis išlieka nepaprastai ilgai ir nereikia kvapo dengti kelis kartus per dieną, tad pasipurškiau ryte ir man nereikia niekur neštis buteliuko ir rūpintis dėl aromato.
Na, o kalbant apie kvapą: aš visuomet su juo jaučiuosi tobulai gerai. Atrodo, kad aromatas apgaubia mane visą, ir tikriausiai keletą žmonių, kurie yra arčiau manęs 😁 ir ne tik labai maloniai kvepia, bet leidžia man mintimis nusikelti ten, kur šilta, kur verda Indiški prieskonių, aromatų turgūs, o šalia, ant stalų, maloniausius kvapus skleidžia šviežiai skintos gėlės... Su kvapu aš galiu keliauti, bent jau mintimis... Su kvapu aš jaučiuosi tvirta, geros nuotaikos, pasitikinti savimi, labai moteriška ir skleidžianti nepaprastus seksualumo kerus. 💃👩 Man tai vienas nerealiausių mano kvapų, būtinai bus kartojamas!

Aromatas panašus į:
- AVON "Far Away Gold" for women
- NATURA "Una Blush"
- O BOTICARIO "Jasmim Sambac"




Ačiū, kad skaitote,

Koks jūsų mylimiausias žiemos kvapas?
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai