AVON illuminating face pearls - spindesio suteikiantys pudros rutuliukai/ perlai

Dekoratyvinės kosmetikos įrašui šį kartą pasirinkau vieną iš labai mėgstamų Avon gaminių mano makiaže. Šiaip jau, su Avon kosmetika būna įvairiai: būna didelių nusivylimų, tačiau pasitaiko ir malonių atradimų. Kalbant apie veidui skirtus perlus, juos aš naudojau jau prieš daug metų, tuomet jų buvo tik dviejų atspalvių ir pamenu, jie buvo labai skalsūs ir ilgai naudojami, kol pagaliau baigėsi. Esu bandžiusi tokį pat gaminį iš Oriflame, tik pamenu, kad spalvos nebuvo man labai tinkamos. O va Avon, spindesio suteikiantiems perlams jaučiau nostalgiją, todėl pasitaikius progai įsigijau ir šiandien noriu jums apie juos šiek tiek daugiau papasakoti.

"Koks aš esu laimingas, kad turiu kažką, kam pasakyti viso gero yra labai sunku"
Winnie the Pooh


Produktas: AVON illuminating face pearls - spindesio suteikiantys pudros rutuliukai/ perlai
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė veidui - kaip skaistalai, kaip hailaiteris, suteikia spindesio ir spalvos
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: dailus efektas
Labiausiai nepatiko: nekompaktiška pakuotė
Kiekis: 22 g
Kaina*: 10,40 EU
Kur galima įsigyti: iš Avon konpanijos konsultanto (internetu)

Ką žada gamintojas: Padenkite ant veido su šepetėliu, kad veidas įgautų spindesio arba kaip skaistalus, kad paryškinti skruostikaulius.


Veido perlai mus pasiekia juodo kartono pakuotėje. Minimalistinio stiliaus dėžutę, bent jau aš, iš karto metu lauk, net jei tai reiškia, kad juodas plastikinis perlų indelis greičiau apsibraižys ir nusidėvės. Tiesiog, aš neturiu nei noro, nei laiko, kas kartą naudojant produktą jį išimti iš kartoninės dėžutės, o paskui, po naudojimo dėti vėl atgal į kartono pakuotę. 

Pats indelis plastikinis, tačiau gana didelis ir gana aukštas. Toks visiškai nepatogus kelionėms. Man daug patogesnis keliauti buvo žemesnis Oriflame perlų dėžutės variantas, tik pamenu, kad ten buvo ne taip patogu paimti gaminį šepetėliu: sukant šepetėliu po indelį dalis perlų vis iškrisdavo pro žemas sieneles lauk. Tuo tarpu Avon dėžutė kasdieniam naudojimui patogesnė ir sukant šepetėlį po indelį, rutuliukai nekrenta lauk. 

Indelio dangtelis nusisuka ir nusiima lauk, po juo yra kempinėlė, kuri apsaugo perlus nuo skilimo ir pažeidimų, kol jie yra pakuotėje. Atrodo patogu. Beje, prieš gerą dešimtmetį zonos vadybininkė (tuomet dirbau pati konsultante) man siūlė kažkur važiuojant produktą dengti ta kempinėle ir nereikės vežti šepetėlio. 😆 Pripažinsiu, esu taip priemonę dengusi ir iš bėdos tinkamas variantas, tik visgi manau, jog geriausia naudotis šepėliais - ir rezultatas gražesnis ir naudoti patogiau.


Kvapas. Kompaktinėms pudros, skaistalams ir bronzantams būdingas kvapas, nieko įmantraus, nieko išskirtinio.

Konsistencija. Priemonė yra perlų ar rutuliukų pavidalo, čia kaip jums patogiau, man maloniau tokias priemones vadinti perlais. Tai dvispalvė priemonė: rausvi, su lengvu koraliniu atspalviu perlai ir šalia - šviesūs, baltai rožiniai perlai. Tiesa, man pasirodė, kad tarp jų yra ir pavieniai, rožiniai perlai su šaltesniu atspalviu, tačiau jie labai panašūs į rausvus su koraliniu, todėl nesu 100% tikra, kad ten dar viena spalvytė. Konsistencija vidutinė, stiprus pudriškumas su geru drėgmės santykiu. Visi perlai turi smulkias spindinčias daleles.


Sudėtis: Talc, Paraffinum Liquidum, Sorbitol, Hydroxylated Lanolin, AquaPhenoxyethanol, Butylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Dehydroacetate.
[+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, Mica.


Poveikis. Ieškojau tarp nuotraukų efekto ant veido, tikrai žinau, kad fotografavau prieš kiek daugiau nei savaitę, bet prieš porą dienų tvarkiau nuotraukas ir tikriausiai būsiu ištrynusi, tad tikrai gaila, bet negalėsiu parodyti kaip priemonė atrodo ant veido. Galbūt, jei nepamiršiu, nufotografuosiu ir įkelsiu jau į paskelbtą įrašą fotografiją, bet tikrai nepažadu. O va, išsklaidytą ant rankos produkto nuotrauką įkeliu žemiau.

Perlus ant veido visuomet dengiu su kirstu šepetėliu skruostams arba su dideliu pudros šepetėliu. Beje, su pastaruoju man paimti produktą lengviau, o gražiau dengiasi su kirstu. Iš esmės, patogiausias variantas yra kuo didesnis šepetėlis - kuo daugiau vietos indelyje jis užima, tuo paprasčiau jo paimti. Tiesa, reiktų nepamiršti ir to, kad stipriai nespausti produkto su šepetėliu - produkto paėmimo tai nepaspartins, o va rutuliukai tikrai įstrigs tarp šepetėlio šerelių.


Aš ilgai galvojau, kaip tiksliau apibūdinti šią priemonę. Gamintojas siūlo perlus dengti ant viso veido ir išgauti spindinčios odos efektą, bet man toks variantas niekad netiko, nes veidas atrodo kaip praeito amžiaus snieguolės po senai praėjusio Naujametinio baliaus. 😆 Spindi visa ir blizgi, per daug blizgi... Tad tai tikrai nėra veido pudra. Skaistalai? Tikriausiai taip, vienas iš variantų, nes paryškina skruostus ir suteikia jiems lengvą rožinį atspalvį, tik turiu pasakyti, jog tikrai netiks toms, kurios ieško itin pigmentuotos priemonės, nes spalvos nėra kažin kiek. Tad kartu tai ne tik skaistalai, man norėtųsi rašyti ir hailaiteris, nes priemonė suteikia to nuostabaus švytėjimo odai, tiksliau spindesio. Bet vėlgi, tai nėra tradicinis hailaiteris, mat spindinčių dalelių nėra labai daug, o kartu, tai priemonė su spalva.

Taigi, jau pasakojau jums, kad padengti priemonę pakankamai lengva, papasakojau apie efektą veidui - lengva, natūrali spalva su spindesiu. Kas dar liko? Taip, išsilaikymas... Sunku pasakyti, kiek tiksliai priemonė išsilaiko ant veido odos, nes ji nėra labai ryškiai matoma, tačiau pastebiu, kad ji niekur nedingsta nuo odos ir jos išlikimas atitinka mano poreikius - vakare vis dar matau spindinčius priemonės likučius ant odos. O ir norint atnaujinti spalvą, tai padaryti labai lengva, nes ji dailiai sluoksniuojasi.

Papildau įrašą nuotrauką - tad iš tiesų, efektas natūralus, atrodo, kad ant veido nėra kažko uždėta, bet spindesio suteikiantys perlai matomi ir suteikia spindesį, tiesa, realiai jis atrodo daug geriau nei per fotoaparato objektyvą

Ir galiausiai, man dar norisi paminėti, jog tokios priemonės yra nepaprastai skalsios. Avon perlus, kuriuos turėjau labai senai, naudojau apie 3-3,5 metų, tuo tarpu Oriflame baigėsi po 2,5-3 metų. Tad manau kad ir šie perlai baigsis ne ką anksčiau, nors jo galiojimas tik 2 metai. Nors, reikia pagaliau prisipažinti, kad aš į tas datas žiūriu tik kaip į patariamojo pobūdžio ir tikiu, jei nesikeičia spalva, kvapas, konsistencija - priemonė vis dar tinkama saugiai naudoti.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus sekmadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai