BALEA kreminė dušo želė "Creme - Öl" su vanilės aromatu

Apie Balea dušo želės ir šios kompanijos priemones tarp merginų sklando legendos: super geros, nebrangios, tiksliau gerokai pigesnės, tik va, kur gauti? Aš nesu išbandžiusi daug balea produktų, tačiau tuos, kuriuos bandžiau, man patiko. Ir man juos pavyksta kartas nuo karto įsigyti vokiškų prekių parduotuvėje Klaipėdoje, o nesenai atradau dar vieną internetinę parduotuvę su labai plačiu produkcijos pasirinkimu, ją, ir kitas būtinai nurodysiu prie skyrelio, kur įsigyti.

Na, o šį kartą naudoju, bandau ir pasakoju apie Balea dušo želę su vanilės aromatu, už kurią mokėjau juokingai mažai, todėl tikėtis labai daug būtų naivu, tačiau sklandančios legendos ir ankstesnė patirtis skatina tikėtis ne ką mažiau nei iš kitų, gerokai brangesnių dušo želė. Siūlau paskaityti kas ir kaip. 

Herojus atsimename, bet legendos niekad nemiršta.


Produktas: BALEA kreminė dušo želė "Creme - Öl" su vanilės aromatu
Gamintojas: "DM" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensvėsnio, ryškesnio kvapo
Tūris: 250 ml
Kaina*: 1,70 EUR, aš pirkau su akcija ir mokėjau 0,90 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Drogerie, Moulin de la Beaute

Ką žada gamintojas: Balea dušo kremas su vertingu, puoselėjančiu odą aliejumi švelniai prausia kūno odą lepina ir minkština, neleidžia išdžiūti odai. Idealus sausos odos prausiklis. Dermatologų patikrintas. pH draugiškas odai. Kasdieniniam naudojimui.


Dušo kremo pakuotė labai paprasta: gelsvos spalvos, vidutinio minkštumo plastikinis buteliukas, su atkemšamu, šiek tiek ryškesnės spalvos dangteliu ant viršaus. Iš tiesų, dangtelis patogus, viršus atsikemša, po juo, jau tradicinė, puikiai pažįstama dozavimo anga tokioms priemonėms.

Dušo želė puošta paveikslėliu su vanile, augalais ir akmenukais. Toks gana paprastas dizainas, tik manęs vis neapleidžia mintis, kad tą paveiksliuką aš tikrai jau esu kažkur mačiusi, nepamenu kur, gal interneto platybėse? Žodžiu, pakuotė paprasta, tačiau patogi naudoti ir jokių problemų dėl naudojimo neturėjau.

Kvapas. Aš tikėjausi, kad dušo priemonės kvapas bus labai malonus, šildantis, žiemiškas vanilės aromatas. Tačiau taip nėra - vanilę jaučiu, tačiau kartu ir gaivos aromatą ir žalumą, tad viso to mišinys toks keistokas, kaip vanilės ir gaivos, saldumo maža. Ir man labai gaila, kad priemone prausiantis neišlaiko savo kvapo, jis stipriai nuslopsta ir mano uoslė visai nesijaučia besimėgaujanti vanilės kvapu ir apgaubta malonaus aromato. Gaila 😔

Konsistencija. Dušo želė baltos spalvos, konsistencija kreminė. Tačiau jei lyginsime su kitomis kitais kreminiais prausikliais, tai turiu pasakyti kad ji skystesnė nei pavyzdžiui, kreminiai Dove prausikliai ir pagal savo tirštumą man labiau primena dušo želė negu kremą.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycine Soja Oil, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sine Adipe Lac, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citric Acid.


Poveikis. Dušo želė gerai suputoja, švariai ir švelniai prausia kūno odą. Kuris laikas sekiau, ar priemonė kartais nesausina ir nedirgina odos, tačiau ne, jokio sausumo jausmo, nusiprausus tikrai nėra ir net nepanašu kad jis būtų. Ir tikriausiai iš karto reikia paminėti, kad tikrai netikiu, kad tokios, nuplaunamo pobūdžio priemonės drėkintų odą. Galbūt kažkiek, tačiau vistiek tos gerosios sudėtinės dalys per keliolika sekundžių tikrai nespėja susigerti į odą.

Kaip jau sakiau, mane nuvylė priemonės kvapas, trūko to intensyvumo. O ir sudėtinės dalys nespindi žaliai, tačiau, vertinant kainą ir kokybę - nerealu, iš tiesų verta išbandyti. Ir rekomenduoju, jei kažkur užmatysite nusipirkti, nusipirkite, išbandykite ir patys pamatysite, dėl ko sklando legendos. 😉




Ačiū, kad skaitote,

Malonios pavakarės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai