BŪK "Skydance" nagų lakas, atspalvis G3

Šiandien dar būtinai noriu jums papasakoti apie nagų laką, kurį mėgstu šaltuoju metų laiku ir ypatingai šventiniu laikotarpiu. Būk nagų lakas su geltonais blizgučiais mano nagučius puošė Naujųjų sutiktuvių naktį, puošė gruodžio pradžioje ir maloniai džiugino ne tik žėrinčiu efektu, bet ir neįprasta, liesti malonia tekstūra. Tad šį kartą pasakoju ir rodau, kaip jis atrodo ant mano nagučių. 

"Vyrai niekad nesupras gimdymo kančių, menstruacijų skausmų ir vargo nusiimant nagų laką su blizgučiais"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: BŪK "Skydance" nagų lakas, atspalvis G3
Gamintojas: EU Coop Bergerac NC, Prancūzija. Kilmės šalis - Italija
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus efektas ant nagų
Labiausiai nepatiko: sunkiai nusivalo
Tūris: 10 ml
Kaina*: 1,73 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose (tikrai yra Maxima, Rimi, tikriausiai ir kituose)

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra


Nagų lako pakuotė skaidrus, kvadrato formos buteliukas su juodu, matinės juodos spalvos, tarsi silikoniniu dangteliu. Iš tiesų, forma man šiek tiek primena Anny nagų lakus savo forma, tačiau net neįsivaizduoju, kurie atsirado pirmieji, ir visgi, kas kurį nukopijavo 😁 Nors tai iš esmės visiškai nesvarbu, svarbu tai, kad forma, dizainas ir pakuotė graži, patogi bei man patinka.

Kalbant apie šepetėlį - aplikatorių, man jis pasirodė vidutinio ilgio, vidutinio pločio, standartinis šepetėlis. Su tokiu nereiks ilgai gaišti, dengiant produktą, bet ir prie kraštelių ir sunkiau pasiekiamų vietų padažyti bus lengviau nei su didesniu aplikatoriumi. Tad toks universalus šepetėlis, kuriam priekaištų neturiu, man patogus.

Kvapas. Įprastinis nagų lakams.

Konsistencija. Šiek tiek tirštesnė, negu vidutinė. Nagų lake labai labai daug aukso spalvos blizgių smulkių dalelių.


Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Aluminum Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Silica Dimethyl Silylate, Polyethylene Terephthalate, Methoxyisopropylacetate, Polyurethane 33, Aqua, Acrylates Copolymer, Ethylene/ VA Copolymer, Polybutylene Terephthalate, Stearalkonium Hectorite, Styrene/ Acrylates Copolymer, Calcium Sodium Borosilicate, Acetone, Stearalkonium Bentonite, Lecithin, Silica Silylate, Aluminum Hydroxide, Polyhydroxystearic Acid.
May Contain: CI 21108, CI 73915, CI 77000, CI 60725, CI 73360, CI 77891, Tin Oxide, CI 15850, CI 77120, CI 77742, Mica, CI 42090.


Poveikis. Tai pirmiausia turiu pastebėti, kad nagų lakas labai lengvai skirstosi. Daug vargo gaudant blizgučius iš buteliuko aš neturėjau. Iš viso blizgučių negaudžiau, gal tik kiek atidžiau nei įprastai reikėjo pažiūrėti, kad nagų laką padengčiau visur vienodai. Ir iš tiesų, vieno sluoksnio pilnai pakako ryškiai ir intensyviai spalvai išgauti, visiškai nebereikėjo antro sluoksnio. Aišku, aš jį dengiau ne voratinklio plonumo, bet tikrai ne labai labai storą.


G3 atspalvis aukso spalvos lakas su blizgučiais, kurie gražiausiai atrodo vakaro prietemoje arba dirbtiniame apšvietime. Tuomet jie nuo nago judesio žėri ir žaižaruoja, spindi ir traukia žvilgsnį. Paviršius liečiant jaučiasi grublėtas, nelygus, tad man visą šį laiką, kol lakas ant nagų, man tarsi savotiška terapija liesti nepaprasto grublėtumo paviršių. 😄

Apskritai, aš esu nustebusi šio nagų lako kokybe, tikėjausi gerokai mažiau. Kai vertini kainą, tikrai tiek nesitiki, juolab, kad anksčiau esu bandžiusi Būk nagų lakus, ir jie man visiškai nelaikydavo, gal dieną, geriausiu atveju. Nagų lakas su blizgučiais man išlaikė 3 dienas, kol šiek tiek pradėjo skilinėti kampučiai, galbūt kiek pataisiusi dar ištempsiu iki įprastos savaitgalio dienos. Tiesiog dabar, nebeturiu laiko, kad galėčiau nusilakuoti nagų darbo dienomis. Aišku, reikia ir paminėti, kad aš naudojau tik nagų lako pagrindą, niekad nedengiu jokio nagų lako ant nuogo nago. Ir dar vienas aspektas - nenaudoju viršutinio skaidraus nagų lako, suteikiančio dar ilgesnį išlaikymą. Tiesa, ir nuvalyti nagų laką nuo nagų nėra lengva, bet taip yra su visais blizgiais nagų lakais: tenka pavargti. Man lengviausias būdas šiek tiek palaikyti, prispaudus valikliu sudrėkintą vatos diskelį ir tada braukti per nagą, padėtą tvirtai ir stabiliai ant kieto pagrindo. Tiesa, braukti tik viena kryptimi, link nago galiuko. Bent jau man tai ženkliai palengvina tokių nagų lakų nuvalymą. 😊




Ačiū, kad skaitote,

Nesvarbu, kad šventės baigėsi, man dar norisi žėrėti 😄
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai