CATRICE "Noir Lacquer" nagų lakas. Atspalvis "02 Noir Rouge"

Šiandien nusprendžiau jums nerodyti nieko iš veidui skirtos dekoratyvinės kosmetikos, tačiau parodysiu jums savo nagus ir pakalbėsime apie Catrice Noir nagų laką su bordo atspalviu, bei, kaip įprasta tokiuose įrašuose, pabandysime pasižiūrėti, galbūt turiu jums pasiūlyti kažkokių alternatyvių spalvų šiam atspalviui? Tad mažiau kalbų, daugiau darbų, keliaujam prie nuotraukų ir įrašo.

"Jei spalva tinka, dėvėkite ją"
Essie

Produktas: CATRICE "Noir Lacquer" nagų lakas. Atspalvis "02 Noir Rouge"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus, juodai bordo atspalvis
Labiausiai nepatiko: atspalvis išryškina nago netolygumus
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Juoda sugrįžta. Šie ilgai išliekantys nagų lakai yra nauja juoda tavo manikiūre. Itin blizganti tekstūra sustiprinta spalvos prisilietimu suteiks optimalų ryškumą vos vienu lako sluoksniu. Itin blizgiam švelnios spalvos efektui. Reikalingas nagų lako pagrindas.
- Juodas nagų lakas su spalvos prisilietimu
- Optimalus dengimas
- Ilgai išliekantys rezultatai

Galimi spalvų pasirinkimai:
- 02 Noir Rouge
- 03 Noir Cassis
- 04 Noir Bleu
- 06 Noir Vert


Nagų lako pakuotė labai tradicinis, įprastas, stiklinis buteliukas su sidabro imitacijos užsukamu dangteliu. Buteliukas volelio formos, užapvalinti visi kampai. Buteliukas puoštas tik keliais užrašais, jokių kitokių puošybos elementų nėra. Man trūksta ir sudėtinių dalių informacijos ant buteliuko, ir taip, kažkodėl kitos kompanijos sudėtines dalis sudeda ir randa kaip, o va su dauguma Cosnova gaminių yra taip, kad tos informacijos nėra - tenka jos ieškoti internete.

Nagų lako šepetėlis didokas, suprantu, kad siekta sukurti tokį, kad vienu perbraukimu visa nagų lako plokštelė būtų nulakuota. Tačiau kartu, tokiu pasiekti nagą šalia plokštelių yra sudėtinga, o nusiteplioti odeles aplink nagus - labai lengva.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, nei per skysta, nei per tiršta.


Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, STEARALKONIUM BENTONITE, DIACETONE ALCOHOL, SILICA, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHOSPHORIC ACID, CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE).


Poveikis. Nagų laką dengiu ant nagų pagrindo, tačiau man asmeniškai nelabai patinka nagų lako padengimas: dengiasi sunkiai ir netolygiai, tai ypatingai gerai matoma nuotraukose. O ir nagų lako man reikia dviejų sluoksnių. 

"02 noir rouge" spalva tamsi, beveik juoda su bordo atspalviu. Priklausomai nuo apšvietimo jis gali atrodyti ir visai juodas ir tamsus su vyšnių atspalviu. Tai vienas mėgstamiausių mano paauglystės laikų atspalvių. Tačiau kartu, nepriklausomai nuo kompanijos, kuri gamina tokios spalvos nagų laką, toks atspalvis yra labai pretenzingas: dengiasi nelabai tolygiai, bandant taisyti klaidas aiškiai matomi papildomai daryti dryžiai; be to - atspalvis labai išryškina visus nago plokštelės netolygumus. A, ir jeigu tokiu atspalviu lakuotą nagą perbrauksite per knygą - liks tamsiai raudonas dryžis ant popieriaus, mane tai erzina.


Tad daugiau priekaištų aš turiu šiai spalvai, nei konkrečiai nagų lakui. Na, o kalbant apie išlaikymą - su mano įprastu pagrindu jis išlaiko 4-5 dienas, galima ištempti ir 6, tačiau manau, kad vidurkis būtų 4-5 dienos. Aš nenaudoju viršutinio nagų lako sluoksnio, galbūt su juo laikytų ilgiau? 

Panašūs atspalviai:




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai