CATRICE "Sun Glow" mineral bronzing powder, mineralinė bronzinė pudra. Atspalvis "010 Golden Light"

Na o dekoratyvinės kosmetikos įrašas šį kartą suksis apie bronzinę pudrą iš Catrice. Buvo laikas, kai bronzinę pudrą naudojau ištisai visus metus, paskui sezoniniai etapai: vėsesniais orais norėjosi skaistalų, o vasaromis tik bronzanto. Galiausiai vėl grįžau prie skaistalai + bronzinė pudra naudojimas visus metus. Apskritai, nepriklausomai nuo to, kokio šviesumo odą turime, tačiau manau, kad tinkamo atspalvio bronzinė pudra reikalingas, tiesiog būtina kosmetikos priemonė kiekvienos merginos kosmetikos krepšelyje, net jei neužsiimate rimtu veido kontūravimu.

"Net jei tu suaugai, tai nereiškia, kad turi nustoti linksmintis"
Nina Dobrev


Produktas: CATRICE "Sun Glow" mineral bronzing powder, mineralinė bronzinė pudra. Atspalvis "010 Golden Light"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: modeliuoti veido odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: spalva su lengvu švytėjimo efektu
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 8 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Keptos bronzinės pudros sudėtyje yra vertingų mineralų ir šviesą atspindinčių pigmentų. Pudra suteikia saulės nubučiuotos odos efektą. Tekstūrą lengva išsklaidyti, ji suteikia minkštą, matinį efektą. Natūraliai, gražiai, vasariškai odai.


Plastikinė produkto pakuotė atrodo gana paprastai: skaidraus, išgaubto plastiko dangtelis ir plastikinis, metalo imitacijos pagrindas, produktas sudėtas į metalinį lizdą cente. Puošyboje naudojami tik užrašai ant dangtelio. Tačiau man šita pakuotė labai daili ir maloni akiai, paprasta, tačiau turi kažką, kas man labai patinka. Tiesa, per naudojimo laiką pastebėjau, kad ant viršutinio dangtelio esantys užrašai gana greitai nusitrina ir nusidėvi.

Dar vienas smagus pokytis kompanijoje - vis dažniau ir dažniau ant pakuočių vienokia ar kitokia forma - ant dvigubų lipdukų, kitose pakuotės pusėse ir pan. - randu sudėtines dalis. Ir tai labai sveikintina. Netikiu, kad kompanija atsižvelgė į mano pastabas, tačiau norisi tikėti, kad ir tinklaraštininkių balsas buvo išgirstas, reikalaujant sudėtinių dalių ant pakuotės. 😆


Kvapas. Nestiprus, labai silpnas, tokios konsistencijos kosmetikos gaminiams būdingas kvapas užsiuodžia uostant iš pakuotės. Padengus ant odos kvapo visiškai nelieka ir nesijaučia.

Konsistencija. Produktas turi labai labai labai smulkių spindinčių dalelių. Trinant kompaktinę pudrą tarp pirštų jaučiamas slidumas ir nedidelis drėgnumas.


Sudėtis: MICA, TALC, DIMETHICONE, ISOPROPYL PALMITATE, POLYSORBATE 20, ACRYLAMIDE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ISOHEXADECANE, SORBITAN STEARATE, LAUROYL LYSINE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 80, NYLON-12, SORBITAN OLEATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA, TIN OXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Iš pirmo žvilgsnio pudra atrodė kaip matinis produktas, tačiau jis toks nėra, nes atidžiai žiūrint, jo konsistencijoje matosi labai labai smulkios, blizgios dalelės. Jos labai labai smulkios, tad visiškai nerėžia akies ir ant veido atrodo puikiai.

Aš nebefotografuoju kompaktinių pudrų, bronzantų, skaistalų efekto ant veido odos, paprasčiausiai kai dažausi kasdienai ar tai kokiai progai, dažausi normaliai, tiek, kad būtų pakankamai ant veido odos. Tokio ryškumo produkto fotografijose dažnai normaliai nesimato, tad nusprendžiau, kad neverta bandyti ryškinti produkto dar labiau ant veido ir makiažą paversti visiškai netinkančiu naudojimui, tik tam, kad būtų matyti ryškus ir pakankamai aiškus efektas. Paprastai fotografijose veido bruožai nublanksta, todėl fotografijoms reikia dažytis gerokai intensyviau, negu kasdienai. Tačiau, jei visgi norite šių gaminių efekto ant veido, kaip jie atrodo ant veido odos, parašykite man ir aš su sekančiais įrašais tai būtinai padarysiu.

Na, o grįžtant prie bronzanto - jis iš tiesų puikus, puikiai atrodo ant odos. Juo ryškinu veido bruožus, pagal savo veido formą: skruostus, žandikaulio apačią, kaktos šonus. Ir brozatas labai gražiai, tolygiai pasidengia, suteikia veidui tokį vos matomą, tačiau ne pigiai atrodantį spindintį efektą. Pudra iš tiesų puikiai, vienintelis dalykas, prie kurio galiu prisikabinti yra tik keli vidutinio saugumo ingredientai sudėtyje. Ir tai yra tik menka smulkmena, nes man šitas produktas patinka, o ir išlieka tiek, kiek reikia. Rekomenduoju, jei jums netrukdo nedidelis spindesio efektas bronzinėje pudroje.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu smagaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai