CATRICE "Ultimate Stay" lūpų dažai. Atspalvis "160 Don't Worry Be Berry"

Šį kartą noriu papasakoti apie lūpų dažus, kuriuos labai dažnai naudojau rudenį, tačiau primiršau žiemą, o dabar vėl traukiu iš kosmetikos krepšelio ir jau kuris laikas naudoju. Taip, šį kartą apie ilgai išliekančių, ryškius, pusiau matinius lūpų dažus iš Catrice su mano mėgstamu uogų atspalviu. Ilgų įžangų manau nereikia, pasižiūrim koks rezultatas ir skaitom, šį kartą jau konkrečiai apie gaminį.

"Net ir blogiausiai dienai yra tobuli lūpų dažai"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: CATRICE "Ultimate Stay" lūpų dažai. Atspalvis "160 Don't Worry Be Berry"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: nepatogi lūpdažio forma tepti ant lūpų
Tūris: 3 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Intensyvios spalvos ir madingi satino-matiniai efektai. Intensyvios pigmentacijos, ilgai išliekanti tekstūra sodriai padengia lūpas spalva, jų nesausina, nesukelia nemalonių pojūčių ant lūpų. Mielas palydovas kasdienai.
- Stiprios pigmentacijos, pusiau matiniai lūpų dažai
- Ilgai išliekanti tekstūra
- Intensyvi spalva


Juodos spalvos pakuotė man iš pradžių pasirodė pagaminta iš metalo: šiek tiek sunkesnė nei lūpų dažų pakuotės, tačiau vyras sakė, kad čia storas tvirtas plastikas, todėl man taip pasirodė. 😀 Tikriausiai apie medžiagas vyrai supranta daugiau. Taigi, lūpų dažų pakuotė ilgesnė ir plonesnė nei tradicinės, atrodo gana paprastai, turi tik kompanijos pavadinimą ant pakuotės ir tai, beveik nematomą. Tačiau būtent tas ir žavi: paprasta, elegantiška forma ir jokių nereikalingų puošybos detalių.

Ant dugno lūpų dažai turi lipduką, nurodantį priemonės spalvą, na o ant dangtelio yra baltas lipdukas su informacija apie gaminį. Dangtelis ties viduriu nusikemša, išsisuka visai kaip įprasti lūpų dažai, tik tiek, kad lūpdažis suformuotas kirstos formos, pagal pakuotės formą.


Kvapas. Kvepia saldžiai, maloniai, man primena vanilės kvapą. Tačiau tik uostant iš tūbelės ir tik padengus, nes kvapas labai greitai išsisklaido ir labai greitai dingsta. Skonio neturi, tiksliau skonis galbūt ir jaučiasi truputis saldumo, tačiau labai įprastas lūpų dažams.

Konsistencija. Lūpų dažai dengiasi minkštai ir švelniai, konsistencija gana drėgna tik padengus ir pasausėja po maždaug poros valandų, virsdama beveik matine.


Sudėtis: CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, NEOPENTYL GLYCOL DIETHYLHEXANOATE, POLYETHYLENE, MICA, SYNTHETIC BEESWAX, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, DICALCIUM PHOSPHATE, SILICA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ETHYL VANILLIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM HYALURONATE, BENZYL ALCOHOL, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų dažai labai minkštai dengiasi ant lūpų tolygiai skleisdami spalvą. Turiu pastebėti, jog priemonė pirmu sluoksniu nėra labai intensyvaus atspalvio, tačiau labai lengvai sluoksniuojasi, sluoksniai lengvai ir be problemų limpa vienas prie kito, suteikdami lūpoms intensyvesnę spalvą. 

Vienintelis nepatogumas, su kuriuo susidūriau naudodama dažus yra tas, jog man visiškai nepatinka lūpų dažų forma: kirstai suformuotas galiukas ir gana platus dengimo paviršius (esu turėjusi tokiu galiuku lūpdažius, bet jie buvo siauri, tad bėdų su dengimu neturėjau) - tokiu negaliu gražiai ir dailiai padengti, juolab, kad viršutinis, intensyviausias spalvos sluoksnis nėra labai patvarus ir bent porą valandų po padengimo, visur palieka pėdsakus, prisilietus prie bet ko. Ir tiesą pasakius, dėl minkštos konsistencijos lūpų dažai lengvai atsiduria už kontūro, todėl pirmas porą valandų reiktų vis patikrinti ar lūpų dažai savo vietoje. Be to, manau tikrai praverstų lūpų pieštukas, jis duotų tikslesnį kontūrą ir spalva geriau laikytų lūpų srityje. Visgi, kaip jau minėjau, man labiausiai užkliūna pati forma, aš niekad gražiai nepadengiu lūpdažio, jei dažau iš pakuotės, todėl išskirtinai šiai priemonei, renkuosi dengimą su lūpų dažų makiažo šepetėliu - kitaip mano lūpų kontūras būna prastas, nepavykęs, keistas ir visiškai negražus. Tokio rezultato nenoriu, tad taip, šita priemonė man atrodo šiek tiek pretenzinga.


"160 Don't Worry Be Berry" atspalvis ryškios, intensyvios uogų spalvos su pusiau matiniu arba satino-matiniu efektu ant lūpų. Tokius labai mėgstu šaltuoju metų laiku. Man atrodo, kad toks atspalvis puikiai tinka tiek dienos, tiek vakaro metui. Tiesa, ne tik šių lūpų dažų, tačiau bet kokios kompanijos, tokie atspalviai iš pradžių atrodo ryškūs ir intensyvūs, tačiau blunka ir praranda tamsumą, pamažu darosi tamsiai rožiniai, šviesiai raudoni, kol galiausiai tampa vos vos pastebimi ant lūpų.


Gamintojas sako, kad lūpų dažai yra ilgai išliekanti priemonė. Iš tiesų, tik padengus priemonę, apie porą valandų spalva atrodo ryški, tamsi ir intensyvi, šiek tiek drėgna ir turi labiau satino, nei matinį užbaigimą. Praėjus porai valandų nuo padengimo pastebiu, kad priemonė pasausėja, kartu paryškina odos raukšleles, tačiau nestipriai, normos ribose. Be to, spalva pamažu blunka ir nors atrodo vis dar uogų atspalvio, nebėra tokia ryški ir intensyvi. Šiuo metu atspalvis tampa matiškesnis, o mano lūpos pajaučia pirmus sausėjimo požymius. Jausdama tokį sausumą (ne, ne dykumos sausumo, tačiau vistiek sausumą) be lūpų dažų, jau griebčiau lūpų balzamą ir drėkinčiau savo lūpas. Tačiau kol esu su lūpdažiu, to nedarau, bet ką darau tuo metu, tai padengiu papildomą atspalvio sluoksnį, jei tik turiu galimybę paryškinu spalvą. Jeigu priemonės ant lūpų nedengiu pakartotinai, lūpos jaučiasi sausokos, o atspalvis pamažu blunka nuo lūpų, kol tampa beveik nematomas. Tikriausiai, kad spalva skaičiuojant vidutiniškai, ant lūpų padoriai atrodo apie 5 valandas (be papildomo dengimo). Visgi, aš jau jums minėjau, kad jeigu turiu galimybę - spalvą visuomet atnaujinu po 2-2,5 valandų nuo pirmojo spalvos padengimo.

Lūpų dažai man patiko, tačiau deja, jie turi trūkumų: visai nepatogu nešiotis lūpų pieštuką ir lūpų makiažo šepetėlį ar pirmas valandas po padengimo vis žvilgtelėti į veidrodį, ar viskas gerai. Tačiau pats atspalvis puikus, pusiau matinis užbaigimas man patinka. Su tokiu gali jaustis madinga (juk matiniai super populiaru šiuo metu), o kartu ir pernelyg nepergyventi dėl labai stipriai išsausėjusios lūpų odos.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai