CATRICE "Velvet Matt" lūpų kremas - kreminiai lūpų dažai. Atspalvis "060 REDvolution"

Penktadieniui, dekoratyvinės kosmetikos dalykėlis, kurį tiesiog įsimylėjau ir naudoju beveik visuomet, kai tik galiu pasidažyti lūpas ryškiai, jis tiesiog puikus. Ir taip, aš kalbu apie naująjį Catrice "Velvet Matt" lūpų kremą. Aišku, šiokių trūkumų jis turi ir juos būtinai paminėsiu, tačiau apskritai tai puikus gaminys, ir taip, jau įrašo pradžioje jis turi mano dideles pagyras ir rekomendacijas jums. O kaip ir kas viskas - skaitom toliau.

Beje, ar tikite tais penktadienio, 13-os dienos ir dar pilnaties prietarais? Tikite? Nes šiandien kaip tik tokia naktis, kai sutampa visos trys sąlygos, tad turėtų būti kažkas nepaprasto? Aš nežinau, nesinori tikėti, manau kad žmogus elgiasi taip, kaip jis pats nori, ir jokios datos neturi tam įtakos. Mėnulis, na galbūt, juk jei veikia vandenynus, galbūt teoriškai veiktų ir žmonės, bet penktadienis 13? Man visiškai nedaro įspūdžio. O jūs juo tikite, kad turėtų kažkas nutikti? 

"Nežinau kodėl, bet dėvėdama raudoną lūpdažį, aš jaučiuosi gražesnė"
Christina Aquilera


Produktas: CATRICE "Velvet Matt" lūpų kremas - kreminiai lūpų dažai. Atspalvis "060 REDvolution"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: lengva iškeliauti už lūpų kontūro, tad pieštukas praverstų
Tūris: 3,4 ml
Kaina*: 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Matinis Musas. Tai priemonė, turinti būti kiekvienos rankinėje, kuri siekia nuostabaus, šilko matinio efekto su aukštu padengimu. Priemonė palieka ant lūpų malonų drėkinantį jausmą. Dėl itin švelnaus aplikatoriaus, labai pigmentuota tekstūra dengiasi lengvai ir tiksliai. Muso tipo lūpų kremas yra lengvas, kaip plunksna bei praturtintas vitaminu E.
- Velvetiška, matinė išvaizda
- Šilkinė, ilgai išliekanti tekstūra
- Palieka nuostabiai pamaitintų lūpų jausmą

Galimi atspalviai:
- 030 Hazel-Rose Royce
- 040 Plumming Bird
- 050 Brooklyn Pink-Ster
- 060 Redvolution

Nuotrauka daryta vakare, prie dirbtinio apšvietimo, tad noriu atsiprašyti už jos kokybę

Lūpų dažų pakuotė atrodo kaip lūpų blizgesių, yra tūbelės formos su apliktaoriumi po dangteliu. Aplikatorius su plaušeliais, užapvalintos, iš abiejų šonų susiaurintos formos. Plaušeliai minkšti ir švelnūs, o pati galvutė pakankamai lanksti ir patogi dažantis. 

Lūpų dažų pakuotė pagaminta iš tvirto ir storo skaidraus, šiek tiek matizuoto plastiko. Dizainui naudojami tik juodos spalvos užrašai. Dangtelis juodos spalvos, lygiai taip pat prislopinto blizgumo ir šiek tiek prislopinto blizgumo efekto, tačiau ne visiškai matinis.

Kvapas. Lūpų dažai kvepia maloniai ir labai primena saldžios vanilės kvapą. Man malonu, tik tiek, kad jį užuodžiu tik iš indelio, o ant lūpų padengtos priemonės kvapo aš neužuodžiu.

Konsistencija. Labai minkšta, aš suprantu, kad nebūna minkštų lūpų dažų, bet ji atrodo kažkokia minkšta, kreminė, tarsi putų, tarsi kremo pavidalo. Keista, gana drėgna, ir labai labai švelni, kreminė.


Sudėtis: ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, ISODODECANE, TALC, SILICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, MICA, SACCHARIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 15850 (RED 7), CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų dažai/ lūpų kremas ar lūpų blizgesys labai lengvai dengiasi ant lūpų, tačiau aplikatorius nėra pats patogiausias, ir šiaip tai yra produktas, kurio spalva reikalauja tikslumo, todėl aš labai rekomenduočiau, prieš tepant ant lūpų apibrėžti kontūrą lūpų pieštuku, taip gausis tikslesnis kontūras ir spalva gražiau nuguls ant lūpų.

"060 REDvolution" atspalvis yra tikroji, ryški, raudona spalva. Aš manau, kad tokia raudona tikriausiai tiks bene visoms merginoms, bet jau man, šaltam/ šiltam vasaros tipui tinka idealiai gerai, tai iš tiesų mano atspalvis. Ir taip, aš suprantu, kad raudona paprastai yra proginis dalykas, tačiau man ji beprotiškai patinka, todėl ją naudoju pakankamai dažnai, net ir dienos metui.


Ar spalva yra matinė? Žinokite ne visai: tik padengus ji tokia kreminė, tolygi, tačiau su spindesio efektu ant lūpų. Vėliau tas blizgumas pamažu blėsta ir ant lūpų lieka raudonas, matinis atspalvis. Tiesa, ant lūpų priemonė nepaprastai maloni: visiškai nesausina lūpų, neturi jokio lipnumo, net nepasakyčiau, kad kažkaip varžo. Žinot, kaip būna, kai užsidedi ryškesnius lūpų dažus, jautiesi kažkaip kitaip įpareigota, arba būna su kai kuriais suvaržyta elgtis taip, ar nesielgti kažkaip. O su šiais aš jaučiuosi laisvai, ir gražesnė, seksualesnė, moteriškesnė - raudona spalva daro savo.


Negalėčiau pasakyti, kad spalvos išlikimas yra labai geras, ne. Jeigu valgote ar geriate, spalva lengvai nusivalgo ar nukeliauja nuo lūpų, todėl reiktų tą turėti galvoje, kai užkandžiaujate. O šiaip lūpų dažai man išlaiko maždaug 3-5 valandas, priklausomai nuo to ką darau. Beje, spalvą atnaujinti labai paprasta: nereikia nuvalyti priemonės likučių, pakanka užtepti naują sluoksnį ir spalva vėl atrodys tobulai.


Tad, mielosios mano, šitą lūpų kremą aš jums labai labai rekomenduoju, jis tobulas, atspalviai puikūs, lūpų nesausina, atrodo gerai, ir nėra brangūs. 
P.S. šiuo metu Eurokos parduotuvėse jiems taikomos -25% nuolaidos, rekomenduoju pasižvalgyti!




Ačiū, kad skaitote,

Ypatingo penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai