CIEN "Gloss It Up" nagų lakas (atspalvis HD8 15116)

Nepaisant to, kad mano nagų būklė šiuo metu nėra geriausia, aš juos lakuoju, aišku, po apačia dengdama stiprinanti nagų lako pagrindą. Aš nežinau, esu nagų lakų maniakė, turiu jų žiauriai daug, ir tikriausiai kiekviena mes turime savų pamišimų: kažkam tai batai, kažkam kvepalai, man gi - nagų lakai. Ir aš niekaip negaliu sustabdyti savęs nenusipirkusi naujo buteliuko, nors patikėkite, pastangos didžiulės. 😄 

Per kažkurį apsipirkimą, užsukome įsigyti keleto maisto produktų iš Lidl (patikėkite, visai nesvarbu, kad ten pigu, centrai tikrai turi savų perliukų), ir aišku, pamačiau nagų lakus. Dvejodama stovėjau prie jų ir galvojau, kad man visai nereikia, turiu pakankamai. Tačiau smalsumas o kas gi gali būti gero iš tokio pigaus lako? nugalėjo. Nepaisant visų abejonių, tinklaraštininko smalsumas nugalėjo ir šiandien noriu jums parodyti, kaip spalva atrodo ant nagų ir šiek tiek papasakoti apie pačią priemonę.

"Aš neturiu jokių ypatingų talentų. Aš tiesiog aistringai smalsus"
Albert Einstein


Produktas: CIEN "Gloss It Up" nagų lakas (atspalvis HD8 15116)
Gamintojas: Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogas kainos ir kokbės santykis
Labiausiai nepatiko: per mažai informacijos apie gaminį ant pakuotės
Tūris: 8 ml
Kaina*: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia


Nagų lako pakuotė skaidraus stiklo buteliukas su juodu užsukamu dangteliu. Buteliuko apačia siauriausia, iki vidurio apvalus buteliukas platėja, o paskui, link viršaus yra tiesus. Iš tiesų, jo forma tokia apvalaina, kampuotesnis tik užsukamas dangtelis.

Nagų lako šepetėlis - aplikatorius vidutinio ilgio, tačiau šiek tiek siauresnis, negu vidutiniai šepetėliai. Su juo palyginus lengva dirbti, patogu prieiti prie nago plokštelės jos nenutepliojant. tad dėl aplikatoriaus didelių problemų neturėjau, galbūt tik tai, jog norėtusi ne tokių kietų, minkštesnių šerelių - paskirstyti produktą būtų gerokai lengviau.

Kvapas. Stiprus, acetoninis, įprastas nagų lakų kvapas.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo su gausybe smulkių, įvairiaspalvių blizgučių.


Sudėtis: sudėtinių dalių gamintojas nepateikia ant pakuotės, internete jų rasti nepavyko.

Poveikis. Kai visuomet, pirmiausia kalbame apie paskirstymą arba padengimą ant nago plokštelės. Paprastai aš neturiu jokių problemų dėl šio aspekto nė su vienu nagų laku, na, esu turėjusi, bet jau labai senai. Čia gi, padengimas buvo pirmas trūkumas: tik uždėjus lako atrodo viskas normaliai, bet jį skirstant per plokštelę, spalva pasidengia dėmėmis, vienur lakas permatomas, kitur normaliai, sunku net pasakyti, bet čia ne šepetėlio problema ir ne produkto kiekyje. Manau, kad kalta pati formulė. Ir taip nutiko su visais nagais, tad dėl tų negražių dėmių man teko dengti dar vieną sluoksnį, tuomet pavyko išgauti gražiai atrodantį ir tolygų efektą. Pigmentacija ar formulė? Nežinau, tačiau potyriai dengiant laką nelabai malonūs.

Mano turimas atspalvis tamsiai violetinis su daugybe smulkių blizgučių, kurie spindi įvairiausiomis spalvomis: raudona, auksinė, sidabrinė, žalsva.... Tikriausiai dėl tų blizgučių įvairiaspalvingumo man nagų lakas atrodo pakankamai pigus. Nežinau, žiūrėdama į buteliuką matau dailų, blizgantį violetinį laką. O ant nagų - gana pigiai atrodančią priemonę. Ne, nėra prastai, tačiau tikėjausi šiek tiek kitokio, gražesnio, man labiau patinkančio efekto. 


Tiesa, apie atspalvių numerius - aš nežinau ar tie skaičiai yra atspalvis? HD8 numeris buvo ant buteliuko dugno, tuo tarpu 15116 - virš prekės barkodo. Tačiau šie skaičiai yra vienintelis atspalvio identifikavimo numeris, tad tebunie taip, net jeigu nėra atspalvio numeriukai.

Kitas svarbus klausimas yra nagų lako išlikimas. Nenaudojant viršutinio nagų lako, priemonė išsilaikė 3-4 dienas. Sakyčiau tris ir tai nėra taip jau prastai, kaip tikėjausi - galvojau, kad laikys kokią dieną, bet esu visai patenkinta išlikimo laiku. Ar rekomenduočiau? Šito atspalvio ne, o dėl kitų - kodėl neišbandžius, tik reikia turėti galvoje kad padengimas nėra sklandus, o manikiūras nelaikys savaitės.




Ačiū, kad skaitote,

Labos nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai