DIZAO Natural maitinanti kaukė nuo raukšlių veidui ir kaklui, su ryklio taukais, alyvuogių lapų ekstraktu ir natūraliais keramidais

Šiandien ant veiduko dėjau vieną iš turimų vienkartinių veido kaukių, tikėdamasi gero efekto odai, tačiau iš karto galiu pasakyti, kad žiauriai nusivyliau. Nusivyliau Dizao kompanijos kauke, skirta maitinti ir kovoti su raukšlėmis. Tačiau vistiek, noriu pasakoti kas ir kaip, bei kodėl nepatiko.

Tai yra pirmoji mano pažintis su Dizao kompanija, ir tikriausiai, paskutinė. Buvo labai smalsu ir įdomu prieš pabandant, o dabar jaučiuosi taip, lyg būčiau išmetusi savo pinigus, o ir jokio noro dar kažką bandyti iš kompanijos produkcijos, nebeturiu.

"Smalsumas. Milijonai matė krentantį obuolį, bet tik Niutonas paklausė kodėl"
Bernard Baruch


Produktas: DIZAO Natural maitinanti kaukė nuo raukšlių veidui ir kaklui, su ryklio taukais, alyvuogių lapų ekstraktu ir natūraliais keramidais
Gamintojas: "Dizao". Pagaminta PRC (Kinija)
Paskirtis: regeneruoti, išlyginti raukšles, drėkinti, maitinti, lyginti odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: įdomi produkto idėja
Labiausiai nepatiko: nesusigeria ir palieka lipnumą
Tūris: 36 g + 6 ml
Kaina*: 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, pigu.lt, elevita

Ką žada gamintojas: Dizao Natural kaukė - tai drėgnos servetėlės tipo kaukė, praturtinta aktyviais ingredientais. Dizao Natural kaukė su ryklio taukais pasižymi stiprinančiu ir regeneruojančiu poveikiu. Kaukė patempia odą, išlygina raukšles, didina odos imunitetą. Drėkina ir maitina, stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę, normalizuoja medžiagų apykaitą. Naudojant kaukę oda atrodo jaunesnė, lygesnė. Pagrindiniai komponentai: avies placentos ekstraktas, ryklio taukai, alyvuogių lapų ir jūros dumblių ekstraktai, hialurono rūgštis, vitaminai C, E ir D.Natūralūs keramidai su 5 bio –aktyvių uogų ekstraktais (laukinių vyšnių, pomidorų, vynuogių, persimonų, sausmedžio) didina odos stangrumą. 
Naudojimas: dėkite kaukę ant švarios veido ir kaklo odos, palikite 15 min. Nuplauti vandeniu. Tada plonu sluoksniu tepkite keramidus, laukite kol visiškai įsigers. Rekomenduojama kaukę naudoti kasdien 12 dienų laikotarpiu, po to po 1-2 kaukes per savaitę.


Veido kaukė supakuota plastikiniame, vienkartiniame maišelyje, kuris padalytas į dvi dalis: vienoje kaukė pirmam žingsniui, kitoje - serumas. Kadangi pagrindinis ingredientas yra ryklio taukai, nenuostabu, kad ant pakuotės pavaizduotas ryklio paveikslėlis.

Man nesuprantama, kodėl visi užrašai yra rusų kalba, o kaukė pagaminta Kinijoje. Nors, prašydama vyro pavertėjauti, suradau, kad už kokybę atsakinga kompanija yra Rusijoje. Tad kaip čia suprasti, kas iš tiesų gamintojas? Aš spėju, kad Dizao yra rusų kompanija, kurios produkcija gaminama Kinijoje, galbūt taip lengviau platinti, parduoti kompanijos gaminius? O gal Kinijoje, išskaičiavus darbo jėgą, medžiagas, transportavimo išlaidas bei kitus kaštus, gaminti išeina pigiau. Na, tai tik pasvarstymai, o kaip yra iš tiesų? Kas čia žino. Bet tokia politika man pasitikėjimo visiškai nekelia.


Kvapas. Tiek kaukė, tiek serumas turi nestiprų kosmetinį kvapą, kuris man kažkodėl labai primena vaistų kvapus, tik kokius, negalėčiau pasakyti. Ir tas vaistų kvapas ypač jaučiamas kaukėje.

Konsistencija. Veido kaukė lakštinė/ medvilninis paklotėlis su iškirptomis veido formomis ir prailgintu kaklu, gausiai prisotintas veikliosiomis medžiagomis. Pati kaukė atrodo taip, lyg būtų gausiai sudrėkinta vandeniu, nei kažkokio ypatingo slidumo, nei glitumo ji neturi.
Tuo tarpu serumas baltos spalvos ir primena tarpinį variantą tarp sunkesnio kūno losjono ir lengvesnio kūno kremo.


Sudėtis:
Kaukės: Water (Aqua), Glycerin, Sheep Placential Protein, Shark Liver Oil, Olea Europaea Leaf Extract, Hyaluronic Acid, Algae Extract, Tocopherol, Ascorbic Acid, Retinyl Acetate, Marine Collagen (Sea Whip Extract, Macrocystis Pyrifera), Mushroom (Tremella Fuciformis) Polysaccharide, Mushroom (Tremella Fuciformis) Extract, Squalane, Phenoxyethanol, Butyl Benzoate, Ethyl Benzoate, Isopropyl Benzoate, Methyl Benzoate, Fragrance (Parfum).

Hialurono kremoWater (Aqua), GlycerinMushroom (Tremella Fuciformis) PolysaccharideMushroom (Tremella Fuciformis) ExtractHyaluronic Acid,  Marine Collagen (Sea Whip Extract, Macrocystis Pyrifera), Capryylic/ Capric Triglyceride, White Mulberry (Morus Alba) Root ExtractSqualane, Cetearyl Alcohol, AllantoinAscorbic Acid, Riboflavin, Phenoxyethanol, Butyl Benzoate, Ethyl Benzoate, Isopropyl Benzoate, Methyl Benzoate, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum).

Sudėtyje nėra GMO, parabenų, silikonų, toksinų ir sintetinių kvėpiklių.


Poveikis. Tad pirmiausia nusivaliau veido odą, ant jos dėjau lakštinę veido kaukę su prailginta kaklo sritimi. Jeigu korėjietiškos kaukės daugmaž tiko, tik buvo neteisingai parinkti akių, nosies ir burnos angų proporcijų dydžiai, tai čia - burna buvo per maža, akių srities norėjosi šiek tiek platesnės, o kaklo šonai man buvo per ilgi. Tas 15 minučių, kol kaukė buvo ant mano veido, jaučiausi kaip mumija (žiūrėkite paveiksliuką apačioje). Po jos, nuėmus kaukę atrodė, kad oda nuprausta vandeniu, tačiau nei kažkokio maitinimo, nei drėkinimo, nei jokio kito poveikio odai po šio žingsnio nepajutau.

Toliau sekė 2 žingsnis - serumas, kurį pasak gamintojo reikėjo padengti ant veido ir kaklo odos ir palaukti, kol susigers. Ir ką jūs galvojat? 10 minučių - nieko, 15 minučių - vėl nieko, 60 minučių - veido serumas vis dar tvirtai sėdi ant veido odos; 120 minučių - aš netenku kantrybės... rimtai, per kiek laiko tas serumas turėtų susigerti į odą? Nes galbūt susigėrė tik nedidelė dalis, o beveik visas serumas ant veido odos. Dar po keliasdešimt minučių, tiesiog nuvaliau likučius servetėle, na nesąmonė, kad reiktų tiek laukti, kol kremas - serumas susigers į odą... Jau sugadinta nuotaika, kad kaukė neveikia taip, kaip turėtų.


Tačiau nuotaiką dar labiau susigadinau nuvaliusi priemonės likučius - visa oda tapo lipni, lyg būčiau pasitepusi medumi, o ne nuvaliusi serumą! Ir ką reikia daryti? Nuplauti? Tuomet kokia nauda iš kaukės? Nesuprantu, pati idėja sukurti kaukę, kaip pirmą žingsnį ir serumą, kaip antrą, man labai patinka ir yra faina, tačiau šiame gaminyje, ji visiškai nepasiteisina. 😞

Kalbant apie efektą, žadėto lygumo, drėkinimo, maitinimo, jauninimo, odos patempimo, raukšlių lyginimo aš nepastebėjau. Jokio poveikio, apart jau minėtą lipnumą, aš visiškai nepastebėjau. Na gerai, galbūt minimaliai veido oda drėgnesnė, tačiau, aš abejoju, tad tikriausiai tokio efekto nėra ir mano odai nepasireiškė. Ir taip, galima bandyti pateisinti kompaniją paskaičius gamintojo aprašymą, juk jis sako, kad kasdien reiktų naudoti priemonę bent 12 dienų, o paskui kas savaitę sunaudoti po 1-2 kaukes, tačiau, aš nemanau, kad kažkoks efektas būtų net ir laikantis gamintojo rekomendacijų. Net jei ir būtų - aš negalėčiau prisiversti tokios priemonės naudoti antrą kartą, jau nekalbu 12 dienų iš eilės. Man visiškai nepatiko, nepatinka ir aš jums jos (bent jau tikrai šios, su ryklio taukais) nerekomenduoju - nieko gero. O ir noras išbandyti kitokius kompanijos gaminius man jau išgaravo.




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos ir sėkmingos naujos savaitės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Esu bandžiusi daugybę DIZAO kaukių ir visomis likau patenkinta, nors iš ėsmės esu labai išranki. Jau po pirmo panaudojimo oda labai gerai padrėkinta, atgaivinta, sustangrinta, švytinti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu girdėti :) Man asmeniškai šios kompanijos kaukės arba visiškai netinka arba odai poveikis būna tik taip sau. Visi skirtingi - dažnai jei vieniems būna itin geras poveikis, kitiems gali visai nepatikti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą