DOUGLAS Home SPA putojantis vonios kubelis "Beauty of Hawaii" su vasarišku gėlių ir vaisių aromatu

Sekmadienis - pagaliau truputis laiko tik man, ta prasme dienos metu, ne vakare ir ne naktį, dieną. Šiandien planuoju susitvarkyti nagučius, palepinti veidą kauke ir dabar lendu į karštą vonią, o po jos, papasakosiu jums apie priemonę, kurią šį kartą naudojau.

Douglas Home Spa "Beauty of Hawaii" vonios kubelis kvepia nuostabiai, tai yra mano kvapas, mano aromatas, mano uoslė jau dabar pamaloninta. Viskas, metu kubelį į vonią ir apie viską jums papasakosiu iš karto po jos.

"Vonia - daiktavardis; 1. vieta kur nuplaunami visi rūpesčiai; 2. ramybė"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: DOUGLAS Home SPA putojantis vonios kubelis "Beauty of Hawaii" su vasarišku gėlių ir vaisių aromatu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai labai malonus, mano tipo kvapas
Labiausiai nepatiko: ištirpus vandenyje kvapas praktiškai dingsta
Kiekis: 24 g
Kaina*: 1,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse

Ką žada gamintojas: "Beauty of Hawaii" linijos koncepsija: drėkinimas, grožis, gera nuotaika.
Douglas Home Spa sukūrė ypatingą kūno priežiūros liniją Beauty of Hawaii, kuri gerina emocinę būklę ir visapusiškai puoselėja odą. Pagrindiniai ingredientai: Frangipani, Kinrožė, Monoi aliejus, Makadamijos riešutų aliejus. Aromatai: gėliniai, vaisiniai, vasariški.
Naudojimas: Įmeskite vonios kubelį į šilto vandens pripiltą vonią. Leiskite visiškai ištirpti. Putojantis vonios kubelis ištirpsta vandenyje paskleisdamas mažyčius burbuliukus, kurie švelniai sprogsta ant jūsų odos. Mėgaukitės vonia 15-20 minučių.


Vonios kubelis supakuotas visai kaip vaflinis saldainis, tad tikriausiai ne veltui ant jo uždėtas ženklas "nevalgyti" 🙊😁 Geltona plastiko pakuotė dalinai skaidri, produktas matosi per pakuotės sienelės. Ant nadidelės pakuotės telpa visa reikalinga informacija apie produktą, jos niekur nereikia ieškoti papildomai.

Kvapas. Šito kubelio kvapas man paliko didžiulį įspūdį: toks malonus egzotiškų gėėlių ir vaisių aromatas. Pakankamai intensyvus ir stiprus, galbūt neįtiks toms, kurios jautrios kvapams, bet man, vonios priemonės turi turėti stiprų ir malonų kvapą, kad uoslė pasimėgautų aromatu, kad atsipalaiduotume ir protas pailsėtų. Tad malonus, vasarą primenantis aromatas nukelia į šiltas dienas ir maudantis perkelia į gėlių ir vaisių kupiną pievą, kažkur toli, toli... 🌼🌷🍈🌸

Konsistencija. Vonios kubelis kietas, baltos spalvos, paspaudus tarp pirštų lengva sutrupinti, bet maloniau mesti į vandenį ir stebėti jo tirpimą.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Maltodextrin, Citric Acid, Monosodium Citrate, Titanium Dioxide, Aqua, Parfum, PEG-150, Talc, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Citronellol.


Poveikis. Vonios kubelį mečiau į vonią pripiltą vandens (1). Kubelis nusileido į dugną ir iš karto pradėjo stipriai putoti (2), man jo putojimas labai priminė Lush vonios bombas, kai tuo tarpu L'Occitane vonios kubeliai putojo ne taip stipriai ir ne taip intensyviai. Kartu su putojimu vanduo po truputį įgavo balsvą atspalvį (3) - nuotraukoje, pažymėtoje nr.3 aiškiai matosi, kaip dalis vandens vis dar skaidrus, o aplink vietą, kur buvo įmestas kubelis susikūrė balsva masė. Prieš baigiant ištirpti, nedidelis kubelio gabaliukas iškilo į viršų ir baigė putodamas tirpti vandens paviršiuje. Galiausiai vonios vandenį sumaišiau ir vandenukas gavosi balsvos spalvos (4).


Tad lipau į vonią ir ja mėgavausi, kol vanduo atvėso. Turiu pasakyti, kad mano oda, palepinta šiltu vandeniu, suminkštėjo, tapo švelnesnė, lygesnė, maloni liesti, o karštas vanduo pašalino nuo odos paviršiaus visus nešvarumus, kuriuos galbūt ne visuomet įveikia įprasta dušo želė. Mano raumenys atsipalaidavo, kartu atnešdamos ramybę mintims ir sielai. Vonia iš tiesų yra malonus ir geras poilsis ne tik kūnui, bet ir mintims, kaip sakoma galvai pailsinti.

Tačiau, su šiuo kubeliu turiu ir man nepatikusių dalykų: susimaišęs su vandeniu praktiškai dingsta visas, toks malonus ir uoslei patikęs kvapas. Guliu vonioje ir neužuodžiu, galvoju, gal todėl, kad su tuo kvapu esu jau kuris laikas? Į vonią užėjus vyrui, paklausiau, ar jis užuodžia gėlės ir vaisius, ir jis patvirtino, kad nieko neužuodžia. Tad tas taip mano laukta, itin malonaus aromato vonia, šį kartą buvo tiesiog įprasta vonia. Gaila, nes iš tikro tikėjausi to malonaus aromato ir kvapnios, labai malonaus aromato vonios. 😞




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu ir jums malonios, atsipalaidavimo kupinos dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai