DOVE "Cream Oil" Beauty Bar kreminis prausiklis - muilas su marokietišku argano aliejumi

Taip, mano tinklaraštyje jūs rasite netgi tokius elementarius įrašus, kaip apie muilą ar dantų pastą. O ką, ko jums ne grožio ir higienos priemonė? Juk praustis rankas galbūt net svarbiau, negu susišukuoti plaukus. Chi-hi, iš tiesų abu vienodai svarbūs, tad svarbos klausimais tikrai nediskutuosime. Visgi, aš nusprendžiau šį tą pakeisti.

Ne, tokių įrašų nežadu atsisakyti, man jie svarbūs asmeniškai, kai stoviu prie kosmetikos lentynos, tereikia atsiverti puslapį ir pasižiūrėti, kokiomis spalvomis mirguliuoja sudėtis ar kaip man jis patiko. Tiesiog pakeisime muilų bei dantų pastų įrašų formatą, viską sutrumpinsiu ir nebekelsiu tiek daug nuotraukų tokia įrašui. Kviečiu pasižiūrėti, kaip man pavyko, ir lauksiu jūsų nuomonių apie tokio pobūdžio, sutrumpintus įrašus. 😉

"Nenoriu būti milijonierius, tiesiog noriu gyventi kaip milijonierius"
Walter Hagen


Produktas: DOVE "Cream Oil" Beauty Bar kreminis prausiklis - muilas su marokietišku argano aliejumi
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti rankų ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonios tekstūros, kreminės putos
Labiausiai nepatiko: neskalsus
Tūris: 100 g
Kaina*: 0,98 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis kreminis prausiklis su 1/4 drėkinamojo kremo ir marokietišku argano aliejumi.

Sudėtis: Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Aqua, Lauric Acid, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl BetaineSodium Palm KernelateAlumina, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Propylene Glycol, Sodium ChlorideTetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Zinc OxideButylphenyl MethylpropionalHexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 19140, CI 77891.

Mano nuomonė. Pats geriausias dalykas šitame muile yra jo maloni, kreminė, švelni tekstūra. Muilo gabalėlis suputoja lengvai, stambiomis, kreminio minkštumo ir nepaprastai gardžiai kvepiančiomis putomis. Pats kvapas kažkokių konkrečių asociacijų man nekelia, bet kvepia maloniai kosmetiniu, saldžiu kvapu, ne tai tikrai ne aliejaus kvapas, bet mmm, kol geras.
Muilas labai švelniai ir labai švariai prausia odą. Naudodama jį, aš pastebiu, kad man jau kuris laikas nebereikia rankų kremų: oda atrodo švelni, drėgna ir pamaitinta. Aišku, aš netikiu, kad toks dalykas, kaip muilas gali drėkinti, tačiau jis turi kažką tokio, dėl ko odą malonu liesti. 
Na, o kalbant apie trūkumus, matau, jog priemonė visiškai neskalsi ir labai greitai naudojasi, atrodo, netgi tirpsta muilinėje savaime, dar net nesudrėkinta vandeniu. O šiaip, na puikūs Dove muilai, šitas tikrai nėra išimtis, tik gal prieš perkant jautrios kvapams merginos geriau lai pauosto muilą - kvapas aštrokas ir jo jums gali pasirodyti per daug. 




Ačiū, kad skaitote,

Na, kaip jums tokio tipo įrašai?
Gėlėta kosmetinė

Komentarai