ELDENA "Beauty Oil" grožio aliejus kūnui

Apie kūno priežiūrą... kai oras lauke šaltas, o viduje šiltas, kai išeini į lauką, sušali, o paskui greitai sušyli grįžus namo, nori nenori, kūno oda ima greitai ir stipriai sausėti. Taip, su kūno priežiūra labai lengva: turiu kelis stiprius ir riebokus kremus, kurie labai greitai atgaivina, pamaitina ir sudrėkina kūno odą. Tačiau mano vonoje tebegyvena ir Eldena kūno aliejus, kurį įsigijau su tikslu pakeisti gerokai brangesnį Bio-Oil kūno aliejų. Tiesiog norėjau pigesnio, tačiau ne prastesnio varianto savo kūno odai, ir kai pamačiau variantą, kurio aprašymas buvo labai panašus į mylimo Bio-Oil, beveik neabejodama griebiau, na, net jei nepasiteisins, tieisiog sunaudosiu, kaip įprastą kūno aliejų. Tad pasižiūrim, kaip man sekėsi su juo draugauti.

"Sveiki santykiai netempia jūsų žemyn. Jie įkvepia jus daryti viską geriau"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ELDENA "Beauty Oil" grožio aliejus kūnui
Gamintojas: "MAXIM Markenproducte GmbH". Pagaminta Pietų Vokietijoje
Paskirtis: regeneruoti, lyginti, stangrinti, didinti elastingumą, minkštinti, švelninti ir drėkinti kūno odą
Tinkamas tipas: tinkamas visiems odos tipams, ypač brandžiai, sausai, suerzintai odai
Labiausiai patiko: oda po padengimo atrodo daili ir sveika
Labiausiai nepatiko: tikėjausi saugesnės sudėties
Tūris: 150 ml
Kaina*: 5,00 EUR
Kur galima įsigyti: "Dalli" parduotuvėje

Ką žada gamintojas: Eldena grožio aliejus kūnui tinka visiems odos tipams, bet ypač rekomenduojamas randų, strijų priežiūrai, brandžiai ir esant sausai, suerzintai odai. Vertinga sudėtis: PUR Oil Plius, šaltalankių ir kalendulos aliejai, vitaminas E ir A, ramunėlių ekstraktas. Regeneruoja, lygina ir stangrina tonizuoja odą, stiprina jos jungiamąjį audinį ir didina elastingumą. pasižymi ypatingomis odos minkštinimo bei drėkinimo savybėmis. Suteikia odai aksominio švelnumo pojūtį. Susigeria labai greitai, nepalieka riebumo pojūčio.
Naudojimas: 2 kartus per dieną tepti kūną ar tik konkrečias, pažeistas vietas.


Eldena kūno aliejus buvo supakuotas balto kartono dėžutėje, su oranžinės spalvos užrašais ir lašeliu. Iš tiesų, dizainas man labai labai primena Bio-Oil pakuotę: švarus, minimalus ir malonus akiai.

Aliejaus buteliukas skaidraus, minkštoko plastiko, su užsukamu baltos spalvos dangteliu ir dozavimo anga, kuri vėlgi, labai labai panaši į Bio-Oil variantą. Ant buteliuko užklijuota skaidri etiketė su informacija apie gaminį. atrodo dailiai, kokybiškai ir maloniai akiai. Iš tiesų, tas vaizdas išlieka kelis mėnesius, o paskui pati etiketė ar nuo aliejaus nutekėjimo sienelėmis (nors kiek pamenu nenuteka), o gal realiau, nuo buteliuko paspaudimo, etiketė ima atlipti nuo buteliuko, raidės nusitrinti ir pakuotė nebeatrodo tokia graži, kaip naudojimo pradžioje.

Kvapas. Aliejaus kvapas nėra intensyvus, nestiprus, bet labai malonus. Kvapas sakyčiau labai kosmetinis, tačiau užuodžiu ir aliejams būdingą kvapą ir ramunėles bei medetkas. Visi šie kvapai sukuria uoslei malonią kompoziciją. Tiesa, kvapas labai ilgai neišlieka ir pakankamai greitai dingsta nuo odos.

Konsistencija. Aliejus gelsvos spalvos, konsistencija, savaime aišku aliejinė, tačiau jis atrodo lyg būtų maišytas su vandeniu ir yra šiek tiek skystesnis, nei mums gerai pažįstamo, saulėgrąžų aliejaus skystumo.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycine Soja Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Alaria Esculenta Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopherol, Bisabolol, Retinyl Palmitate, Parfum, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.


Poveikis. Tai šitą aliejuką aš naudojau dar nėštumo pabaigoje, pilvo sričiai, kad apsaugoti nuo stijų. Taip, strijų man tikrai neatsirado, tačiau aš manau, kad šita priemonė čia niekuo dėta: tiesiog mano oda elastinga, ir tempiantis pilvui, poodiniai sluoksniai netrūko ir nesukūrė beveik nepašalinamų odos strijų.

Aliejus pakankamai gerai ir pakankamai greitai susigeria į odą, tačiau tikrai ne akimirksniu, kaip sako gamintojas. Aliejaus reikia nedidelio kiekio, jis yra skalsus, ir nežinau, kai reikia sunaudoti tokį didelį kiekį per tokį trumpą - 6 mėn. - galiojimo laiką, nuo pakuotės atidarymo? Tad tie šeši mėnesiai jau tiktai praėjo, tačiau aliejų vis dar naudoju, ir planuoju naudoti tol, kol nepakis konsistencija, kvapas ar neatsiras kiti požymiai, rodantys priemonės gedimą. 

Tik pasitepus aliejumi, oda įgauna tokį nerealiai gražų, sveiką spindesį, atrodo sveikai drėgna, graži, tolygi, neišausėjusi, tačiau ar taip yra? Taip, aliejus tikrai neblogai drėkina ir švelnina odą, tačiau kažkokio odos stangrumo pasikeitimo, elastingumo pokyčių ar įtakos randams aš nematau. Tad tikriausiai, jei jau pirksite šį aliejų, reiktų tikėtis, kad vizualiai oda atrodys graži ir įgaus drėgmės, gal dar šiek tiek maitinimo, bet nežymaus.


Kadangi tiek pakuotė, tiek aprašymas, tiek produkto idėja man sudarė įspūdį, kad tai priemonė, veikianti kaip Bio-Oil aliejus, tačiau pigesnis jo variantas. Ir iš karto sakau, kad tikrai ne, jei jau norisi kažkokio poveikio kūno stangrumui, elastingumui ar randams, aš jums rekomenduoju rinktis brangesnį Bio-Oil variantą, nes jis tikrai veiksmingas. Tuo tarpu Eldena aliejus jums suteiks drėkinimo ir vizualiai oda atrodys gražiai. Tačiau kitų, gamintojo žadamų poveikių odai tikėtis neverta. Bandžiau su Eldena tepti ir randus, bet jokio efekto, kad ir kiek tepliočiau, nesulaukiau.

Nors gali susidaryti vaizdas, kad peikiu aliejų, tačiau taip nėra, jis man patinka, tiesiog gamintojo pažadai nėra realūs, ir prieš renkantis vieną ar kitą aliejų, reiktų įvertinti savo poreikius - galbūt jums nereikia brangesnio Bio-Oil? O gal kaip tik, norite efektyvesnio rezultato odai? Viskas priklauso nuo jūsų pasirinkimo. Eldena man puikiai tinka dabar, kai norisi, kad oda atrodytų ir būtų drėgnesnė, tačiau nebereikia, kad oda būtų elastingesnė. O jei laukiatės, tuomet rekomenduoju rinktis patikimesnį variantą - Bio-Oil, juk nesinori rizikuoti sunkiai pašalinamų ir sunkiai išgydomų strijų atsiradimu. Nors, galiu pasakyti, kad nėra jokios garantijos, kad strijos neatsiras, viskas labiau priklauso nuo jūsų odos, kiek ji elastinga, kokią paveldėjote kartu su kitais genetinio fondo požymiais. Kosmetinės priemonės stebuklų nedaro, nors gali šiek tiek pagelbėti.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai