ESSENCE "Soft Touch Mousse Concealer" - maskuojamasis kremas. Atspalvis "10 soft beige"

Aš turiu probleminius paakius, kuriuos tiesiog privalau maskuoti įvairiomis maskavimo priemonėmis. Ir dar turiu dideles poras ant nosies galiuko, kurias irgi norėčiau paslėpti... Ir kartais man išlenda bjaurūs pavieniai spuogai, kurie nepuošia mano veiduko - juos irgi noriu maskuoti ir slėpti. Tad man reikalingas patikimas ir geras maskuoklis. 

Tamsiems paakiams slėpti aš jau senai suvokiau, kad kieti, košelės ir kremo konsistencijos maskuokliai tikrai nėra geriausias variantas. Čia idealiausiai tiks skysti maskuokliai, tokius veido odai ir naudoju. O va kitiems odos netobulumams galima rinktis kitokios konsistencijos priemones. Nors turiu pripažinti, kad daug geriau tiesiog naudoti vieną, patikimą priemonę. Tačiau gaunant produktus testavimui, visokių pasitaiko, tarp jų ir putų pavidalo kremas iš Essence, kurį bandau jau gana ilgą laiką ir noriu šiandien papasakoti jums apie jį.

"Už naujus metus ir dar vieną galimybę, pradėti juos teisingai"
Oprah Winfrey


Produktas: ESSENCE "Soft Touch Mousse Concealer" - maskuojamasis kremas. Atspalvis "10 soft beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, užmaskuoti odos netobulumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai maskuoja spuogus ir raudonį
Labiausiai nepatiko: netinka paakiams, netinka nosies sričiai
Tūris: 5 g
Kaina*: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: atrodai pavargusi? jokiu būdu! kreminės, putų tekstūros bei geros pigmentacijos maskuokis tiesiog ištirps ant tavo odos paslėpdamas juodus ratilus po akimis bei kitus odos netobulumus.
Galimi atspalviai:
- 10 soft beige
- 20 soft sand


Produkto pakuotė skaidraus stiklo indelis su užsukamu kūno spalvos dangteliu. Jo dizainas lengvas, švarus, vyrauja tik keli užrašai, kuriems naudojamos balta ir sidabro spalva. Paprasta, dailu akiai, gaivu, lengva - su dizainu tikrai neblogai padirbėta. 

Deja, bet pakuotei turiu ir priekaištų: produktas geriausiai kabinamas ir paskirstomas iš indelio su pirštu. Bet, indelio anga siaura, jei turite ilgesnius nagus, toks būdas tampa nepatogus. Aišku, galima kabinti su šepetėliu, tačiau paskirstymas su šepetėliu nėra toks patogus, kaip su pirštu.

Kvapas. Nieko neužuodžiu, net uostydama iš pakuotės, tad arba priemonė visiškai bekvapė, arba turi labai labai labai labai silpną kvapą.

Konsistencija. Tiršta, tačiau putų pavidalo tokia, na sunkiai aprašoma, labai lengva. Jei bandėte kažką iš putų pavidalo kosmetikos, tikriausiai suprantate, ką turiu galvoje. Priemonė turi labai daug pudriškumo, tad turėtų gerai maskuoti.


Sudėtis: ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TALC, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), ISOPROPYL PALMITATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, DIMETHICONOL, DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, GLYCERYL CAPRYLATE, PROPYLENE CARBONATE, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Priemonė nepaprastai lengvai pasidengia ant veido, bet kai bandau išsklaidyti, ji pasidengia negražiai ir netolygiai, o jei dar sklaidau, atrodo iš viso dingsta nuo veido ir probleminė vieta nė kiek neužmaskuota. 

Produktą naudojau pavieniams spuogeliams maskuoti ir dėl netolygaus išskirstymo ir padengimo - tiesiog uždedu ant spuogelio prieš makiažo pagrindą ir labai lengvai pasklaidau, to mano pasklaidymo realiai net negalima vadinti retušavimu, paskirstymu, išsklaidymu ant odos, nes palieku priemonės taškutį. Tad jei taip maskuoju, ir ant viršaus dengiu makiažo pagrindą, tada man viskas atrodo padoriai, o kitu atveju - arba neužmaskuota visiškai, arba paviršius dar blogiau, nei pats nemaskuotas spuogelis - netolygus ir negražiai atrodantis.

Kelis kartus priemone bandžiau dengti ir paakius - iš pradžių atrodė gerai, bet po maždaug poros valandų produktas subėgo į paakių raukšles ir mano nuomone atrodė blogiau negu iš viso nemaskuoti paakiai. Ir taip nutiko kas kartą, kai dengdavau priemonę. Lygiai taip pat ir mano nosies galiukas, - produktas sukrenta į ant jos turimas didesnes poras ir atrodo labai prastai. Tad realiai produktas man tinka tik pavieniams spuogeliams maskuoti, gal dar kokiam raudoniui paslėpti (bet jo aš jau senai neturiu).

Tad man labai gaila, bet šitas maskuoklis man visiškai nepasiteisino. Pradžioje atrodė super geras dalykas, o kiek ilgiau panaudojus, deja, deja - tikriausiai tinkamas tik trūkumų neturinčiai odai. Tik tuomet klausimas - ar kas nors maskuoja trūkumų neturinčią odą? Visgi, manyčiau kad ne. Gaila, kad produktas, sukėlęs daug vilčių ir puikiai atrodęs ant rankos, visiškai nepasiteisino ant veido odos.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties, mielosios,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai