L'OCCITANE "Soledad" taukmedžių rankų kremas

Už lango gražu ir balta, pilna sniego, ir... beprotiškai šalta. Šaltukas geras dalykas žiemą, dėl jo sumažėja visokių bakterijų ir virusų, tačiau kartu jis nemaloniai kanda rankų ir veido odą, kankina plaukus. Dėl plaukų, atskira tema, o va rankų odai reikia kokybiško, stipriai veikiančio, gerai maitinančio ir drėkinančio rankų kremo. Tad žengiu į antrą šaltojo sezono fazę, kuomet naudoju tonas kremo savo rankoms ir noriu papasakoti apie praeitų metų L'Occitane "Soledad" kolekcijos taukmedžių rankų kremą.

"Man nerūpi būti mielai žiemą. Apsirengti šiltai yra mano žiemos misija."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: L'OCCITANE "Soledad" taukmedžių rankų kremas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, apsaugoti ir švelninti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai saugi sudėtis
Tūris: 10 ml (kiti dydžiai - 30 ml, 150 ml)
Kaina*: 30ml - 8,00 EUR; 150 ml - 22,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Soledad Bravi suteikia laisvę savo vaizduotei!
Mėgiamiausia ELLE žurnalo iliustratorė Prancūzijos leidiniui sukūrė dvi įsimylėjėlių iliustracijas bei jomis papuošė taukmedžių sviesto produktus. Du perkamiausi produktai su taukmedžių sviestu: rankų kremas ir rankų balzamas sudaro “Hugs & Kisses” kolekciją. Keitimasis gražiais žodžiais apie meilę, šie produktai tiesiog prašosi būti padovanojami…

Papildytas 20% taukmedžių sviestu, šis kreminės konsistencijos kremas greitai susigeria, apsaugodamas, pamaitindamas rankas ir suteikdamas joms komforto.


Visos L'Occitane rankų kremo pakuotės atrodo lyg būtų pagamintos iš metalo, tačiau iš tiesų jos yra blizgaus plastiko, kuris ir suteikia tokią iliuziją. Plastikas minkštas, patogus spausti ir iš tokios pakuotės labai lengva iškrapštyti ir paskutinius kremo lašelius - patikrinau ir išbandžiau jau ne kartą. Aštuonių briaunų plastikinis juodos spalvos dangtelis nusisuka lauk, po juo, įprasta kremams dozavimo anga, kurios dydis puikiai tinka tokios konsistencijos rankų kremui.

L'Occitane produktų pakuotės yra tobulos: visuomet gražios, elegantiškos, neperkrautos ir skoningos. Ši pakuotė, be viso to man dar ir labai jauki, žiemiška, šilta, žaisminga ir nepaprastai maloni akiai. Žaismingas dizainas, žiemiškai atrodanti mergina, besimėgaujanti meile ar tai oru... interpretacijos čia jau priklauso nuo mūsų vaizduotės. Bet iš esmės Soledad Bravi puikiai padirbėjo su dizainu - taip ir norisi imti pakuotę į rankas ir pasilikti ją net ir po to, kai kremas baigsis.

Kvapas. Man jis atrodo labai panašus į įprastą taukmedžių kremo kvapą: kosmetinis, gaivus ir saldus. Toks idealus santykis gaivos su reikiamu kiekiu, neperkrauto saldumo. Kvepia maloniai ir ant rankų išlieka apie pusvalandį. 

Konsistencija. Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad L'Occitane rankų kremų konsistencija vienoda, tačiau tikrai ne. Aš pastebėjau, kad tie, kurie turi papildomus kvapus (rožių, verbenų, vyšnių žiedų...) turi šiek tiek lengvesnes konsistencijas nei taukmedžių kremas. Čia, ne išimtis, konsistencija šiek tiek sunkesnė nei kitų rankų kremų iš L'Occitane, turi tvirtumą ir jaučiamą, tačiau ne pernelyg stiprų riebumą.


Sudėtis: Aqua/ Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Mel/ Honey Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Ceteareth-33, Polyacylamide, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Alcohol, Parfum/ Fragrance, Linalool, Coumarin, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol.


Poveikis. Dėl šiek tiek tirštesnės ir riebesnės konsistencijos, rankų kremas šiek tiek lėčiau nei kiti kompanijos rankų kremai susigeria į odą. Iš pradžių ant rankų jaučiasi kremo likučiai, tačiau po kiek laiko jie dingsta. Vėlgi, norisi pabrėžti, kad tai vyksta lėčiau, lyginant su kitais L'Occitane produktais rankų odai.

Man rankų kremas gerai maitina, minkština, švelnina rankų odą, atrodo, kad ją saugo nuo žvarbesnio oro. Tačiau, mano rankų oda žiemos metu visuomet suskyla iki žaizdų ir kraujo ant rankų, tad man reikia tik labai labai riebių priemonių, tad tuo baisiuoju periodu, manau, kad rankų kremas man būtų pernelyg lengvas, o kitais kartais - taip, man patinka. 

Tiesa, prisėdusi rašyti šį įrašą, apžvelgiant vieną aspektą po kito, aš pastebėjau, kad rankų kremas labai jau panašus į prieš tai naudotą L'Occitane taukmendžių rankų kremą. Iš tiesų, kremų sudėtis visiškai identiška, tad reikia daryti išvadą, kad, nors ir skiriasi kremo pakuotės, tačiau turinys jose yra visiškai identiškas.




Ačiū, kad skaitote,

Nesušalkit,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai