MAX FACTOR Kohl Pencil akių pieštukas "020 Black"

Akių kontūro pieštukai yra tas dalykas, su kuriuo mūsų draugystė prasidėjo palyginus nesenai. Na, iš tiesų, galbūt reiktų sakyti, kad iš naujo atradau akių kontūro pieštukus, kurių kuris laikas vengiau. Ir dabar, tiksliau jau kuris laikas jais vis dažniau ir dažniau naudojuosi, vis dažniau ir dažniau dažausi. O šį kartą pasižiūrėsime į mano turimą miniuką iš Max Factor. Iš tiesų, aš neturiu labai aukštų reikalavimų akių kontūro pieštukui - manau su dabartiniu požiūriu išbandžiau ir naudojau dar per mažai, tačiau vistiek, pasižiūrim kas ir kaip.

"Kava, akių kontūras ir pasitikėjimas"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: MAX FACTOR Kohl Pencil akių pieštukas "020 Black"
Gamintojas:  "Max Factor". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: akims
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: minkšta konsistencija
Labiausiai nepatiko: nematau pieštuko trūkumų
Tūris: pilnas dydis 4 g
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: beveik visuose kosmetikos pardavimo vietose (Douglas, Drogas ir t.t.)

Ką žada gamintojas: "Kohl" akių pieštukas – būtina kasdienė makiažo priemonė. Be galo universalus, itin paprasta naudoti. Suteikia akių makiažui būtiną baigiamąjį akcentą. Ganėtinai minkštas, kad lengvai slystų jautria akių srities oda, ir ganėtinai kietas, kad tinkamai paryškintų akis. Be vargo pasidarysite bet kokį Jums patinkantį akių makiažą: subtilų kasdienį, rokerišką, sukuriantį katės ar padūmavusių akių įspūdį.
- Minkštas ir švelnus – puikiai tinka gležnai akių srities odai.
- Nesitepa.

Et, prieš fotografuojant reikėjo padrožti 😏

Kaip jau minėjau, aš turiu miniuką - mažą akių pieštuko pakuotę, kuri labai paprastas, pieštuko formos, juodo korpuso. Tiesa, žiūrėjau internetu ir pilno dydžio pakuotė yra mėlyna su spalvą atitinkančiu galiuku, čia tarp kitko, jei ieškosite tokio pieštuko. 😉 Pats pieštukas uždengiamas skaidriu dangteliu. Lyg ir viskas, pieštukas paprastas, užrašai aukso spalvos.

Kvapas. Mediena ir kosmetika, nieko nuostabaus, tikriausiai taip kvepia dauguma pieštukų, skirtų tiek akių, tiek lūpų kontūrui.

Konsistencija. Pieštukas minkštai brėžiasi, turi pakankamą kiekį drėgnumo. Iš tiesų konsistencija labai maloni, tokia man, na reikia pripažinti - pradedančiai, labai patinka.

Vienas perbraukimas per ranką pieštuku

Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Ozokerite, Trimethylsiloxysilicate, Mica, Paraffin, Polyethylene, Phenyl Trimethicone, Cyclohexasiloxane, Propylparaben, Dicalcium Phosphate, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid
[+/- CI 77499, CI 77891, CI 77491, CI 77510, CI 77492].


Poveikis. Pieštukas labai lengvai ir maloniai dengiasi ant odos. Tiesą sakant, labiausiai nerimą keliantis dalykas man, kaip naujokei, yra ar sugebėsiu nubrėžti pakankamai gražų, taisyklingą, tikslų kontūrą. Tačiau atrodo, kad su šiuo pieštuku daug pastangų nereikia - brėžiasi lengvai ir tiksliai.  

Vienas man labiausiai patikusių dalykų yra tas, jog pieštukas labai universalus dalykas: su juo galima brėžti tikslų kontūrą. Pieštukas brėžia sodria ir intensyvia juoda spalva, tačiau norint, jį paprasta paversti dūminio makiažo dalimi išsklaidant linijas. Man asmeniškai išsisklaido labai lengvai, net ir praėjus šiek tiek laiko po padengimo, tad tikrai neišdžiūsta ir neužsifiksuoja labai greitai. Nepaisant to, man labiau patinka priemone brėžti akies kontūrą, su kuriuo, turiu pripažinti, man dar reikia mokytis ir mokytis, praktikuotis ir praktikuotis. 😤😁


Nepaisant to, kad pieštukas lengvai sklaidosi, tačiau tuomet, kai brėžiu akies kontūrą, priemonė atrodo stipriai prilimpa prie šešėlių ar voko ir niekur nė neketina judintis. Per dieną ji neišsilieja, neisisklaido, nenutrupa, netepa ir neblunka, gal tik po kokių 10 valandų pastebiu, kad keliose vietose atrodo taip, lyg būtų šiek tiek įtrūkęs (na atsiranda tokie nedideli tarpeliai kontūro linijoje), vadinasi po kiek laiko šiek tiek pasitrina. Tačiau šiaip, man patinka, mane tenkina išlikimo laikas, man patinka pieštuko universalumas, patinka sodri spalva, tad jokių priekaištų šiai priemonei neturiu. Galbūt kada nors, kai būsiu kontūro asė, surasiu kažkokių trūkumų tokiose priemonėse, o kol kas - man tiko ir patiko.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai