MILDEEN skystas muilas rankoms su vaisių kvapu, normaliai odai

Ir šiandien dar trumpai noriu papasakoti apie šiuo metu naudojamą rankų muilą iš vokiškų prekių parduotuvės, kuris šiuo metu gyvena mūsų vonioje ir jam jau metas pasirodyti tinklaraščio įraše. Iš tiesų, šio muilo pasirinkimų parduotuvėje buvo ne vienas: citrinos, sedų (kad ir kas tai būtų) ir vaisių. Kažkodėl rinkausi vaisių kvapo, tikriausiai atrodė patraukliausiai, na o dabar, pasižiūrime kas ir kaip.


Produktas: MILDEEN skystas muilas rankoms su vaisių kvapu, normaliai odai
Gamintojas: "Dalli-Werke" GMBH & Co. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą
Tinkamas tipas: normaliai odai
Labiausiai patiko: gera kaina
Labiausiai nepatiko: sintetinis kvapas
Tūris: 500 ml
Kaina*: 1,20 EUR
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių pardutuvėse - Klaipėdoje "Dalli"

Ką žada gamintojas: Dėl savo švelnių sudėėtinių medžiagų idealiai tinka kasdieniam normalios ir sausos odos prausimui. Švelni priežiūros formulė.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Parfum, Sine Adipe Lac, Styrene/ Acrylates Copolymer, Cocamide MEA, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Limonene, Linalool, Prunus Persica Juice, Sodium Lauryl Sulfate, CI 15985, CI 16255.

Mano potyriai. Muilo pakuotė atrodo gana pigiai, pats muilas nudažytas ryškiai oranžine spalva ir yra vidutiniškai tirštas. Putoja iš tiesų neblogai ir plauna neblogai - nesakau kad nepriekaištingai - teko pavargti plaunant išbandytą ant rankų odos kosmetiką, bet kitus nešvarumus nuplauna lengvai. Iš tiesų aš nepastebėjau jokio sausinimo ar kažkokio konkretesnio poveikio, išskyrus jau minėtą rankų plovimą. Tad muilas toks paprastas ir tinkamas naudoti.
Visgi, man labai nepatiko jo kvapas. Kažkodėl tikėjausi labai malonaus kelių vaisių aromato, o pats kvapas man kažkoks sintetinis ir visiškai nemalonus uoslei, ir tas pridėtas saldus aromatas visiškai nedera su sudėtyje esančiais, kad ir sintetiniais, vaisių kvapais. Nieko gero, armatas man nepatinka.
Nežinau, tai nėra blogas muilas, bet antrą kartą, turėdama pasirinkimą šito tikrai nesirinkčiau, juk net plaunant rankas norisi pasimėgauti tomis keliomis minutėmis malonaus aromato, tad jaučiuosi šiek tiek nusivylusi, tikėjausi daugiau.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai