MONTAGNE JEUNESSE valanti ir maitinanti veido kaukė "Super Fruit Mud" su goji uogomis ir granatų ekstraktu

Sekmadienis... mažytis SPA ritualas ir truputis laiko tik sau, be jokių rūpesčių, jokių vargų ir valandėlė, užsidarius vonioje be mažojo, tik mano laikas, kurio metu stengiuosi greitai susitvarkyti nagus, pasilepinti savaiminio įdegio priemone, susitvarkyti, pasidaryti kitas nekasdienes grožio procedūras ir užsidėti veido, plaukų, kartais kūno kaukes. Ne visuomet man pavyksta pasidaryti viską, ką planuoju, tačiau niekada nepraleidžiu veido kaukės, ir jei turiu vos kelias minutes, stengiuosi pasilepinti bent jau ja.

Iš tiesų, šventiniu laikotarpiu mano oda buvo pamiršta, veido kaukėms nebuvo laiko, ir tai netruko pasijausti jos išvaizdoje. Todėl bent jau šiandien skubu taisyti padėti ir ant veido dėtis Montagne Jeunesse kompanijos veido kaukes, mmm... dievinu šios kompanijos produktus, iki šiol nė vienas manęs nenuvylė. Tepu ant veido ir einu nupuošti eglutės, tikiuosi mažylis neišsigąs? Po to būtinai prisėsiu ir parašysiu viską, ką manau apie šią priemonę, jos poveikį, kvapą, konsistenciją ir viską, kas jus gali dominti. 😉

"Kai buvau maža, Kalėdų eglutės buvo aukštesnės"
Brightman Sarah


Produktas: MONTAGNE JEUNESSE valanti ir maitinanti veido kaukė "Super Fruit Mud" su goji uogomis ir granatų ekstraktu
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: drėkinti, gaivinti, saugoti nuo išsausėjimo
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: itin švari oda
Labiausiai nepatiko: padengus jaučiamas dirginimas
Tūris: 15 g
Kaina*: 1,45 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Purvo kaukė drėkina ir atgaivina odą. Sudėtis papildyta Goji uogų ir granatų ekstraktais. Veido kaukė saugo odą nuo išsausėjimo ir aprūpina maitinamosiomis medžiagomis. Tinka visų tipų odai prižiūrėti.
Naudojimas: veidą nuprauskite šiltu vandeniu. Tepkite kaukę tolygiai su ranka ant veido ir kaklo, venkite zonos aplink akis ir lūpas. Palaikykite 15-20 minučių arba kol kaukė išdžius. Nuplaukite vandeniu, nusausinkite. Naudokite kartą per savaitę.


Veido kaukė supakuota vienkartinėje, plastiko maišelio pakuotėje, skirtoje sunaudoti kaukę per vieną kartą. Kaukės pakuotės puošyboje gausu įvairių dekoratyvinių elementų, tačiau pagrindą sudaro mergina, išsitepusi veidą kauke ir su uždėtu pagrindiniu ingredientų akių srityje. Ant pakuotės labai daug informacijos, ne tik apie gaminį, bet ir apie kompanijos politiką - pirmus kartus laikant šios kompanijos kaukes rankose verta paskaitinėti. Deja, gaila, kad dažnai lietuviški lipdukai uždengia dalį informacijos, tačiau nuplėšti ir atidengti norimą informaciją įmanoma. 

Kvapas. Malonus, vidutinio intensyvumo, man primena kažką gaivaus, kartu su saldžiai gaivių uogų aromatu. Kvepia skaniai, tačiau aiškiau aromatas jaučiasi tik iš pakuotės, padengus ant odos kvapas nebėra toks aiškus ir intensyvus.

Konsistencija. Kaukė labiau baltos spalvos su nestipriu rudu atspalviu. Ji labai tiršta, tepant jaučiausi, kad tai molinė kaukė.


Sudėtis: Aqua, Kaolin, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Polysorbate 20, Sea Salt, Parfum, Propylene GlycolCaprylyl GlycolXanthan Gum, Linalool*, Hexyl Cinnamal*, Geraniol*, Citronellol*, Limonene*, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Lycium Chinense (Gojiberry) Fruit Extract, Citric Acid, Phenoxyethanol, CI 15985, CI 14700.
*iš natūralių kvapų


Poveikis. Nepaisant kaukės tirštumo, ji tikrai gražiai ir tolygiai pasiskirsto ant veido ir kaklo odos. Kaukės man šiek tiek per daug, bet tepu ją gausiai, negailėdama produkto, vistiek dviems kartams nepakaks, o mesti lauk gaila, gal nors kokį geresnį efektą suteiks. 😀

Kaukę ant odos planavau laikyti 20 minučių, tačiau tik užsidėjusi pajutau nemalonų, deginantį dilgčiojimą. Iš pradžių ketinau kaukę iš karto nuplauti, bet pagalvojau, kad tai ne vienintelė kaukė, kuri dirgina odą. O kol pagalvojau, mintys praskriejo, dingo ir nemalonus dilgčiojimo pojūtis. tad laikiau 15 minučių. Turiu pasakyti, kad nuplauti kaukę velniškai sunku, kaip ir kitas molio kaukes, tad naudojausi kempinėlės pagalba, siekdama greičiau pašalinti likučius.


Kalbant apie poveikį, nuplovus tikrai mačiau sudirgintą skruostų odą ir nedidelius raudonus taškelius. Per kelias valandas sudirgimas visiškai dingo ir oda vėl atrodo visiškai normaliai, lyg niekur nieko. Tad kas tai buvo? Likau nesupratusi. Iš tiesų, oda jaučiasi drėgna, pilna energijos ir nepaprastai švari., o jau kokia švelni ir lygi - nepaprastai malonu liesti. Visgi, mintimis vėl grįžtu prie to sudirgimo ir nesijaučiu visiškai tikra... ar čia man kažkas netinka kaukėje, ar tiesiog oda šiuo metu jautresnė. Pasvarsčius, man visad patiko Montagne Jeunesse veido kaukės ir visad tiko, tad galbūt čia mano oda šiek tiek kvailioja?




Ačiū, kad skaitote,

Tingios, malonios sekmadienio dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai