SENSODYNE burnos skalavimo skystis "Cool Mint", be alkoholio

Ir paskutinis šiandienos įrašas bus apie dalykus, kuriuos noriu kalbėti, tačiau noriu kalbėti trumpai, neišsiplečiant ir labai paprastai. Tad - apie Sensodyne burnos skalavimo skystį, be alkoholio, kuris skirtas jautriai burnos gleivinei ir turėtų negriaužti, neerzinti ir būni malonaus, ne pernelyg stipraus skonio.


Produktas: SENSODYNE burnos skalavimo skystis "Cool Mint", be alkoholio
Gamintojas: "Glaxo Smith Kline". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: valyti burnos ertmę
Tinkamas tipas: jautriai burnos ertmei
Labiausiai patiko: neaštru
Labiausiai nepatiko: kartus skonis
Tūris: 500 ml
Kaina*: 6,19 EUR
Kur galima įsigyti: vaistinėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose

Ką žada gamintojas: Burnos skalavimo skystis be alkoholio: kasdienė jautrių dantų apsauga. Sukuria švelnią apsaugą aplink danties nervą bei visai parai apsaugo nuo jautrių dantų skausmo. 
Naudojimas: naudokite du kartus per parą po dantų valymo su flouro turinčia dantų pasta. Skalaukite burną su 10 ml tirpalo 1 minutę, po to išspjaukite. Nenurykite ir neskalaukite su vandeniu. 

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Potassium Nitrate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Poloxamer 407, Sodium Benzoate, Aroma, Disodium Phosphate, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Phosphate, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 42090.
Sudėtje yra 0,048% flouro 

Mano potyriai. Šitą burnos skalavimo skystį pirkau, nes jis neturi alkoolio, tad turėtų būti švelnus burnos ertmei. Paprastai dauguma, rinkoje siūlomų produktų man griaužia burną, jaučiu nemalonius pojūčius ir negaliu skysčio ilgai gargaliuoti burnoje, tad greitai išspjaudama nejaučiu, kad priemonę naudoju pakankamai ilgai, kad suteiktų kokį efektą. O po to, dar ilgai nemaloniai griaužia burną.
Pradžioje viskas atrodė visai gerai, įsipyliau šiek tiek, gargaliuoju, jaučiu, kad ne per stipru, tačiau greitai pajaučiu, kad burnos skalavimo skystis kartus! Taip, tikrai kartus! Ir labai jau primena sirupo nuo kosulio skonį. Spėkite, ar aš jį naudoju? Nea, panaudojau 1/4 ir jis toliau sėkmingai stovi mano vonioje - nepatinka mano skonio receptoriams, o per kartumą aš nejaučiu jokios burnos gaivos. Tad, jei nepatinka kartūs burnos skalavimo skysčiai, patariu šito vengti, jau geriau paprastas aštrus Listerinas, o gal geriau visai nieko? Fui, nemalonu, labai nuvylė, nors tikėjausi labai labai daug...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai