ZELIONAJA APTEKA cukraus kūno šveitiklis su medumi ir raudonosios arbatos ekstraktu

Kūno šveitimas tikriausiai aktualesnis dalykas vasarą - kai norisi tolygaus ir gražaus įdegio. Tačiau man, ne mažiau aktualus ir žiemos metu, kai stipriai pasausėja kūno oda, ypatingai jei kalbame apie alkūnes ir kelius; kai norisi dailios odos ir žinoma, kai dažniau dengiame savaiminio įdegio priemones.

Kažkodėl šį rudenį naudojau visiškai nedaug šveitiklio, tiksliau šveičiau kūną pakankamai retai, o va žiemą pajutau, kad mano kūno odai to trūksta, ir į vonios lempute apšviestame kambaryje apasigveno kūno šveitiklis iš Zelionaja Apteka (Green Pharmacy). Iš jo aš tikrai nesitikėjau labai daug, priemonė nebrangi - tačiau ji nėra prastesnė ir efektu nenusileidžia kitoms, mano pamėgtoms kūno šveitimo priemonėms.

"Laukimas yra tikros meilės ir kantrybės požymis. Bet kas gali pasakyti "myliu tave", bet ne visi gali laukti ir įrodyti, kad tai yra tiesa"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ZELIONAJA APTEKA cukraus kūno šveitiklis su medumi ir raudonosios arbatos ekstraktu
Gamintojas: "Elfa". Pagaminta Kijevas, Ukraina
Paskirtis: pašalinti negyvas odos ląsteles, suteikti odai švelnumo ir lygumo, drėkinti, maitinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikus efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas kelia nemalonias asociacijas
Tūris: 300 ml
Kaina*: 4,10 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Aromatinis kūno šveitiklis - puiki kūno priežiūros priemonė. Cukraus dalelės švelniai pašalina suragėjusias odos ląsteles ir suteikia odai lygumo ir švelnumo. Medaus ekstraktas drėkina, maitina ir atstato odą. Raudonosios arbatos ekstraktas pasižymi antioksidacinėmis savbėmis.
Naudojimas: lengvais, masažuojamaisiais judesiais priemonę tepti ant drėgnos odos. Nuplauti vandeniu. Naudoti 1-2 kartus per savaitę.


Kūno šveitiklio pakuotė žemas, tačiau platus, apvalus tamsaus plastiko indelis, užsuktas beveik baltos spalvos dangteliu. Ant pakuotės daug užrašų ir daug informacijos, tačiau iš esmės viskas, ką reikia žinoti yra ant dugno priklijuotame lietuviško vertimo lipduke. Pakuotė puošta augalo ir medaus korio paveikslėliu, neatrodo kažkaip neįprastai ar ypatingai, tačiau tuo metu kai pirkau - produktas su medaus paveikslėliu viliojo ir gundė nusipirkti. Žiema vienaip ar kitaip asocijuojasi su medumi: kam su šilta arbata, kam su medaus skanavimu, kam su medaus produktais kūno odai, o gal saldumynais ar desertais su medumi?

Mane vienas labiausiai džiuginančių dalykų yra tas, kad pakuotės patikimai apsaugotos folijos juostele - jei ji pažeista, žinome, kad produktas jau gavo oro ir galėjo pradėti gesti anksčiau laiko, tad neaišku, kiek jis pragulėjo lentynoje atidarytas ir kiek dar galios. Tokie apsauginiai dangteliai apsaugo produktą nuo smalsių pirščiukų, ir garantuoja, kad jus pasieks šviežiausias, koks tik gali produktas.


Kvapas. Prieš įsigydama priemonę, tikėjausi malonaus, šildančio medaus ir arbatos aromato, kuris lepins mano uoslę, kol šveisiu kūną priemone. Taip, medų aš tikrai užuodžiu, tačiau vietoj arbatos - man kvapas primena alijošių ar alaviją. Nežinau, kaip jums, bet vaikystėje, tik susirgus mama duodavo alijošiaus šakelę su medumi suvalgyti, kad greičiau pasveikčiau. Aš negalėdavau pakęsti to skonio, man nepatikdavo tas kvapas... Ir galite atspėti, kaip jaučiuosi dabar, naudodama šią priemonę, ji man kelia nemalonias asociacijas ir nuteikia nelabai smagiai. Fui, na nepatinka man medaus ir alijošiaus kvapo derinys, nepatinka. 😒

Konsistencija. Šveitiklis geltonos spalvos, pagamintas cukraus pagrindu, todėl jo sudėtyje matosi pakankamai stambios cukraus dalelės. Tačiau pats šveitiklis nėra sausas - trinant tarp pirštų gausiau jaučiasi drėgmė ir aliejingumas.


Sudėtis: Sucrose, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Ceteareth-20, Silica, Parfum, Tocopherl Acetate, Mel Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, CI 19140, CI 15985.

Be parabenų, silikonų, SLS.


Poveikis. Kūno šveitiklį dengiu ant drėgnos odos, masažuoju ir nuplaunu. Nuo kūno jis nusiplauna baltos spalvos vandeniu.

Iš tiesų, iš pradžių masažavimas atrodo švelnus ir imi nejučiomis galvoti, kad šveitiklis visiškai nebus veiksmingas. Tačiau masažuojant ant odos cukraus dalelės šveičia odą, o aliejinga konsistencija neleidžia šveitikliui būti labai grubiam ir saugo odos paviršių nuo subraižymo ir paviršinio odos sluoksnio pažeidimo. 

Po šveitimo mano oda šviesesnė, švaresnė, lygesnė. Kol masažuoji odą priemone, atrodo, kad ji paliks riebią plėvelę ant paviršiaus, bet likučiai lengvai nusiplauna vandeniu ir nusausinus odą tos plėvelės nėra, na bent jau aš nejaučiu. Dėl drėkinimo ir maitinimo - tokių efektų aš nepastebiu, ir iš viso, nemanau, kad nuplaunama priemonė teikia tokią naudą odai, juk per kelias sekundes oda tikrai nepasisavins reikalingų medžiagų? O gal aš klystu? Tačiau visi kiti žadėti efektai ir mano lūkesčiai, kurių tikiuosi iš šveitiklio buvo pilnai patenkinti.

Apskritai vertinant, man patiko efektas ir naudojimas (jei ne nelemtas kvapas), ir mintyse vis sukosi mintis, jog šveitiklis labai panašus į Planeta Organica kūno šveitiklius, tiek efektu, tiek potyriais, tiek poveikiu odai, tiek kad yra beveik per pus pigesnis nei Planeta Organica. Ar rekomenduoju? Manau kad pabandyti verta, jei patinka kaip šveičia Planeta Organica šveitikliai, tik gal siūlyčiau rinktis kito kvapo (jų yra keli variantai), jei ir jums nepatinka alijošiaus ir medaus kvapų derinys.




Ačiū, kad skaitote,

Lai lietingą dieną praskaidrina malonios smulkmenos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai