ALVERDE Naturkosmetik kojų ir pėdų sviestas ypač sausai odai su ežiuolės ir laimo ekstraktais

Jeigu kuris laikas skaitote mano tinklaraštį, tikriausiai puikiai žinote, kad pasitikiu ir tikiu vokiška kosmetika. Aišku, kaip ir bet kokios šalies kosmetikoje, visko pasitaiko, tačiau mano patirtis rodo, kad Alverde prekinio ženklo produktais tikrai galima pasitikėti. Jei tik pasitaiko proga įsigyti, būtinai nusiperku viską, ką naujo pavyksta rasti iš šios kompanijos gaminių.

Na, o pastaruoju metu sužvejotas kompanijos produktas buvo Alverde kojų ir pėdų sviestas su ežiuolės ir žaliosios citrinos ekstraktais. Kviečiu paskaityti, kaip man patiko ir kokia mano nuomonė apie produktą.

"Jeigu jūsų svajonės negąsdina jūsų, vadinasi jos nėra pakankamai didelės"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ALVERDE Naturkosmetik kojų ir pėdų sviestas ypač sausai odai su ežiuolės ir laimo ekstraktais
Gamintojas: "DM" Karlsruhe, Vokietija
Paskirtis: drėkinti ir puoselėti pėdų ir kojų odą
Tinkamas tipas: itin sausai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tikėėjausi saugesnės sudėties
Tūris: 200 ml
Kaina*: 2,00 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute

Ką žada gamintojas: Intensyvi priežiūra ypač sausai odai. Turtinga ir išskirtinė sudėtis: shorea robusa sviestas, BIO taukmedžio sviestas intensviai drėkina ir puoselėja odą. Vynuogių kauliukų aliejus, bio ekstraktai: laimo ir ežiuolės maitina ir ramina pavargusią odą. Gaivus citrinų kvapas suteiks šviežumo ir lengvumo jausmą jūsų kojoms. Tinka diabetikams.
Naudojimas: pastoviai tepti, lengvai įmasažuojant kojų ir pėdų odą.
Sertifikuota natūrali kosmetika.


Produkto pakuotė gana paprasta: plastikinis žydros spalvos indelis, kokiame paprastai matome kūno kremus. Dangtelis atsisuka, nuplėšiame apsauginę juostelę, kurias aš labai mėgstu, ir paprasčiausiai kabiname produkto tiek, kiek reikia. Aišku, toks naudojimo būdas nėra patikimas ir geriausias, galbūt labiau tiktų tūbelė, kalbant apie pėdų kremus, tačiau suprantu, kad dėl konsistencijos gamintojas nusprendė ją talpinti būtent tokio tipo pakuotėje.

Kvapas. Labai malonus, vidutinio intensyvumo kvapas, kuris turi tą kosmetinį kvapą su žaliosios citrinos aromatu. Nors nesu citrusinių aromatų mėgėja, tačiau šitas man patinka - laimo kvapas labai gražiai įkomponuotas ir nėra pernelyg ryškus ar pernelyg stiprus.

Konsistencija. Kremas baltos spalvos ir tai tikrai nėra kremas, tai sviestinė, riebi ir sunki konsistencija.


Sudėtis: Aqua, Alcohol*, Myristyl Myristate, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Glycine Soja Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Vitis Vinifera Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Shorea Robusta Seed Butter, Betaine, Citrus Aurantifolia Fruit Extract**, Echinacea Purpurea Extract**, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Disodium Cocoyl Glutamate, p-Anisic Acid, Alcohol, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Citral**.
*ingredientai iš sertifikuotų organinių ūkių
**iš natūralių eterinių aliejų.


Poveikis. Dėl riebios konsistencijos pakanka nedidelio priemonės kiekio vienam kartui, todėl produktas indelyje senka labai lėtai, jo pakaks labai labai ilgam laikui. Aš nežinau kiek laiko jau naudoju o dar liko 2/3 produkto indelyje. Aišku, galima bandyti naudoti didesniais kiekiais, tačiau tuomet sviestas sunkiai susigeria ir pėdos lieka riebokos. Jei naudojamas tinkamas kiekis, dėl susigėrimo jokių problemų nekyla. 😊

Pėdų sviestą naudoju kelis kartus per savaitę, prieš miegą ir pastebiu, jog jis suteikia pėdų odai švelnumo, o riebi konsistencija pamaitina išsausėjusią pėdų odą. Ryte pastebiu, kad pėdos tapo itin švelnios, po kurio laiko dingo suragėjusios, pasausėjusios odos šiurkštumas. Tad taip, kremas veikia taip puikiai, kaip tikėjausi. Aišku, tai tikrai nėra priemonė skirta naudoti vasaros metu, bent jau aš tikrai nesirinkčiau jos kai karšta, tiesiog konsistencija per riebi ir per sunki. Man vasarai norisi lengvesnio, labiau drėkinančio, nei maitinančio kremo, tačiau tiek rudenį, tiek žiemą, tiek pavasarį, kremas super. 👍




Ačiū, kad skaitote,
Minkštų, švelnių ir sveikų pėdų ateinančiam basučių sezonui,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai