NATURA SIBERICA "Northern Soap" detoksikuojantis muilas veidui, skirtas giliam odos valymui

Dar praeitais metais susimąsčiau ir sugalvojau, kad mano veido odai nereikalingas šveitiklis, ir kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad tikriausiai man tikrai nereikalingas šveitiklis - dažniausiai mano odos tipui pakanka šiek tiek giliau valančios kaukės ar prausiklio, o tradicinės, grūdėtos konsistencijos, produkto manau aš atsisakysiu, bent jau kol kas. O šį kartą kalbėsime apie tai, kuo pakeičiau įprastą veido šveitiklį - Natura Siberica muilu veidui. Tikriausiai galvojate, o ne, ir vėl muilas veidui? Tai ne, šiuo atveju priemonė visiškai nepanaši į muilą, dengiasi kaip veido kaukė, o veikia kaip šveitiklis. Et, labai painiai čia, pasižiūrim į viską iš eilės.

"Grožis atkreipia dėmesį, asmenybė - širdį"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: NATURA SIBERICA "Northern Soap" detoksikuojantis muilas veidui, skirtas giliam odos valymui
Gamintojas: "EuroBio Lab" OU. Pagaminta Tallin, Estija
Paskirtis: giliai išvalyti odą, drėkinti, minkštinti, maitinti, suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems (manau, kad jautriai ir sausai odai tikrai netiks)
Labiausiai patiko: geras valomasis efektas
Labiausiai nepatiko: greitai sudirgina odą
Tūris: 120 ml
Kaina*: 12,69 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Natura Siberica detoksikuojantis muilas giliam veido odos valymui, pagamintas aktyvintos anglies pagrindu, puikiai valo, atnaujina, drėkina odą. Sudėtyje esantis citrinvyčio ekstraktas apsaugo odą nuo neigiamų veiksnių. Šaltalankio aliejus minkština, maitina odą, suteikia elastingumą. Sibiro pušies aliejus stiprina, drėkina odą. Sudėtyje esantys natūralūs ekstraktai pasižymi antioksidantinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis.
Naudojimas: sudrėkinti viduje esančią kempinėlę drėgnu vandeniu. Kempinėlės pagalba paskirstykite muilą ant sausos veido odos, vengiant akių ir lūpų sričių. Nuplaukite švariu vandeniu. Rekomenduojama naudoti du kartus per savaitę.



Produkto pakuočių dizainuose vyrauja juoda spalva su oranžiniais ir sidabro spalvos akcentais. Didelė juodo kartono dėžutė puošta lapeliais, viršuje įspaustas iškilus sidabro spalvos Natura Siberica kompanijos simbolis. Tiesa, ta juoda dėžutė ryškiai per didelė juodo plastiko indeliui į kurią sudėtas produktas. Nors gal toks dydis pasirinktas, kad dėžutėje neperlenkta tilptų kempinėlė. Kalbant apie kempinėlę - ji taip pat juoda, kol sausa - kietoka, pilnai sudrėkinta ji minkšta, švelni ir maloni liestis prie odos.

Ką dar pamiršau paminėti? Matinės juodos spalvos plastikinis indelis užsuktas išgaubtu, užapvalintu dangteliu. Man pakuotė labai smagi ir rankose laikyti ir dizainas malonus akiai. Manau tikrai gerai padirbėta su vizualine produkto puse.

Kvapas. Kad priemonėje naudota kvapniųjų medžiagų, tai savaime aišku - man kvapas nepaprastai malonus ir primena vyšnių kauliukų saldainius arba amareto likerį, kvepia kažkuo panašiu. Man amareto kvapas visuomet labai patikdavo - dažnai gerdavau tokio skonio kapučino kavą. 

Konsistencija. Muilas juodos spalvos, priemonė labai primena kietą batų tepalą (iš tiesų, ji ir panašiai atrodo, vyras ne kartą juokėsi, kad teplioju ant veido batų tepalą 😆).


Sudėtis: Aqua, Hydrogenated Starch HydrolysateSodium Cocoyl Isethionate, Stearic Acid, CI 77266, ParfumHippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil(WH), Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine(HR), Pinus Sibirica Needle Extract(WH), Pineamidopropyl Betaine(PS), Picea Obovata Needle Extract(WH), Abies Sibirica Needle Extract(WH), Shizandra Chinensis Fruit Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Betula Alba Juice*, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
*iš organinių ūkių
(WH) laukinėje Sibiro gamtoje rinktų augalų ekstraktų
(PS) Sibiro pušų aliejaus darinys
(HR) Altai Oblepikha aliejaus darinys


Poveikis. Naudojau taip, kaip ir nurodo gamintojas: ant sauso veido dengiau priemonę su drėgna kempinėle, kuri buvo pridėta prie produkto. Beje, po kiek laiko išsiaiškinau, kad tiek, kiek dengiau pradžioje (nuotrauka apačioje), dengti tikrai nereikia - kiekis per didelis. Taigi, pasak gamintojų, paskui pamasažuojame veido odą su kempinėle ir viską nuplauname. Taip ir dariau, tačiau turiu pastebėti, kad mano veido oda labai stipriai paraudo skruostų srityje ir visur, kur nuploviau paskiausiai.

Tad bandžiau laikyti trumpesnį laiką - užtepu ir iš karto pradedu plauti lauk, tuomet sudirgimų ant odos būna gerokai mažiau, nors vietomis tų praudimų pasitaiko. Tad po priemonės vengiu tepti kažkokias stipresnes priemones, naudoti veido kaukes, produktų turinčių alkoholio ar stipresnį veido kremą. Taip sudirgimai dingsta pakankamai greitai, tačiau jie vistiek yra ant veiduko. Tad produktas labai stiprus, dirgina ir manau niekaip netiks jautresnei veido odai, o ir sausai rekomenduoti negalėčiau.


Tačiau gana apie blogus dalykus. Pirmiausia muilas labai labai skalsus - jo reikia visiškai nedidelio kiekio vienam kartui. Šiaip gamintojas rekomenduoja naudoti porą kartų per savaitę, tačiau dėl priemonės stiprumo, aš naudoju tik kartą ir dėl to esu sunaudojusi visiškai nedaug priemonės. Be to, man šita priemonė patiko dėl efekto odai. Net ir tie nedideli sudirgimai buvo greitai pamiršti, kai pamačiau savo veiduką po priemonės: oda iš karto tapo skaistesnė ir gerokai švaresnė. Ant mano nosies esančios poros linkusios greitai užsiteršti - tai vienintelė mano veiduko probleminė vieta, kur reikia gilaus odos valymo ir praktiškai jokios priemonės negeba jų išvalyti. Šitas muilas - šveitiklis - prausiklis - kaukė man iškelia nosies porų nešvarumus ir juos pašalina. Ir nesvarbu, kad šiek tiek dirgina, bet būtent tokio rezultato mano odai reikia. Ne, ji nėra sudrėkinta, elastingesnė ar dar kažkokia, bet ji tampa nepaprasti švari, skaisti ir be jokių nešvarumų. Rekomenduoju išbandyti, jeigu jūsų oda nėra jautri. 😉




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus ir gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai