#31/2017 Vasario mėnesį baigiau. Empties.

Šį kartą noriu jums parodyti visus produktus, kuriuos metu lauk, ką pabaigiau, ko nebenaudosiu, kas nepatiko, o kas labai patiko ir buvo gaila paskutinių priemonės lašelių. Dėžutė kupina iki viršaus, daug neplepame, keliaujam pasižiūrėti, kodėl ta dėžutė tokia pilna.


Kūnui I

Dove dušo želės yra kažkas malonaus ir nepaprasto: ir oda švelni, prausia gerai. Šitos linijos, su argano aliejumi, dušo želė man kvepia nepaprastai skaniai - vienas maloniausių Dove kvapų. Super, sunaudojau su malonumu. Galbūt minusėlis yra tas, kad plastikas pasirodė šiek tiek koks - likus kokiam 1/4 produkto pakuotėje man tapo kiek sunkiau išspausti, tačiau vonioje turiu tokius lipdukus prie kurių priklijuoju buteliuką atvirkščiai - žemyn kojomis ir taip produktas visuomet būna paruoštas naudoti, nebelieka problemos, nebereikia stipriau spausti ar kratyti lauk. Taip kad, visumoje, labai labai patikusi dušo želė.
Vietoj jos: DI PALOMO "White Grape" dušo želė
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Balea produktai man labai patinka - kokybiškas produktas už gerą kainą. Ir jei aš nuolat džiaugiuosi šios kompanijos gaminiais, tai turėčiau pasakyti, kad šitos kvapas man nepatiko. Pradžioje buvo keistas, tačiau su kiekvienu naudojimu patiko vis mažiau. Aš vis galvojau kodėl? Man šiaip patinka vanilės aromatas, tačiau čia tikrai ne vanilė - vanilė su kažkuo gaiviu sudaro labai keistą ir neįprastą kombinaciją, dėl ko paskutiniai priemonės lašai man apkarto. Na nepatiko kvapas, tačiau pats produktas geras, ir kreminės konsistencijos putos ir malonus prausimas ir nedidelė kaina. Galbūt kitą kartą tiesiog rinkčiausi kitokį kvapą.
Vietoj jos: DI PALOMO "White Grape" dušo želė
VERDIKTAS: šito kvapo nekartočiau

Bandžiau kaip kūno aliejų ir kaip plaukų aliejuką, tačiau plaukams naudoti man nelabai patiko, kažkaip nesupratau, kiek jo tepti, kad plaukai nebūtų apsunkinti ir gautų pakankamą priemonės kiekį. O va, kaip kūno aliejus - super! Maloniai kvepia, drėkina, o jau kaip greitai susigeria - vienas malonumas naudoti. Sukėlė mano smalsumą, tad noriu nusipirkti pilno dydžio pakuotę - reikės taip ir padaryti, kai tik nuvažiuosiu iki parduotuvės.
Vietoj jo: kūnui - DI PALOMO "White Grape" kūno losjonas; plaukams - DOVE Pure Care Dry Oil maitinamasis aliejus visų tipų plaukams su afrikinių makadamijos riešutų aliejumi
VERDIKTAS: kartosiu

Man patiko kvapas, šito kvapo norėčiau daugiau produktų savo namuose. Tačiau iš kitos pusės, kalbant apie tą patį kvapą - su juo kažkas negerai: sausas jis kvepia maloniai, kvepia gana intensyviai, bet prisipylus vonią iš to kvapo beveik nieko nelieka, jis bene visiškai dingsta. Tai manęs visiškai nežavi, ir aš nežinau, bet manau tikrai nekartočiau priemonės, kuri negeba palepinti mano uoslės. Tiesiog, kvapas labai nuviliantis.
VERDIKTAS: tik dėl kvapo - ne

Kūnui II

Aš nežinau, kartais visiškai taip sau ar prastą produktą išgelbsti jo pakuotė. Šitos vonios putos nelabai geros, kaip produktas: kvapas prastas ir pigus, sausina odą (jaučiasi kai prausiesi duše), priemonės reikia daugiau, nei kitų tokio tipo produktų. Tad kažkokių ypatingų pojūčių vonioje nepajutau, tačiau pati pakuotė - nerealiai man patinka: tokia visa šventinė, kalėdiška, dizainas malonus akiai. Tačiau juk produktus perkame ne dėl to, kad į jas žiūrėtume ir grožėtumėmės. 😁
VERDIKTAS: ne

Aš buvau nustebinta šio šveitiklio poveikiu savo odai. Žinokite jis šveičia ne ką prasčiau negu Planeta Organica kūno šveitikliai. Be jokių priekaištų atlieka savo darbą ir manau mielai kartosiu ateityje. jei ieškotume smulkmenų prisikabinti - tai man jo kvapas sukėlė nemalonias asociacijas ir labai priminė naminio alijošiaus su medumi aromatą. Tačiau tai daugiau mano asmeniškumai, galbūt kažkam šitas aromatas patiks? Aš jei kartočiau, tai nesirinkčiau konkrečiai šio kvapo.
VERDIKTAS: rinkčiausi dar kartą, bet ne šito kvapo

Kvepia maloniai, drabužių netepa, džiūva greitai, visą dieną nejaučiu nei nemalonaus kvapo, nei kažkokio šlapumo jausmo, o ir dezodoranto kvapas manęs visiškai neerzino. Žodžiu, man pasirodė geras, kasdienai tinkamas dezodorantas.
VERDIKTAS: kartočiau

Rankoms ir kojoms

Čia vonelė pėdoms, kurią buvo smagu naudoti tomis dienomis, kai grįždavau sušalusiomis pėdomis iš lauko, arba ruošdavausi daryti pedikiūrą. Vonelė turi šildomąjį poveikį ir šiek tiek minkština odą, tačiau pabaigusi pakuotę aš suprantu, kad nors man ir patiko naudoti, bet na iš tiesų, tai yra nelabai reikalingas, nes praktiškai tą patį rezultatą galima pasiekti naudojant ir elementarią vonios druską.
VERDIKTAS: nekartočiau, tikriausiai

9. Mėlyna popierinė dildė
Nežinau, tokias dildes man daug patogiau naudoti negu stiklines. Gal dėl to, kad su jomis drąsiau ir greičiau galiu dildyti? Vistiek vietoj jos turiu tik stiklinę dildę, bet vis galvoju, gal reiktų nusipirkti daugiau popierinių? Man popierinės labiau patinka.

Žiauriai smirdėjo! Man šiaip jau patinka Lush kvapai, tačiau šitas - visiškai ne iš mano kvapų serijos. Na ir kas, kad kremo poveikis geras, na ir kas, kad efektas odai patiko? Jeigu jis smirdi ir man ir mano vyrui, o apie vaiką bijau net pagalvoti - stengiausi jį naudoti tik tuomet, kai vaikas miega. Fui, vien dėl kvapo.
VERDIKTAS: šito tikrai nekartočiau

Plaukams I

Naudojau savo mažiukui, bandžiau ir pati, tai labai skalsus, pakako ilgam (gal kokius 9 mėnesius?). Šiaip sudėtis jo nėra nepriekaištinga, bet saugesnė nei daugumos rinkoje esančių kūdikiams skirtų plaukų plovimo priemonių. Suteikia plaukučiams spindesio, gerai išplauna, tik dėl lengvesnio iššukavimo sunku ką pasakyti - mano vaikas turi mano plaukučius - vidutinio storio, besipučiančius nuo drėgmės, besigarbiniuojančius nuo drėgno oro ir žiauriai besiveliančius. Gal kažkiek ir padeda - bus aišku, kai išbandysiu kitus šampūnus.
Vietoj jo: Himalaya Herbals šampūnas kūdikiams
VERDIKTAS: kartočiau


Tiek apie šampūną, tiek apie kondicionierių turiu kuo geriausius atsiliepimus: puikūs produktai plaukams, kuriems reikia drėkinimo ir maitinimo. Tikriausiai pastebėjote, kad iš trijulės čia trūksta kondicionieriaus? Jo man dar liko (dyvų dyvai!, niekad nebaigiu šampūno greičiau nei kondicionierius) vienam ar dviem kartams, todėl sunaudosiu su kitu šampūnu. Aussie yra mano mėgstamiausi plaukų priežiūros gaminiai - apie viską galite tiesiog paskaityti įraše apie juos, nes jei pradėsiu girti, tai kažin kada čia bus to gyrimo galas ir kokias paklodes prirašysiu.
Vietoj jųDOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" šampūnas ir kondicionierius sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
VERDIKTAS: mielai kartosiu

Man šitas lakas šiek tiek per daug lipino plaukus, ir kiek daugiau, nei aš paprastai pageidaučiau. Nežinau, su plaukų lakais turiu nedaug patirties, tačiau šitas ilgam pas mane apsigyveno ir ilgi gyveno, kol galiausiai sunaudojau savo atauginėjantiems plaukams-antenoms priglostyti prie kitų plaukų.
Vietoj jo: ALBERTO VO5 plaukų lakas
VERDIKTAS: nekartočiau, o kaip suprantu, jo ir nebegalima įsigyti

Plaukai II

Visai patiko kaukės efektas mano plaukučiams, tačiau nežinau, man nepatinka pats faktas, kad kaukė yra vienkartinė. Rimtai, ar galima po vieno karto normaliai įvertinti priemonę? Tai greičiau pirmasis įspūdis, nei nuomonė. Tad sunaudojau, išbandžiau, bet nemanau, kad daugiau pirksiu vienkartines kaukes.
Vietoj josLouise Galvin giliai drėkinanti kaukė
VERDIKTAS: vien dėl to, kad vienkartinė, tikriausiai ne

MĖGINYS
Visai nieko - išplovė galvą, plaukų nesuvėlė ir man visaip patiktų, tik 1. man nereikalingas šampūnas dažytiems plauakms; 2. kažkaip įtartinai šiandien visą dieną niežti galvos odą. Ar tik priemonė nebus sudirginusi mano galvos odos?
Vietoj jo: DOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" šampūnas sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
VERDIKTAS: ne, nesudomino

MĖGINYS.
Dar viena priemonė, kuri visiškai nereikalinga mano plaukams, nes.. yra skirta dažytiems plaukams apsaugoti. Šiaip efektas neblogas - plaukai ir švelnesni ir glotnesni ir atrodo geriau. Tiesiog mieliau rinkčiausi "Vital Energy" linijos produktus, skirtus blondinėms
Vietoj jos: Louise Galvin giliai drėkinanti kaukė
VERDIKTAS: ne

18. CECE "Argan" kondicionierius sausiems ir pažeistiems plaukams.
MĖGINYS.
Kažkiek paglotnino, tačiau mano besipučiantiems plaukų galiukams to nebuvo pakankamai. Vidutinis produktas, nėra labai intensyvus, man pritrūko stipresnio efekto.
Vietoj jo: DOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" kondicionierius sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Veidui

Nerealiai švariai valantis veido tonikas - jei atvirai, man jo valymas stipresnis nei kurių makiažo valiklių ar micelinių vandenių ir taip, jis geba pašalinti makiažo likučius, be to, gerai atgaivina veido odą. Labai patiko.
Vietoj jo: DABUR rožių vanduo
VERDIKTAS: kartočiau

Kažkokia nesąmonė šita kaukė - žiauriai sudirgino mano veido odą, apie poveikį odai nekalbu, jokių teigiamų aspektų nematau - viena blogiausių kada naudotų veido kaukių.
VERDIKTAS: nė už ką

Mano oda po nakties su šiuo kremu atrodė tikrai puikiai: ir oda stangresnė, atspalvis tolygesnis, poros mažesnės, o ir raukšleles šiek tiek veikia. Tačiau manau, kad su šiuo kremu reiktų atsargiai elgtis toms, kurios turi jautrią odą, mat sudėtyje yra sausinančio alkoholio. Aš nepajutau, kad kažkaip jautrintų, sausintų ar neigiamai paveiktų odą, tačiau reiktų atsargiai naudoti ir pradžioje stebėti odos reakciją.
VERDIKTAS: kartočiau

Jau senai buvo laikas pakeisti savo kempinėlę, tačiau kol ji nebuvo pradėjusi skilinėti (nors ir dabar tų įskilimų ir plyšimų nėra), galvojau tiesiog naudoti toliau. Aišku, gamintojas sako, kad ją reikia keisti kas 2-3 mėnesius. Suprantu merginoms, kurios turi akcne ar vis iškylančius spuogus, tačiau aš tokių bėdų neturiu ir tiesiog naudojau ilgiau. Dabar jau keičiu, nors realiai norėčiau jas pakeisti maždaug kas 6 mėnesius - tai būtų normalus laiko tarpas mano galva.
Vietoj josINNISFREE "Volcanic" Konjac veido valymo kempinėlė su 7% ugnikalnio lava
VERDIKTAS: kartosiu, tik nebūtinai šios kompanijos kempinėlę

MĖGINYS.
Aš nepasakyčiau, kad kremas turi stiprų drėėkinamąjį ar maitinamąjį efektą odai, tačiau kažkokiu stebuklingu būdu ji jautėsi patogiai ir komfortabiliai, jos netraukė nuo sausumo, netrūko riebumo. Iš tiesų sudomino dėl didesnės pakuotės.
VERDIKTAS: bandyčiau pilną pakuotę

24. Žalia silikoninė veido odos valymo kempinėlė
Aš nepamenu, kada šitą įsigijau, bet naudoti dažniau pradėjau tik su molinėmis kaukėmis. Deja, bet jau norisi mesti lauk - ji tapo visa nemaloniai rausva, tarsi būtų nešvari (nors čia ji išplauta su dėmes išimančia priemone), todėl ranka nekyla ilgiau naudoti. O vietoj jos jau turiu nusipirkusi paprastas silikonines kempinėles, kurias ir toliau naudosiu veido kaukėms nuo odos nuplauti.

Vitaminai ir maisto papildai

25. NUTRILESS šokolado skonio maisto pakaitalas svoriui mesti
Čia yra vienos dienos maisto pakaitalas, skirtas 5 valgymams pakeisti. Iš esmės jo principas paprastas - išgeri ir jautiesi sotus, ko pasekoje, gavus mažai kalorijų krinta svoris. Aš pavyzdžiui nuo vienos porcijos persivalgau ir niekaip nesugebu išgerti pilnos. Šiaip, kiek svoris nukrito ar nenukrito aš nesekiau, nes naudojau ne nuolat ir svorio nestebėjau. Viena aišku, kad toks principas yra trumpalaikė dieta ir greiti rezultatai, nes nustojus naudoti svoris greitai turėtų grįžti atgal. Manau tiks prieš kažkokias progas ar po švenčių, keliems kilogramams numesti.

26. DAILY PARMA vitaminas C su cukrumi ir saldikliais
Tikriausiai tai yra vitaminas, labiau skirtas vaikams, nes turi apelsinų skonį, o 100 mg dozė vienoje tabletėje yra vaikiškai maža. Būčiau davusi sūnui, bet jis dar per mažas, tai sunaudojau pati, taip siekdama pastiprinti imuninę sistemą.

27. TARDYFERON geležies tabletės
Kiekvieną kartą, kai jaučiu, kad noriu kažko nežmoniškai saldaus ir daug, aš suvokiu, kad tai metas, kai mano organizme sumažėjo hemoglobino kiekis ir trūksta geležies. Tuomet tiesiog perku šį papildą, sunaudoju kursą ir kurį laiką būnu rami dėl geležies kiekio. Aišku, visą gyvenimą turint anemiją tokie periodai vis pasikartoja, todėl šios rožinės tabletės jau daug metų, su mažesnėmis ar didesnėmis pertraukomis, yra mano draugės.

Dekoratyvinė kosmetika

Man šita pudra patiko, suteikė tokį maloniai švelnų efektą ant veido odos, ir aš ją labai dažnai naudojau ne tik vasaros, tačiau ir žiemos metu. Kas man nelabai patinka tai minkšta ir biri pudros konsistencija - tik dėl to aš sugebėjau pakankamai greitai sunaudoti beveik visą pudrą. Tas birumas man visiškai nepatiko, nes viskas aplink buvo padengta pudros likučiais - nemalonu ir galėjau ją naudoti tik vonios kambaryje.
Vietoj jos: kitos bronzinės pudros
VERDIKTAS: visai patiko, bet tiek daug pudrų, kad norisi išbandyti daugiau, o ne kartoti tas pačias

Nerealiai fainas šešėlių efektas, dengiasi labai lengvai, išlieka ilgai, atrodo gražiai, naudojau tikrai dažnai. Prieš kelias savaites, tvarkydama kosmetiką pastebėjau, kad pasikeitė šių šešėlių kvapas, tapo toks nemaloniai smirdantis, o konsistencija, na ji daugiau mažiau atrodo taip pat, bet rizikuoti su šio produkto naudojimu aš nenoriu. Gaila, kad sugenda taip greitai, nes dabar 1/3 produkto tiesiog metu lauk.
Vietoj jų: kiti turimi akių šešėliai, nes rimtai, ar kas naudoja vienus ir tuos pačius nuolat?
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Ta pati istorija ir čia: tvarkydamasi pastebėjau, kad kvapas pasikeitė į negerą pusę, todėl noriu tiesiog mesti lauk, ir nesvarbu, kad liko labai daug, ir kad konsistencija tokia pat, kaip anksčiau - aš nerizikuosiu. Tiesa, aš nepasakyčiau, kad šitas pagrindas man patiko - nežinau kas konkrečiai mane nervina, tačiau manau, jog tai konsistencija. Daug labai patiko ESSENCE akių šešėlių pagrindas.
Vietoj jo: NYX akių šešėlių pagrindas
VERDIKTAS: ne, nepatiko konsistencija

Daro ką žada: blakstienos atrodo gražiai, tušas nebyra, netrupa - tikrai geras produktas, jei jums patinka vandeniui atsparios priemonės blakstienoms. Man asmeniškai nepatinka, skiriasi ir jų konsistencija, ir nuvalymas, šiek tiek kitoks ir dengimas. Tad vandeniui atsparus tušas tikrai nėra priemonė, kurią rinkčiausi.
VERDIKTAS: šito ne, bet bandyčiau ne vandeniui atsparią jo versiją

Nežinau, man jis niekad nepatiko: panaudojau kelis kartus ir įmečiau į stalčių. Jam senai buvo laikas iškeliauti lauk, nes toks produktas be paskirties ir be jokios naudos, o ir sugedo tikriausiai, nes kvapas šiek tiek kitoks, nei prisimenu.
Vietoj jo: viršutinių tušo sluoksnių nenaudoju
VERDIKTAS: ne

Paliko tikrai gerą efektą: aš nesitikėjau praktiškai nieko, na, juk tai Golden Rose, tačiau kuo toliau, tuo geriau žiūriu į kompanijos produktus - manau galima atrasti tikrai neblogų produktų.
VERDIKTAS: kartočiau

Šitas maskuoklis yra netgi labai vertas dėmesio dalykas - man atrodo tai geriausias Catrice kompanijos produktas, kurį bandžiau per visus 2016 metus! Gerai maskuoja ne tik odos netobulumus, tačiau ir raukšleles, patamsėjusius paakius ar spalvos netobulumus. Wow!
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Kad ir kaip mylėčiau L'Occitane rankų kremus, tačiau man visiškai nepatinka ir netinka lūpų balzamai - efekto lūpoms per mažai, nei pakankamai maitina, nei pakankamai drėkina... nepatinka, sunaudojau, o vaikas dar ir pakuotę apgriaužė. 
Vietoj jo: ORIFLAME Tender care balzamas
VERDIKTAS: ne

Nematomos, bet reikalingos grožio smulkmenos

36. - 37. CLEANIC "Soft Touch" vatos diskeliai, kiekvienas po 120 vnt.
Mėgiami ir naudojami pakankamai dažnai.

38. CLEANIC kosmetiniai krapštukai, 160 vnt.
Visai neblogi, aišku, dalis dar yra vonioje, tačiau jau reikės paieškoti, ką naujo ar tokio paties nusipirkti.

39. CLEANIC "Soft Touch" vatos diskeliai, 50 vnt.
Vėlgi, visiškai tokie pat diskeliai, tik mažoje pakuotėje. Mėgstu, dažnai perku šiuos, arba dvigubus iš Bella Cotton.

Ir baigiantis sezonui keičiu dantų šepetėlius. Tiesiog pastebėjau, jei keičiu kitu metu, aš pamirštu, kada metas keisti, todėl bandysiu keisti su kiekvienu sezonu. Šitie visai neblogi, net neatrodo nusidėvėję ar nušiurę, tiek kad panaudojus 3 mėnesius, metas naujiems.
Vietoj jų: GUANBO nano dantų šepetėliai
VERDIKTAS: kartočiau
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, tiek visko sunaudojau per vasarį - man atrodo kiekis tikrai įspūdingas, ypatingai keista, kad krepšelyje yra dekoratyvinės kosmetikos produktų kurių šiaip jau tuštučiuose nebūna arba būna retai. Ką gi, lentynos ištušintos, pradedame sezoną su naujais kosmetikos vėjais. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai