Atnaujinto dizaino ir formulės Margarita rankų muilai - mėgaujamės vyšniomis pavasarį

Metas šiek tiek pakalbėti apie skystą muilą. Šį kartą mano vonioje atsidūrė atnaujinto dizaino ir naujos formulės Margarita skystas muilas su vasarišku vyšnių aromatu ir kremine tekstūra. Trumpai, apie muilo privalumus ir trūkumus.


Produktas: MARGARITA kreminis rankų muilas su vyšnių ekstraktu ir pieno baltymais
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni odai kreminė tekstūra
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ir žalingi ingredientai sudėtyje
Tūris: 400 ml
Kaina*: 2,26 EUR
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Kreminis rankų muilas su vyšnių ekstraktu ir pieno baltymais tausoja jautrią rankų odą. Natūralūs vyšnių ekstrakto antioksidantai saugo nuo dirgiklių, kasdien veikiančių rankas. Pieno baltymai padeda išsaugoti natūralią drėgmę, ramina sudirgusią odą ir skatina ląstelių atsinaujinimą. Patikrinta dermatologų.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Prunus Cerasus Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Lactose, Styrene/ Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cocamide DEA, Parfum, Citric Acid, Disodium EDTA, CI 16255, CI 19140, CI 42090.


Mano nuomonė. Pirmiausia labai smagu, kad muilo pakuotė didžiulė, net 400 ml. Nežinau, kaip jums, bet aš skysto muilo, įprasto dydžio buteliukus baigiu nepaprastai greitai - atrodo tik pradėjau naudoti, ir tuoj pat baigiasi. O čia - naudoju jau kuris laikas ir tik dabar esu pasiekusi pusę priemonės buteliuko. Smagu, kad ilgesnį laiką nereikia rūpintis nauju rankų muilu. 
Dar man patinka gerokai patogesnė pompa ir buteliukas, lyginant su senais Margaritos muilo buteliukais. Ten pastoviai išsispausdavo kažkaip keistai ir neįprastai, nelabai patogiai, o čia, dėl naudojimo patogumo duodu didelius pliusus. Lygiai tokios pat mintys aplanko ir galvojant apie dizainą - jis malonus akiai, gražus, daug patrauklesnis nei senasis.
Tačiau už vis labiausiai man patinka kreminė muilo tekstūra, kuri labai maloni rankų odai, maloniai suputoja, švariai prausia ir labai maloniai kvepia vyšniomis. Aišku, muilas žada ir rūpintis rankų oda, bet aš tuo nelabai tikiu - nuplaunamos priemonės ant odos būna labai trumpai, ir kažkaip nesitiki, kad kažką suteiks odai. Tačiau taip, rankų nesausina, tekstūra nepaprasta, kvapas malonus.
Man muilas labai patiko - smagu, kai lietuviškos kompanijos sukuria naujus, geresnius produktus. Manau šitos serijos muilai tikrai ne kartą dar bus perkami ir ne kartą gyvens mano vonioje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai