CATRICE "Pure Brilliants" lūpų balzamas su spalva (atspalvis - 010 Sparkle Sparkle Little Star")

Lūpų balzamas man yra kasdienis dalykas, neatsiejama grožio priemonė, be kurios negaliu gyventi, patikėkit, buvo laikas, kai bandžiau gyventi sveikiau, naudojau tik natūralius aliejus ir bandžiau tikėti tuo, kad natūrali kūno, ir lūpų drėgmė per laiką turėtų atsistatyti pati savaime. Deja, neatsistatė... Sekantis etapas buvo didžiuliai kiekiai vandens, kurie kažkiek gelbėjo odos grožiui, padėjo spalvai, tapo lyg ir šiek tiek drėgnesnė, tačiau lūpos vistiek skeldėjo ir perštėjo. Galiausiai į viską nusispjoviau ir vėl pradėjau naudoti kūno kremus bei lūpų balzamus. Aišku, vandens kiekiai, išgeriami per dieną liko beveik tokie patys - jei išgeriu mažiau nei 3 litrus, jaučiuosi ne tik ištroškusi, bet ir ima skaudėti galva, kas automatiškai rodo organizmo dehidrataciją. Tačiau lūpų būklės, asmeniškai man, tai neveikia. 

Šiam kartui nusprendžiau šiek tiek papasakoti apie balzamą su spalva, tokius naudoju jau kelis mėnesius. O ką, kai didžiąją laiko dalį praleidi namie ir nereikia kažkokio super makiažo (o dažnai jo iš viso nereikia), tiesiog pasiteplioji tokiais balzamais - a la lūpų blizgesiais ir nuotaika kita, ir lūpos palepintos. Tad šiam kartui noriu papasakoti apie vieną tokią naminio tipo priemonę iš Catrice su daugybę blizgučių ir stebėtinai geru efektu lūpoms. 

"Jūs galite spręsti, kiek žmonės yra protingi pagal tai, iš ko jie juokiasi"
Tina Fey


Produktas: CATRICE "Pure Brilliants" lūpų balzamas su spalva (atspalvis - 010 Sparkle Sparkle Little Star")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: priemonė iš tiesų rūpinasi lūpų oda
Labiausiai nepatiko: blizgučiai 
Tūris: 3 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Permatomas lūpų balzamas su šviesą atspindinčiomis ir švytinčiomis dalelėmis. Maloni balzamo kreminė tekstūra su lūpas puoselėjančiu shea sviestu tiesiog ištirpsta ant lūpų ir ypatingai glotnina jas.


Lūpų balzamo pakuotė pieštuko formos, produktas išsisuka lauk sukant sidabrinės spalvos galiuką pieštuke. Tiesą pasakius, kalbant apie patkuotę - ji bus tikras rojus vienaragių, holografinių raštų ir panašių daiktelių mylėtojoms - visas spindi ir spalvos keičiasi į milijonus vaivorykštės spalvų, kartu su šviesos žaismu ant pakuotės. Tiesą sakant, ta pakuotė tokia blizgi, kad sunkiai sekasi perskaityti bet ką, kas ant jos užrašyta. 

Kvapas. Nestiprus ir visiškai neerzinantis, kažkokio konkretaus aromato neturi, tačiau primena daugumos lūpų priemonių kvapus su trupučiu saldumo, trupučiu gaivumo. Nežinau kodėl, gal dėl pakuotės blizgumo aš įsivaizdavau, kad kvapas bus stiprokas ir nepakenčiamai stiprus, bet to tikrai nėra. 

Konsistencija. Produktas labai minkštas, perlamutrinio spindesio.


Sudėtis: POLYBUTENE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, TRIISODECYL TRIMELLITATE, DIISOSTEARYL MALATE, PHENYL TRIMETHICONE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, OZOKERITE, POLYETHYLENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), PROPYLENE CARBONATE, GLYCERYL CAPRYLATE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, BHT, SODIUM SACCHARIN, TIN OXIDE, SILICA, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia turiu pasakyti, kad aš visiškai nieko nesitikėjau iš priemonės: man šiaip jau niekad nepatiko balzamai su spalvomis, kurių paskirtis neaiški - nei tai balzamas, nei tai blizgesys lūpoms. Tokių bet kur neužsitepsi, o ir lūpoms dažniausiai neteikia jokios konkrečios naudos. Tačiau po šito, aš pakeičiau nuomonę ir tik dar kartą įsitikinau, kad visoms priemonėms reiktų suteikti vienodus šansus, nepriklausomai nuo mūsų lūkesčių.

Pirmiausia, lūpų balzamas naudojasi pakankamai greitai: minkštos konsistencijos produktas greitai tirpsta ant lūpų ir senka pakuotėje. Todėl naudodama taip, kaip naudoju šiuo metu, aš galvoju kad šio mėnesio pabaigoje, arba sekančio pradžioje jau turėčiau visiškai baigti produktą. Ant lūpų produktas dengiasi perlamutriniu spindesiu, ir jo labai lengva padauginti - tik storiau užtepi, ir viskas atrodo kaip spindinti perlamutrinė košė ant lūpų. 


Ir čia, iš karto galime keliauti prie to, kas mane labiausiai nervina: tai krūva sidabro spalvos blizgučių priemonės konsistencijoje. Rimtai? kas deda tiek blizgučių į priemonę? Net jei tai skirta paauglėms, netikiu, kad tai bus pirmas jų pasirinkimas... Iš kitos pusės, galbūt tai tik mano požiūris? Aš niekad tokios priemonės nesirinkčiau nei dabar, nei būdama paauglė. Vienas bjauriausių dalykų yra ne pats blizgučio faktas, tačiau tai, kad jie labai lengviau keliauja ant visko, kas yra aplink: randu jų ant veido odos, rankų, plaukų, kompiuterio klaviatūros, knygų, drabužių, vaiko veiduko, vaiko plaukučių, vyro barzdoje... žodžiu, aplink visur, kur tik įmanoma. Ir tai mane labai erzina, nenorių blizgalo matyti visur, kur tik pasižiūriu... nepatinka paskui visus ir viską prausti ir plauti, kad jį pašalinti...


Tačiau, kartu turiu pripažinti, kad vienas, plonytis sluoksnis ant lūpų atrodo visai neblogai: na, bent jau iš tolo žiūrint, tiek kad, juo pasidažiusi aš tikrai nekelčiau kojos iš namų. Paklausite, kodėl juo iš viso dažausi, jei mane erzina? Reikia pripažinti, kad balzamas labai maloniai jaučiasi ant lūpų, ir netgi jas visai neblogai drėkina ir maitina. Tad aš priemonę naudoju kaip naminį balzamą lūpoms. Aišku, kad priemonė nėra idealus lūpų balzamas (dėl tų nelemtų blizgučių), ir tikrai nėra dekoratyvinė kosmetika (pavyzdžiui, lūpų blizgesys), kuria mielai džiaugčiausi tuo metu, kai noriu suteikti lūpoms spalvos. Tačiau, kol esu namie, su savo mažyliu, tokios priemonės man patinka: net ir namuose norisi atrodyti ir jaustis gražiau, nei įprastai, o ir rūpinimosi lūpomis nesinori pamiršti. tad visai neblogas maitinimas + nelemti blizgučiai + holografinė pakuotė = vidutinės kokybės produktas kasdienai. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai