ESSENCE "Camoufflage 2in1" makiažo pagrindas ir maskuoklis (atspalvis "10 ivory beige")

Atrodo palyginus nesenai kalbėjome apie makiažo pagrindus, tačiau prabėgo jau kiek daugiau nei du mėnesiai nuo paskutinio įrašo apie juos. Su makiažo pagrindais man darosi vis sunkiau ir sunkiau: kadangi nebesu jauna mergaitė, man reikia stipresnio maskavimo, bet kaip tyčia, tokie dažniausiai būna matiniai. O matiniai linkę paryškinti raukšleles. Be viso to, aš noriu švytinčios ir sveikiau atrodančios veido odos, bet tokie, beveik kaip taisyklė visuomet turi labai silpną maskavimą. Tai ką man rinktis? Atrodo viskas, ką pasirenku nepilnai tenkina mano poreikius ir turi tik vieną iš aspektų: arba maskuoja, arba suteikia spindesio odai. Gal jūs žinote ką gero būtų galima išbandyti?

Na, o šiam kartui testuoti jau kuris laikas paėmiau  Essence makiažo pagrindą su maskuokliu - tikėjausi stipraus maskavimo ir matinio efekto bei nuoširdžiai tikėjau, kad man visiškai nepatiks. Tačiau man visai patiko, tuoj viską papasakosiu.

"Žmonės visur ieško sąžiningumo ir sveiko proto"
Ben Carson



Produktas: ESSENCE "Camoufflage 2in1" makiažo pagrindas ir maskuoklis (atspalvis "10 ivory beige")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gerai maskuojantis makiažo pagrindas
Labiausiai nepatiko: šiek tiek paryškina raukšleles
Tūris: 30 ml
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: grožio palydovas: makiažo pagrindas ir maskuoklis! priemonė išlieka ilgai, puikiai maskuoja bei paslepia visus odos netobulumus. taip pat suteikia matinę ir nepriekaištingą išvaizdą – be kaukės efekto.


Makiažo pagrindo pakuotė tikrai nedvelkia prabanga, elegancija ar rimtumu: man ji tokia paprastutė, plastikinė, plokščia, bet stebėtinai patogi naudoti. Plastikas nei per minkštas, nei per kietas, patogiai išsispaudžia lauk, aišku, tinkamo kiekio dozavimui daug duoda ir nedidelė, patogi dozavimo anga. Labai patogu išspausti produkto tiek, kiek reikia vienam kartui, ir su tokia pakuote aš niekad nesu išspaudusi daugiau, negu man reiktų.

Jei kalbėsime apie dizainą, man jis taipogi paprastas, vyrauja rudai gelsvi tonai, jokios puošybos, tačiau yra visa reikalinga informacija ir tai džiugina. Iš ties, pirmus kartus žiūrint į pakuotę ji atrodo šiek tiek vaikiška, gal paaugliška, tačiau, kaip jau sakiau, labai patogi naudoti, o ir koncentruojamės, ne tai, kas išorėje, o kas gi slepiasi gaminio pakuotės viduje.

Kvapas. Nieko įmantraus, tiesiog įprastiems makiažo pagrindams būdingas kvapas. Kvapiųjų medžiagų sudėtyje gamintojai nenaudojo, tad tikriausiai jausite tą kvapą, koks yra beveik kiekviename makiažo pagrinde. O ir neišlieka po padengimo, tad daug kalbėti prie šio aspekto nesinori ir nereikia.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo. Konsistencijoje jaučiasi šiek tiek daugiau sunkumo, pudriškumo, negu slidumo/ drėgnumo. 


Sudėtis: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, TALC, PROPYLENE GLYCOL, HYDROGENATED POLYDECENE, BORON NITRIDE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CETYL PEG/ PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HYDROLYZED CAESALPINIA SPINOSA GUM, SODIUM HYALURONATE, CAESALPINIA SPINOSA GUM, ACRYLATES COPOLYMER, MAGNESIUM SULFATE, LAURYL PEG/ PPG-18/18 METHICONE, GLYCERIN, ASCORBYL PALMITATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYLGLYCERIN, PPG-2-DECETH-30, SODIUM LAURETH SULFATE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Aš nepasakyčiau, kad makiažo pagrindas paskirstomas taip pat lengvai kaip kiti. Jis turi daugiau pudriškumo, todėl išsklaidant reikia šiek tiek daugiau pastangų nei mažiau maskuojantys ar spindesio suteikiantys makiažo pagrindai reikalauja. Ir jį padengus ant veido odos aš jaučiu, kad kažkas ant jos tikrai yra, tad tai nėra besvorė ir praktiškai nejaučiama makiažo priemonė.

Man iš esmės jis patiko, tačiau savo trūkumų tikrai turi. Pirmiausia, ką aš manau - makiažo pagrindas tiks beveik visoms.  Galbūt, jeigu turite stiprių pasausėjimų, jis netaps geriausias draugas, o visiems kitiems, dėl gero pudriškumo ir drėgmės santykio, turtų tikti. 

Man makiažo pagrindas suvienodina odos spalvą, turi vidutinį-stiprų maskavimą, tad pamaskuoja spuogelius, paraudimus ir smulkius odos netobulumus. O va mano raukšlelių tikrai nesugeba paslėpti ir sukrenta į jas taip dar labiau paryškindamas. Tad aš, turėdama tokių svečių savo veide, prieš makiažo pagrindą mielai padengiu veidą poras mažinančiu ir odą išlyginančiu, silikoniniu makiažo gruntu (makiažo baze). Makiažo pagrindas šiek tiek matizuoja veido odą, nuima spindesį, tačiau manau tos, kurios turi stipriai spindinčią ir riebaluotis linkusią odą turės vis pafiksuoti veidą ar vis nuimti riebaliuką, nes įtariu, kad blizgesys kelių valandų bėgyje tikrai išlys.


Ar be maskuoklio aš apsieiti naudodama šią priemonę? Ar ji užmaskuoja tamsius paakius? kaip matote - šiek tiek maskuoja, tačiau nepakankamai. Todėl net ir nusipirkus tokią priemonę maskuoklio pamiršti nereiktų, nebent turite tokią veido odą, kurios netobulumai, spuogeliai ar nelygumai yra labai smulkūs ir beveik nepastebimi.

Kaip ir dauguma makiažo pagrindų, taip ir šis, man išlieka visą dieną, netepa prisilietus prie veido (nors aš makiažo pagrindus visuomet pafiksuoju biria arba kompaktine pudra, nežinau, ar vistiek neteptų be jos). Tačiau tikriausiai svarbiausias klausimas, ar man patiko? Taip, man patiko, maskavimas tikrai neblogas, kaip kasdienė priemonė, kai neturiu laiko žaisti su maskuokliais, dengti makiažo bazių, o norisi greitai atrodyti geriau, man patinka. Tačiau, jei turiu rimtesnę progą, aš visgi pirmiausia rinkčiausi skystesnį makiažo pagrindą, neturintį pudriškumo, po juo dengčiau makiažo bazę, o netobulumus maskuočiau patikimu maskuokliu. Man "Camouflage" makiažo pagrindas pasirodė kasdienė priemonė, kai be didesnių pastangų norisi atrodyti geriau nei įprastai.




Ačiū, kad skaitote,
Su šventėmis, mielosios moterys 🌷🌷🌷
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai