MAKEUP REVOLUTION keptas hailaiteris - gera pigmentacija ir didelės blizgios dalelės

Mano pirmoji Makeup Revolution kosmetikos priemonė buvo hailaiteris. Prieš kelis mėnesius, kai kompanijos kosmetika tapo labai lengvai prieinama kiekvienam naudotojui, aš taip pat nusprendžiau, kad man reikia pabandyti kažką iš kompanijos asortimento. Akių šešėlių paletės aš neturėjau, o tuo metu buvau labai 'užsikepusi' kaip man reikia daugiau ir įvairesnių hailaiterių, tad nusprendžiau išbandyti vieną jų. Išsirinkau rožinį keptą hailaiterį, ir šiandien noriu apie jo privalumus ir trūkumus papasakoti jums.

"Jeigu nematai mano hailaiterio iš kosmoso, vadinasi jo per mažai"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: MAKEUP REVOLUTION Vivid Baked Highlighter šviesą atspindinti veido priemonė - pudra/ hailaiteris (atspalvis "Peach Lights")
Gamintojas: "TAM beauty". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: suteikti odai spindesio
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: blizgučiai per stambūs
Tūris: 7,5 g
Kaina*: 4,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty.lt, grožio sala
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter priemonė praturtinta smulkiomis švytinčiomis dalelėmis suteikia veidui glotnumo ir švytėjimo. Švelni formulė puikiai sklaidosi, pabrėžia veido bruožus. Tinka dienai ir vakarui.


Priemonės pakuotė plastikinė: juodas pagrindas ir išgaubtas, skaidrus plastiko dangtelis. Nors plastikas atrodo tvirtas ir kietas, tačiau pati pakuotė nėra labai kokybiška: per kelis naudojimo mėnesius gerokai apsitrynė užrašai ant dangtelio, o ir dangtelį prilaikantys metaliniai vyreliai (nežinau, kaip tiksliai jie vadinasi) atrodo nebe tokie tvirti, kaip tik įsigijus. 

Kvapas. Primena daugumą pudrų, akių šešėlių kvapų - toks mica aromatas, kuris nejaučiamas padengus ant odos, tačiau uostant iš indelio yra aiškiai jaučiamas.

Konsistencija. Hailaiterio konsistencija tobula: nei per daug pudriškai sausa, nei per daug drėgna. Tiesa, šiek tiek byra, tačiau nestipriai ir man tai labai nekliūva.


Sudėtis: Mica, Talc, Dimethicone, Nylon-12, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Propylparaben.
+/-: CI 77891, CI 77861, CI 77891, CI 77891, CI 77861, CI 77491, CI 77510.


Poveikis. Priemonės pigmentacija labai gera ir labai intensyvi: pirmą kartą padengus priemonę buvo toks wow įspūdis: atrodo paėmiau tiek nedaug, o pasidengė ryškiai ir atrodė ženkliai per daug. Kitus kartus jau dengiau atsargiau.

"Peach Lights" atspalvis sako, jog jis turėtų būti persikinio tono, tačiau persiko spalvos čia nėra - tai tarpinė spalva tarp sidabrinio su trupučiu rožinio atspalvio. Labiau rožinis, tačiau tokio sidabriško atspalvio turi.

Hailaiterio specialiai neišsklaidžiau, kad pavyktų nuotraukose užfiksuoti rezultatą

Kalbant apie hailaiterio kokybę, mane iš tiesų stebina pigmentacija, tačiau man nepatinka stamboki priemonės blizgučiai - jie išryškina visas smulkias raukšleles ir yra pastebimi, kai žiūri ne pro fotoaparato objektyvą. Dar man nelabai patinka jausmas, kai dengi priemonės mažiau, ar nori dengti mažiau, toks jausmas kad neina jos paskirstyti ant odos tolygiai, tarsi pigmentacija neleistų priemonės padengti mažiau. Na, o kalbant apie išlikimą - taip, tai vėlgi yra tas aspektas, kuriuo nesu labai sužavėta - jis labai lengvai nusivalo, lengvai nusitrina lauk, atrodo, kad pasidažiau, o po kiek laiko jau matau priemonės blizgučių ant savo vaikučio veiduko, odos, savo rankų. Atrodo, jog tik prisilietus hailaiteris lengvai nusiima lauk. Nesmagu, priemonę vis reikia atnaujinti, norint, kad ji atrodytų gerai. 

Taigi, vertinant hailaiterį - man jis nelabai patiko: nepaisant to, kad pigmentacija labai intensyvi, tačiau kokybė nėra labai gera. Net nesinori vertinti šio produkto kaip vidutinio - taip, naudoti galima, tačiau man daug labiau patiko hailaiteris iš Catrice - ir padengti buvo lengviau, ir išlikdavo ilgiau ir nenusitrindavo taip greitai.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios ir darbingos savaitės,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai