BŪK nagų lakas, atspalvis Nr. 215

Metas pakalbėti apie mano nagučius ir parodyti, kas šią savaitę gyveno ant mano nagų. O šį kartą aš rinkausi raudoną nagų laką iš BŪK, tiesiog pasiilgau raudonos, ir nesvarbu, kad pavasaris, raudona visuomet madinga, raudona visais sezonais tinkama spalva. Tad šiam kartui rinkausi tokią, ir tuoj apie nagų laką ir spalvą papasakosiu plačiau.

"Visoms yra tinkamo atspalvio raudona"
Audrey Hepburn


Produktas: BŪK nagų lakas, atspalvis Nr. 215
Gamintojas: EU Coop Bergerac NC, Prancūzija. Kilmės šalis - Italija
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus efektas ant nagų
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 9 ml
Kaina*: 0,87 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose (tikrai yra Maxima, Rimi, Iki, tikriausiai ir kituose)
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra

Sudėtis: sudėtinių dalių ant buteliuko nėra, jų nepavyko rasti ir internetinėje erdvėje


Poveikis. Aš čia turiu tradicinę BŪK nagų lako pakuotę: apvalią, su kažkelintu atnaujintu dizainu, nes ant etiketės matau gėlytes, tiesa, nesu tikra kad čia naujausias jų dizainas, reiktų pasižiūrėti parduotuvėse. Kalbant apie šepetėlį, man jis pasirodė siauras ir šiek tiek ilgesnis, negu vidutinio ilgumo, todėl pradžioje, ypač kai prieš tai naudojau platesnius šepetėlius, buvo šiek tiek nepatogu padengti laką vis braukiant per plokštelę daugiau, negu įpratusi, kartų. 
Nagų lakas šiek tiek skystesnis negu vidutinio tirštumo, todėl padengti jį vienas juokas, labai lengva, tik svarbu jo nepaimti iš buteliuko per didelio kiekio, nes kitaip jis paprasčiausiai nubėgs į tarpelį tarp nago ir odelių. Man nagų lakas pasiskirsto labai lengvai ir kaip ir pakaktų vieno jo sluoksnio, tačiau dengiant du išgaunamas ryškesnis, sodresnis ir intensyvesnis atsapalvis.

Nr. 215 atspalvis tamsiai raudonas, tai tikroji raudona, be jokio papildomo atspalvio. Žinote, kitos raudonos gali turėti vyšninį, kitos violetinį, ar oranžinį atspalvį, o čia jo nėra, tai gryna, tamsiai raudona spalva. Padengus nagas tampa blizgus.


Labai gaila, nors man labai patinka efektas ant nagų, lengvas padengimas, tolygus paskirstymas, tačiau išlikimas visiškai nėra džiuginantis. Pirmiausia spalva netenka blizgesio, nusitrina jo paviršius, ir galiausiai nagų lakas skilinėja nuo nago. Man vidutiniškai išlieka 2-3 dienas. Ir gal dar trečią dieną kartais galima dėvėti, tačiau tikrai ne visuomet, savaime suprantama, viskas priklauso nuo to, kokius darbus darau tuo metu, kai dėviu nagų laką ir kiek jis nusilaupo, nusidvi. Gaila, atspalvis man patinka, bet laikosi iš tiesų labai trumpai.

Panašūs atspalviai:
- AMWAY Artisty "Diva"
- MAX FACTOR Max Effect "39 Ruby Tuesday"
- OPI "Got The Blues For Red"




Ačiū, kad skaitote,
Malonaus savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai