FLEUR DE SANTE tamsius paakius šviesinantis kremas - ar šis panacėja? O gal eilinis rinkos egzempliorius?

Šį kartą pagalvojau, kad visai noriu jums šiek tiek daugiau papasakoti apie veido priežiūrą ir taip, šiandien apie mano garsiuosius juodus paakius ir produktą, žadantį pašalinti tą tamsumą. Šiandien pusdienį vis praeidama pro vieną ar kitą veidrodį stabtelėdavau akimirkai ir galvojau, o Dieve, kokia baisi mano oda: išberta, sudirgusi, ir jau raukšlėta. O ir draugė šiandien pasakė, kad atrodau kaip 32 metų moteris! Jetus jetus, tikrai negalvojau, kad atrodau tokia sena!!! 😰 Įdomu, čia dėl dabartinės mano veido būklės? Ką jūs manote? Vis pagalvoju, kiek metų man skirtų aplinkiniai?

Galiausiai, mintims genant viena kitą pagalvojau, kad aš kiekvieną pavasarį nesu patenkinta savo odos būkle: kiekvieną pavasarį ji paraudusi, išberta, išsausėjusi, praradusi spindesį ir visaip kitaip nelaiminga... Tad kokio velnio aš turėčiau pergyventi dėl to, kad ji nėra ideali? Aišku, kad pasvajoju apie tobulai lygią odą, ypatingai prisižiūrėjusi nuotraukų internete, tačiau žinot, kai gyvai susitinki su žmonėmis, pamatai, kad ta veido oda tikrai nėra tobula - internete mes matome fotošopus, filtrus ir kitus nuotraukų redagavimo rezultatus, todėl galiausiai įsivarome sau kompleksų dėl vieno ar kito savo netobulo dalyko, dėl savo išvaizdos, pagaliau - dėl netobulai atrodančios odos, figūros ar dar kažin ko... Nereikia! Jei ir tu galvoji, kad turi trūkumų - išeik kelioms valandoms į miestą, pasivaikščiok ir atverk akis, gyvenk realų gyvenimą, pagaliau pasimėgauk pavasariu - ir visi kompleksai išgaruos kaip kamparas iš atviro buteliuko, pamiršto ant palangės! Geriausia terapija visoms problemoms - truputis realybės ir pozityvus mąstymas. Todėl visiškai nesvarbu, kad netobula ta veido oda, kad po žiemos liko keli papildomi kilogramai ar kamuoja dar keli kompleksai - viskas juk priklauso nuo mūsų pačių požiūrio?

Mane kamuoja ne tik odos problemos, tačiau ir tamsūs paakiai. Jei oda pablogėjo tik šiuo metu ir žinau, jog pasibaigus pavasariui viskas susitvarkys, tai tamsius paakius turiu nuo vaikystės ir to niekaip negaliu pakeisti! Galiu miegoti paromis, galiu tepliotis prabangiausiais kremais, valgyti visiškai sveiką maistą ar gyventi be rūpesčių po palmėmis - jie vistiek bus, galbūt mažesni, tačiau bus (ir aš su tuo jau senokai susitaikiau). Tačiau nepaisant to, pagerinti jų būklę man vistiek norisi, pabandyti nors šiek tiek juos pašviesinti, todėl bandau rinktis specializuotus kremus, šviesinančius paakių odą. Man negirdėtos Fleur de Sante kompanijos paakių kremą gavau dovanų (ne iš kompanijos), todėl net neįsvaizduoju, kiek jis kainuoja, ar kur reiktų įsigyti. Tačiau jei raiste kažkur įsigyti, bent jau žinosite, ko daugmaž iš priemonės tikėtis. Na, o man tai leido susidaryti ir šiokią tokią nuomonę apie kompanijos gaminius.

Pabusk, nusišypsok ir pasakyk - šiandien mano diena! Ir ji bus gera!


Produktas: FLEUR DE SANTE Skin Experts paakių kremas, šviesinantis pajuodusius paakius
Gamintojas: "Fleur de Sante" Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: šviesinti patamsėjusius paakius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai lengva kremo konsistencija
Labiausiai nepatiko: kelių ingredientų saugumas sudėtinėse dalyse
Tūris: 15 ml
Kaina*: tikslios kainos nežinau, apie 9,00 EUR
Kur galima įsigyti: aš kremą gavau dovanų, todėl kur reiktų pirkti nežinau. Mačiau kad truputį kompanijos kosmetikos galima rasti grožiosala.lt, tačiau konkrečiai šio kremo įsigijimo vietų nepavyko rasti
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Dermatologiškai patikrintas paakių kremas, skirtas šviesinti patamsėjusius paakius.


Paakių kremas mane pasiekė pilko kartono pakuotėje, kurioje radau ir įprastą tokiems kremams nedidelę plastikinę tūbelę. Iš tiesų, kaip matote, tiek kremo, tiek kartoninės pakuotės dizainas visiškai vienodas: pilka spalva su sidabriniais intarpais ir keliais pavadinimais. Tiesa, atsiprašau, kad nuotraukose kartoninė pakuotė suplėšyta - mano mažylis prigriebė ir šiek tiek pasidarbavo. 😂

Plastikinis buteliukas užsukatas sidabro spalvos dangteliu, po kuriuo randame ilgą tūbelės dozavimo angą, kuri yra pati patogiausia tokio tipo produktuose.

Kvapas. Kremas kvapia gaiviai, kosmetiniu kvapu ir vidutiniškai intensyviai. Tepantis atrodo, kad tas kvapas bus jaučiamas ilgai, tačiau jis stebuklingai dingsta per kelias sekundes nuo priemonės padengimo.

Konsistencija. Paakių kremas baltos spalvos, labai lengvos, beveik vandeningos konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Isononyl Isononanoate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Sorbitol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Panthenol, Cyclohexasiloxane, Caffeine, Tocopheryl Acetate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panax Ginseng Root Extract, Carbomer, Silica, Steareth-20, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Oligopeptide, N-Hydroxysuccinimide, Chlorhexidine Digluconate, Chrysin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Parfum, CI 77891.


Poveikis. Dėl itin lengvos konsistencijos paakių kremas susigeria į odą labai greitai, todėl tikriausiai jis tiktų įvairiems odos tipams ir nebūtų per riebus net ir riebiausiai odai. Spėju, kad dėl tos lengvos konsistencijos, kremo man reikia palyginus daug ir jis tikriausiai greitai senka tūbelėje. Spėju, pakaks tikrai gerokai trumpiau, negu kitų tokių priemonių. Va, prisiminiau, kas man nelabai patinka - aš net neįsivaizduoju, kiek paakių kremo liko tūbelėje, kada man reiktų pasiūpinti kita pakuote, kad nesibaigtų netikėtai? Tai mane erzina - man patinka žinoti kiek produkto man daugmaž liko.

Man krema labai gerai drėkina paakių odą ir ją atgaivina. Kažkokio maitinamojo efekto iš tokio lengvo kremo tikėtis tikrai neverta. O ir paakių srities raukšlelėms jokios įtakos kremas tikrai neturi. Kalbant apie svarbiausią aspektą - tai ar jis pašviesino mano paakių odą? Nors sudėtyje matome nemažai ingredientų, skatinančių kolageno gamybą ir galimai šviesinančių odą, tačiau tikrai nenutiko taip, kad ji ėmė ir stebuklingai tapo be jokios tamsios dėmelės, tačiau minimalus šviesinimas matomas. Mano paakiai vos vos pašviesėjo, tačiau tas efektas buvo labai silpnas, todėl kremo aš nelinkusi itin gerai vertinti. O ir kai kurios sudėtinės dalys man nelabai patiko - jei jau kremas nėra stebuklingai efektyvus, tuomet aš mieliau rinkčiausi natūralesnės sudėties priemones. Tad galutiniam vertinimui, tai visai neblogas, vidutinės kokybės kremas, kuris didelių stebuklų nepadarys, tačiau kasdieniam padrėkinimui tikrai tiks. Na, o aš, sunaudojusi šį kremą tikrai neketinu ieškoti kur įsigyti antrą kremo pakuotę, tiesiog išbandžiau, sunaudosiu ir ieškosiu to kito, stebuklingai efektyvaus (ar efektyvesnio) produkto savo tamsiems paakiams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai