KNEIPP "Kuschelbad" aromatinės vonios putos "Švelnus apkabinimas" su imbiero ir kardamono aliejais

Vonios putos man visuomet buvo kažkas tokio: baltos, kreminės tekstūros putos, į kurias pasineri ir girdi burbuliukų sproginėjimą, vonios kambaryje skraidantys mažyčiai muilo burbulai, malonus, viską apgobiantis aromatas... Šiam kartui noriu papasakoti apie vokiškas Kneipp vonios putas. Dar rudenį išsirinkau rytietiškomis kardamono ir imbiero natomis kvepiančias putas su medumi ir makadamijos aliejumi. Putos, kurios turėtų apkabinti ir paskandinti šiltame, malonaus aromato glėbyje. Kvapas kvapui, bet savų trūkumų putos tikrai turi - pasižiūrim.

"Šiltas apkabinimas yra geriau negu šaltas dušas"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: KNEIPP "Kuschelbad" aromatinės vonios putos "Švelnus apkabinimas" su imbiero ir kardamono aliejais
Gamintojas: "Kneipp". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms, kūnui ir mintims atpalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus, šildantis aromatas
Labiausiai nepatiko: trumpas galiojimo laikas
Tūris: 400 ml
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Švelnios ir raminančios Kneipp aromatinės vonios putos su natūraliais imbiero ir kardamono eteriniais aliejais, suteikia malonų šilumos, jaukumo ir saugumo jausmą. Gausų riebiųjų rūgščių makadamijų riešutų aliejus ir aukštos kokybės medaus ekstraktas maitina odą, grąžindami džiaugsmingų ir šiltų akimirkų jausmus. Jaukaus aromato, ryškios spalvos ir ilgai išliekančių putų sąveika, vonios kambarį paverčia nepakartojama pojūčių sinergijos patirtimi.
Naudojimas: 1 kamštelio kiekį supilkite į tekantį vandenį (36-38ºC) ir mėgaukitės vonia 15-20 minučių. Po naudojimo išplaukite kamštelį.


Vonios putų pakuotė labai ryškaus ir akį traukiančio dizaino: rudai oranžinė pakuotė prikrauta ne tik užrašų vokiečių kalba, tačiau turi paveikslėlį su įvairiais, sudėtyje naudojamų augalų ir aliejų augalais ir žvake, tarsi nuteikiančia spa procedūroms. Dizainas man toks visai nieko - tikrai yra kas patinka, bet neturi to wow, kaip įspūdinga. Galbūt jau mačiau per daug įvairiausių produktų pakuočių?

Kalbant apie patį buteliuką - jis plastikinis, gana minkštas paspaudus, tačiau išlaiko formą ir atrodo gana tvirtas. Užsuktas žalios spalvos dangteliu, kuris kartu yra prietaisas priemonei matuoti. Tiesa, labai keista, nes šiaip jau Kneipp vonios putos turi uždėtą dangtelį su skylute priemonei dozuoti, o čia jo nėra - įdomu, ar ir neturėjo būti ar pakliuvo brokuota pakuotė, ar tiesiog parduotuvėje kažkas jį nulupo?

Kvapas. Sodrus, intensyvus ir rytietiškas, labiausiai jaučiami kardamono ir imbiero kvapai. Kitų sudėtyje esančių ingredientų nelabai užuodžiu. Kvapas buteliuke labai stiprus ir intensyvus, vonioje šiek tiek susilpnėja, tačiau vistiek išlieka stiprus ir ryškus.

Konsistencija. Produktas ryškiai oranžinės spalvos, ir dėmesio, niekad nepilkite jo ant odos, jei nepraskiedžiate vandeniu, nes jis dažo rankų odą ir nuplauti po to tampa praktiškai neįmanoma, dar ilgai delnas išlieka oranžinis. Pačios putos tirštokos, šiek tiek primena tirštesnes dušo želė.


Sudėtis: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl BetainePEG-40 Sorbitan PeroleateCoco - GlucosidePEG-18 Glyceryl Oleate/ Cocoate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Honey Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Geraniol, Limonene, Linalool, CitralSodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Citric Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocoperol, CI 15985, CI 10020.

Su natūraliais augalų ekstraktais, aliejais.
Be konservantų (pvz. parabenų).
Be parafino, silikono, mineralinio aliejaus.

Atidarius galioja 3 mėnesius nuo atidarymo dienos.


Poveikis. Kaip ir nurodo gamintojas, vieną priemonės kamštelį pilu po tekančiu vandeniu, kad suputotų. Jei pilsite tiesiog į vandenį, putų tikrai nepavyks sukurti, arba jų bus palyginus mažai, todėl apskritai, visas vonios putas derėtų pilti po tekančiu vandeniu. Oranžinis produktas labai greitai prasiskiedžia ir nudažo vandenį švelniai oranžine - gal labiau geltona, negu oranžine spalva. Aš turiu pasakyti, kad priemonė man sunkokai suputoja, dar turiu papliukšenti ranka vandenyje,, kad putų susidarytų pakankamas kiekis, o ir šiaip, jų visai nedaug. Tikriausiai tai yra putos, kurios sukuria mažiausiai muilo burbuliukų, kokias kada esu naudojusi. O ir ta balta burbulų masė labai greitai dingsta nuo vandens paviršiaus, ant jų palikdama plaukioti tuos kelis pavienius burbuliukus. 😕


Niekuomet neskaičiuoju, kiek laiko praleidžiu vonioje - dažniausiai tiek, kol vanduo atvėsta. Turiu pasakyti, kad net ir sloguojanti mano uoslė yra pamaloninta intensyviu prieskonių aromatu, tad kvapas išlieka intensyvus, jis toks maloniai šildantis, iš tikro, tarsi šiltas apkabinimas. Bet šildo ne tik kvapas - sudėtyje esantis imbieras turi šildomųjų savybių, dėl kurių vanduo atrodo maloniai šiltesnis, ir toks išlieka ilgesnį laiką - tad putos yra idealus sprendimas šaltuoju metų laiku.

Po vonios mano oda tampa minkšta ir švelni, atsiveria odos poros ir kūnas paruošiamas kitiems grožio produktas. Beje, vonia naudinga ir veido odai, nes iš esmės veikia kaip mini sauna. Ir savaime suprantama, vonia suteikia malonias akimirkas pabūti tik su savimi, atsipalaiduoti. Kartu su raumenų atpalaidavimu, pašalinamas dienos stresas, nuplaunamos visos neigiamos emocijos. Tobulas kvapas, tiksiantis tomis šaltomis ir niūriomis dienomis, kai norisi sušilti.




Ačiū, kad skaitote,
Jaukių ir malonių akimirkų,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai