C-THRU "Lime Magic" tualetinis vanduo moterims

Šį kartą aš nusprendžiau, kad visai noriu papasakoti apie vieną iš aromato mėginių. Galbūt tai nėra tas dalykėlis, apie kurį tikrai reiktų pasakoti tinklaraštyje, tačiau aš dažnai peržiūriu savo senus įrašus prieš nusprendžiant pirkti kažką naujo, o po paskutinio Dzintars kvepalų pirkimo, geriau jau pasitikrinsiu nuomonę apie vieną ar kitą mėginį, negu pirksiu ir paskui gailėsiuosi. 😊

C-THRU – tai aromatai, kurie išreiškia kiekvienos merginos individualumą. Paprasti, harmoningi ir originalūs, sustiprina patrauklumo aurą ir kibirkščiuojantį žavesį. 18-25 metų merginos - modernios ir madingos, aistringos ir spontaniškos. Jos žino, kaip panaudoti savo žavesį, mėgaujasi paprastais dalykais gyvenime, ir tuo pačiu metu nori būti moteriškos, žavios ir patrauklios.

"Kvepalai yra intensyviausia atsiminimų forma"
Jean Paul Guerlain


Produktas: C-THRU "Lime Magic" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Sarantis France". Pagaminta Prancūzijoje
Kaina*: 50 ml - 12,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, 
Kvapo kategorija: citrusų

Gamintojo aprašymas: C-THRU "Lime Magic" tualetinis vanduo moterims, kurios mėgsta lengvus, gaivius, kartu ir jausmingus aromatus.
"Lime Magic" sukurti moderniai, elegantiškai ir stilingai merginai, mėgstančiai judrų ir pašėlusį miesto gyvenimą.



Visi linijos gaminiai. Paveikslėlis iš ČIA

Viršutinė nata: citrusai, juodieji serbentai, gervuogės, lotosas.
Širdies nata: žibuoklės, rožės, lelijos.
Bazinė nata: muskusas, santalmedis, kedras.


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Eugenol, Butylphenyl Methylpropional.


Pakuotė. Kaip jau pastebėjote, aš turiu mėginio dydžio pakuotę, kuri, kaip ir visi mėginiai atkeliauja įdėta lankstinuke. Pati pakuotė dalinai skaidraus plastiko su įdomiai atsidarančiu dangteliu. Tačiau mėginukas yra visiškai nesandarus: kol priemonė gulėjo prie kitų mėginių, beveik pusę indelio nubėgo lauk. Vienu metu buvau suabejojusi, kad gal visai nenubėgo, o tiek buvo pripilta. Tačiau pamačius ant kartoninio lankstinuko šlapią dėmę abejonių neliko. Tad nuo to laiko mėginuką visuomet laikau tik stačią.

Būdama studentė aš ne kartą esu pirkusi C-THRU tualetinį vandenį - tai nebloga alternatyva jaunoms merginoms, kai negalime sau leisti už aromatą mokėti brangiau. Tad galiu šiek tiek ir apie pilną pakuotę papasakoti: stiklinis buteliukas gana siauras, ilgas, su žaliu permatomu dangteliu, o išorinė dėžutė, jei teisingai pamenu visuomet būdavo plastikinė.

Kalbant apie aromato dizainą: viskas žalia, tokia salotų žalumo, intensyvi žalia spalva su spalvingais, gėles primenančiais akcentais ant pakuotės. Pats dizainas man atrodo toks paaugliškas, mergaitiškas, o ir gamintojas atrodo labiau orientuojasi į jaunesnę auditoriją.


Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kvapas. Viso kvapo esmė čia yra citrusiniai vaisiai, kurie be abejonės groja pirmuoju smuiku per visas aromatų natas. Tik pasitepusi tualetiniu vandeniu pirmiausia užuodžiu citrusinius vaisius. Šiaip jau aš nesu labai didelė jų mėgėja, tačiau kartais man visai smagu rinktis ne mėgstamus gėlių-vaisių aromatus, o būtent gaivesnius citrusų. Šitas kvapas neturi tik gaivių natų, taip, pirmuoju smuiku aromate užgroja citrusų natos, tačiau šalia jaučiamas ir lengvesnis juodų vaisių (gervuogių ir juodųjų serbentų) duetas. Tarsi simfonijoje uogas pakankamai greitai keičia švelnios, tarsi arfos skambesys rožių natos ir sunkesnės lelijos, man primenančios fortepijono klavišų sukeltą muziką. Šių instrumentų fone vis dar aiškiai skamba pirmuoju smuiku griežianti citrusų nata. Galiausiai muzika šiek tiek nutyla ir mes matome sunkesnes muskuso ir kedro natas, kurias įsivaizduočiau kaip pučiamuosius instrumentus: obojų, klarnetą bei trimitą, grojančius svajingą, prislopintą ir be galo lengvą muziką. Šiose natose citrusai tampa tik foninė gaida medienos ir muskuso fone.

Visa aromatų dermė sukuria beveik tobulą orkestro grojamą simfoniją, kur citrusai susilieja su sultingomis uogomis, puošniais gėlių aromatais ir sunkesnėmis medienos natomis. Skirtingų kvapų dermė sukuria man (citrusinių kvapų nemėgėjai) malonią dermę, kuri turi mažai ką bendro su gaivumu. Greičiau visi akordai dermėje skamba kaip citrusai - gėlės - mediena - pudriškumas - vaisiai. Neįprastas, gana malonus ir vidutiniškai lengvas aromatas, ne, ne lengvas kaip oras ar kaip vanduo, tačiau pakankamai lengvas, jei lyginsime su panašiais aromatais, derinančiais tokias skirtingas natas.


Mano nuomone kvapas labiau tinkamas:
     ☀ dienos metui;
     ☁ ☄pavasario-vasaros sezonui.

Aromatas ant mano odos išlieka tik porą valandų, kas man pasirodė labai jau trumpai. Geriausiai kvapas jaučiamas valandą laiko, o paskui jau reikia prisikišti nosį, kad kažką užuostum. O ir pats aromatas, visiškai neturi šleifo ir yra užuodžiamas tik per kokį 10-20 cm nuo kūno odos, tad tai nėra tas kvapas, kurį visi pajaus iš karto, vos užeisite į kambarį.

Paveikslėlis iš ČIA

REZIUMĖ. Nors šiaip jau nesu citrusinių aromatų mylėtoja, tačiau šitas man visai patiko. Skirtingos natos puikiai dera tarpusavyje sukurdamos malonią, pakankamai lengvą dermę, kuri tiks pavasario pabaigai, vasaros pradžiai. Deja, bet kvepalai išlieka pernelyg trumpai, o ir pats kvapas man atrodo labiau tinkamas kasdienai, negu kažkokioms progoms ar prie vakarinio kostiumo.
Tualetinis vanduo orientuotas į jaunas merginas iki 25 metų (šią amžiaus ribą aš jau peržengiau 😆), todėl tikriausiai pilnos pakuotės aromato nepirkčiau, o ir šiaip, turiu pakankamai kvepalų savo kolekcijoje. Tad visai patiko, bet neužvaldė taip, jog rinkčiausi tik šį kvapą ir būtinai norėčiau juo kvėpintis kasdien.

Aromatas panašus į:
- GIVENCHY "Ange Ou Demon Le Secret"
- GUCCI "Gucci Eau de Parfum II"
- SARANTIS C-THRU "Sunny Sparkle"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai