ALVERDE citrininiai pyragaičiai duše ir visiškas pasitikėjimas prekiniu ženklu

Metas kūno temoms ir šiandien noriu pasidalinti nuomone apie mylimos kompanijos Alverde dušo želė su neįprastu, sakyčiau pavasarišku kūno kvapu. Kaip jūsų kūno oda jaučiasi šį pavasarį? Aš stebiuosi, kad šiemet nejaučiau jokio tempimo, jokio išsausėjimo, jokio niežėjimo... Atrodo beveik tobulai, beveik, man didesnį rūpestė kelia mano veido oda, todėl nusipirkau krūvą įvairiausių priemonių ir bandysiu kažkaip tvarkytis su jos problemomis.

O kalbant apie kūną, kiekvieną pavasarį aš susiduriu su šiokiu tokiu odos sausėjimu, tačiau šiemet man pasisėkė, ar tai priemones pasirinkau teisingai ir jokių bėdų neturėjau: tikiu kad nesausinančios priemonės, šveitimas ir pakankamas drėkinimas duoda gerų rezultatų. Ką gi, pasižiūrim, ar šį kartą pamėgta Alverde manęs nenuvylė? Kas patiko, o kas ne? 

"Mylėk kaimyną, bet negriauk tvoros"
B. Franklinas


Produktas: ALVERDE Naturkosmetik dušo gelis "Miesto šnabbždesys" (Stadt-geflüster)
Gamintojas: "DM" Karlsruhe, Vokietija
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, nuprausti odą, minkštinti ir saugoti nuo išsausėjimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus ir saugus produktas
Labiausiai nepatiko: gal galėčiau ieškoti priekabių prie kelių sudėtinių dalių, bet nesinori 
Tūris: 250 ml
Kaina*: 1,00 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Išskirtinė receptūra su augaliniu glicerinu, bio cukranendrių cukrumi švelniai ir švariai prausia odą, minkština ją ir saugo nuo išsausėjimo. Gaivus citrinos aromatas su apelsinų aliejumi suteikia šviežumo ir gaivumo jausmą.
Sertifikuota natūrali kosmetika.
Veganiškas.
Dermatologų  patikrintas.


Pirmiausia, kaip visuomet apie pakuotę, aš nepasakyčiau, kad ji mane žavi: geltonos spalvos kamštelis, kažkokios nešvarios spalvos plastikas ir visiškai paprasta etikėtė, kuriuoje randame tik miesto paveikslėlį su citrinomis. Na nežinau, gal jei nežinočiau šitos kompanijos, niekad neatkreipčiau dėmesio į šią pakuotę. Tačiau taip jau nutiko, kad Alverde priemonės man visuomet patinka, tai tik apsilankiusi vokiškų prekių parduotuvėse, visuomet ieškau akimis, ar nėra kokios šios kompanijos priemonės? Dangtelis darinėjasi lengvai, ne itin tampriai, tačiau jau keliavau su šia pakuote, tad žinau, jog niekas neišsilieja lauk ir ji visiškai saugi, net ir suspaudus.

Kvapas. Gamintojas sako, kad kvepia citrinomis, tačiau man norėtųsi papildyti. Citrinas tikrai užuodžiu, tačiau ne kaip vaisių. Man dušo želė kvepia citrinos putėsiais ar gaiviu citrininiu pyragaičiu su kava. Kažkaip visi kvapai atrodo labai skirtingi, tačiau ta kombinacija labai maloni uoslei. Va, prisiminiau, ką man dar primena - vafius su citrinų įdaru.

Konsistencija. Dušo želė skaidri, beveik visiškai bespalvė, nors man atrodo jog turi tokį vos vos galsvą atspalvį. Konsistencija gelinė, tačiau nėra tiršta, net ne vidutinio tirštumo, sakyčiau netgi labai skysta.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Sucrose*, Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Parfum**, Sodium Sulfate, p-Anisic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Limonene**, Linalool**.
*ingredientai iš natūralių organinių ūkių
**iš eterinių aliejų


Poveikis. Dušo želė labai labai stipraus putojimo neturi, tačiau sakyčiau, kad putoja vidutiniškai. Prausia odą labai švelniai ir švariai. Jokio sausinimo nesijaučia, odos nedirgina. Gamintojas dar žada, jog minkštins odą, tačiau aš to nepajutau, o ir nemanau, jog nuplaunamos priemonės tai gali suteikti.

Aš manau, kad tai fainas, paprastas, tačiau geros kokybės produktas. Priemonė suteikia odai gaivos, man patinka ir neerzina jos kvapas, prausia švelniai ir švariai. Ko dar norėti? Sudėtis - gera, taip, mes turime kelis vidutinio saugumo ingredientus. Tačiau priemonė tikrai kokybiška, ją malonu naudoti ir man patinka - eilinį kartą, džiaugiuosi paprastu, tačiau itin kokybišku gaminiu iš Alverde prekinio ženklo. Jaučiuosi visiškai saugi ją naudodama!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai