AMWAY ir naujosios pavasarinės makiažo tendencijos. Bandome itin blizgius akių šešėlius kasdieniame, dieniniame makiaže

Ar žinote, kad matiniai akių šešėliai visai nebėra madingi, tad kada, jei ne pavasarį išbandyti kažką naujo, pasipuošti neįprastomis spalvomis, blizgiu efektu ar tiesiog šiek tiek pakeisti savo dažymosi rutiną? Aš jau padėjau į šoną tamsesnius lūpų dažus, o va su matiniais šešėliais dar ne viskas taip paprasta - įprotis. Tačiau aš su džiaugsmu griebiau testuoti naujuosius Amway blizgius akių šešėlius ir rinkausi su jais kurti ne kažkokius mandrus makiažus, o tiesiog dengti ant voko viena spalva, taip pavasariškai. 😊

Naujieji Amway akių šešėliai parduodami rinkiniuose, kuriuos sudaro du skiritngų atspalvių šešėliai. Šitą priemonę man kompanija atsiuntė testavimui, tačiau trūksta antros jos dalies - ryškesnio ar spalvoto šešėlio. Dėl šios priežasties, galiu tik spėti, kurio atspalvio čia produktas (yra du atspalvių pasirinkimai). Visgi, tai nesutrukdė man įvertinti priemonės kokybę, išlikimo laiką, spalvą, pigmentaciją ir kitus aspektus. Pasižiūrim.

"Tik nedaugelis gyvena šiandien. Dauguma rengiasi gyventi vėliau."
Dž. Sviftas


Produktas: AMWAY Artistry Signature Color "Modern Icon" Shimmer Powder Eye Duo - spindintys birūs akių šešėliai (atspalvis - gal "Subtle Chic"? ant mano turimos pakuotės nenurodyta, o kadangi turiu tik pusę parduodamo produkto, negaliu tiksliai pasakyti. Jeigu ne, tuomet tai šešėliai iš kito rinkinio, pavadinto "So Chic")
Gamintojas: "Amway" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai išgaunamas efektas
Labiausiai nepatiko: kaina
Tūris: 2 g
Kaina*: rinkinys (iš dviejų spalvų) kainuoja 54,00 EUR (po vieną neparduodami)
Kur galima įsigyti: iš Amay kompanijos konsultantų (Amway internete)
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Subtiliai žėrintys „Artistry Modern Icon” produktai atskleidžia šiuolaikišką požiūrį į gaivų pavasarišką makiažą. „Artistry Signature Color Shimmer Powder Eye Duo“ akių šešėliai. Išskirtiniai, šviesą atspindinčių dviejų atspalvių rinkiniai leis suformuoti skirtingus įvaizdžius žaidžiant spalvų kombinacijomis ir intensyvumu. Prikaustykite praeivių žvilgsnius – rinkitės iš svajingos rausvos ir krištolinės žydros bei perlinės aukso ir žaižaruojančios persikinės spalvų.


Tik gavusi priemonę aš pirmiausia apžiūriu produktą ir tik paskui bandau skaityti kas ant jo užrašyta. Šito pakuotė  man pasirodė kiek neįprasta ir galvojau, gal čia kažkoks 'stick'as'? O kai pamačiau šepetėlį - gal hailaiteris veidui? Kažkaip tik perskaičius priemonės etiketę atėjo suvokimas, kad čia akių šešėliai. 😁 Tokias neaiškias emocijas kuria volelio formos pakuotė, kurioje turime tiek daug skirtingų gaminių. Pakuotė man visai patinka: pagrindo plastikas skraidrus, pro sieneles matosi priemonė. Tarp juodos spalvos dangtelio ir pagrindo matome rožinį intarpą - gal ne pats gražiausias sprendimas, bet pakuotėms suteikia šiokio tokio žavesio ir pavasariško valiūkiškumo. 

Juodas dangtelis nusisuka nuo indelio, po juo randame akių makiažo šepetėlį, o pagrinde pridėtas patogus plastikinis dozuoklis. Būtent tas plastikinis įdėklas leidžia paimti birų produktą po truputį, jo neišbarstant ir netyčia nepasiimti pernelyg didelio priemonės kiekio. Tikriausiai šešėlių pakuotė man patinka labiausiai, jei vertinsime visą Modern Icon seriją.

Kvapas. Tiesą sakant nieko neužuodžiu, tad manau kad produktas visiškai bekvapis.

Konsistencija. Priemonė biri, tačiau džiugina, kad jo konsistencija nėra visiškai sausa ir turi drėgnumo.


Sudėtis: kadangi mane pasiekė ne pilna pakuotė, tai sudėtinių dalių ant turimo buteliuko nėra, o ir internete jos napavyko rasti


Poveikis. Kaip jau minėjau, aš priemonė skirstau ant viso akies voko, ir kol kas dar nė karto nesinorėjo papildomos tamsesnės spalvos, nors manau būtinai pabandysiu įvesti ryškią spalvą ar tamsią akies kamputyje. Man priemonė pasiskirsto lengvai, tačiau pigmentacija nėra labai intensyvi ir stipri. Dėl tokios pigmentacijos aš galiu sukurti ir itin lengvą, vos matomą akių makiažą, ir sluoksniuodama priemonę pridėti daugiau blizgesio ir spalvos intensyvumo. Priemonę dengiu ir paskirstau šepetėliu - čia dažniausiai, tačiau bandžiau paskirstyti ir pirštais ir rezultatu buvau lygiai taip pat patenkinta.

Mano turima spalva iš pirmo žvilgsnio atoro sidabrinė, ir tik geriau įsižiūrėjus galima pamatyti šiek tiek rausvo atspalvio. Priemonė iš tiesų labai blizgi ir aš labai džiaugiuosi, kad blizgutis yra visiškai smulkus. Jo konsistencijoje nesimato stambių blizgučių, tad padengta ant voko priemonė subtiliai spindi ir žvilga. Neralus, man labai patinka būtent lengvam, pavasariškam makiažui, o jei šalia panaudoju ir akių kontūro prieštuką - išgaunu ryškesnį akių makiažą, su kuriuo varijuojant raudonas, intensyvesnės spalvos lūpas galima susikurti ir vakarinį, subtilų įvaizdį. Ir iš tiesų, su akių kontūru atrodo nerealiai, gaila, kad su kontūru padarytos nuotaukos nesusifokusavo ir susiliejo. 😐

Žiūrėdama į nuotraukas galvoju, kad labai dailiai atrodytų su akių kontūro pieštuku - bet nei su vienu iš nuotraukoje esančių makiažų jo nenaudojau, bijodama apsunkinti makiažą ir sugadinti lengvumo ir gaivumo įvaizdį, kurio siekiau.

Mane visuomet gąsdina tai, kiek ilgai birios priemonės išliks ant vokų, ir visuomet su baime galvoju, jog jos greitai nusitrins, nutrupės ir dings. Šitie šešėliai (be akių šešėlių pagrindo) man išsilaikė nepakitę apie 5-6 valandas, vėliau pasitrynė, pakeliavo į voko raukšleles ir būtinai norėjosi atnaujinti. Kelis kartus buvau įsimetusi į rankinę ir labai greitai vėl atgaivinau šešėlio spalvą su keliais perbraukimais. Jeigu naudoju akių šešėlių pagrindą, man jie išlieka visą dieną (savaime suprantama, čia jau labai priklauso nuo turimo pagrindo kokybės). 

Vertiant priemonę - aš galvojau, kad man nepatiks, o gal nelabai patiks ir nusprendžiau per daug iš priemonės nesitikėti. Galbūt todėl esu maloniai nustebinta ir kokybe ir efektu ir spalva. Ir visgi, kaip gražiai tokie atspalviai dera su pavasariu... Pastebėjau, jog pastaruoju metu tik ir norisi vokus puošti tik šiuo atspalviu, tad taip, man iš tiesų patiko, o ir kokybės atžvilgiu - produktas geras. Aišku, yra kaina, tačiau čia jau renkamės individualiai. Dar norisi pridurti, kad produktas labai labai skalsus ir tuos 2 gramus tikriausiai naudosite visą amžinybę! 
Kaip jums mano pavasario makiažas? 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai