AVON "Instinct Forbidden" kvapnusis vanduo moterims

Visai nesenai kalbėjome, ir jums rodžiau šiek tiek kvepalų mėginių, tačiau anas įrašas (apie Avon "Life"), tikrai nebuvo mėnesio aromato įrašas - ne! Kokie aromatai pasirodys kvepalų įraše priklauso nuo to, kuo aš kvėpinuosi tą mėnesį dažniausiai, tad mėginiai čia tikrai nesiskaito.

Kadangi oras atšilo neįtikėtinai greitai, visi pavasariniai aromatai ant kūno odos kvepia kažkaip nebe taip... Norisi kažko, kas būtų itin vasariška, tiktų karštam orui, primintų atostogas ir tas šiltas ir nerūpestingas (beveik) dienas... Tad šį kartą iš aromatų kolekcijos traukiau Avon "Instinct Forbidden" kvapą, kuris man pasirodė ne toks jau uždraustas, kaip gamintojas įvardijo, o ar tai instinktas, tikriausiai priklauso nuo kiekvienos mūsų uoslės. 😉 Tad šį kartą apie pastarojo meto mylimą 'uždrausto instinkto' kvapą.

"Truputis aistros protą aštrina, daug - slopina"
J. V. Gėtė


Produktas: AVON "Instinct Forbidden" kvapnusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Kaina*: 20,50 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių arba internetu - www.avon.lt
Leidimo metai: 2014 metai
Kvapo kategorija: gėlių-vaisių

Gamintojo aprašymas: Pasiduokite ir leiskitės suviliojama kibirkščiuojančių citrusų, raudonųjų vaisių ir spalvingų žiedlapių derinio.

Nuotrauka iš ČIA

Viršutinė nata: citrina
Širdies nata: žibuoklės, gardenia, raudonosios uogos
Apatinė nata: Taičio vanilė

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Citral, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.


Pakuotė. Kartoninė pakuotė man kiek keistoka: pilkas ombre efekto fonas su rožiniu leopardo kailio intarpu ir pavadinimu. Nežinau, man atrodo labai jau mergaitiškas, netgi šiek tiek vaikiškas. Tačiau pakuotė yra pakuotė, jie jau gamintojai nusprendė, kad tokia geriausiai atspindi aromato idėją, tuomet tebūnie.

Stiklinis buteliukas man patinka daug labiau nei išorinė aromato pakuotė. Taip, buteliukas rožinės spalvos, tačiau man patinka jo forma ir tos bangelės, padarytos buteliuko nugarėlėje. Man gražus visiškai skaidraus plastiko dangtelis. Tik gal to pinkinio leopardo rašto ant pakuotės nereikia. Nežinau merginos, man viskas, kas su tokiais raštais atrodo labai neskoninga, o jei dar tas raštas ne natūralios spalvos, o toks rožinis, kaip čia... tuomet belieka patylėti ir labiau koncentruotis į aromatą. 😊

Paveikslėlis iš ČIA

Kvapas. Man šitas aromatas yra absoliučiai vasaros aromatas! Tik pasipuškusi jaučiu gana stirpų alkoholio kvapą, kuris per kelias sekundes dingsta ir lyg iš niekur uoslę užgula citrusinis citrinų kvapas. Paprastai aš nesirenku kvapų, kurie turi citrusų natas, bent jau ne tuos kvapus, kuriuose citrusų kvapas vyrauja, todėl nepaprastai džiaugiuosi, kai citrusus pakeičia gėlių ir vaisių natos, kuriuos ir yra aromato širdis - užuodžiu gardenijas ir užuodžiu sultingas uogas. Negalėčiau pasakyti, jog jaučiu žibuokles, tačiau kažkokia vos vos sunkesnė nata jaučiasi ir tai tikriausiai ir būtų gamintojo nurodomos žibuoklės... Skambant sultingų vaisių natoms ir krentant gėlių žiedlapiams, ateina ir saldumo jausmas. Vanilės? Na, šitame aromate vanilė tikrai nėra ta grynoji vanilė prie kurios esame pratę, galbūt tas saldumas, susimaišęs su vaisių ir gėlių natomis sukuria būtent tokį, neįprastą vanilės kvapą?

Na man šitas aromatas labai nerealus... Jis toks šilto oro pranašas, šiek tiek rožinis, šiek tiek mergaitiškas. Sultingos vaisių, lengvos citrusų, saldžios gėlių natos susipynusios į vieną aromatą sukuria tokį lengvą, gaivų, saldų paplūdimio aromatą... Paplūdimio šiek tiek mergaitiško (turiu galvoje tikrai ne brandų, tačiau ir ne vaikišką) kvapo asociaciją. Saulė, jūra, gaivus oras, karštis ir truputis seksualumo...


Mano nuomone kvapas tinkamesnis:
     ☀ dienos metui;
     ☄ vasaros sezonui.

Aromatas neturi labai ilgo išlikimo laiko ir man pasirodė, jog išlieka kiek trumpiau negu Avon aromatai linkę išlikti - apie 4-6 valandas. Tikriausiai dėl to, kad kvapnusis vanduo turi citrusinių natų, kurios šiaip jau išlieka trumpiau nei gėlių ar vaisių bei gerokai trumpiau nei prieskonių ar medienos natos! Labai didelio šleifo kvapas neturi ir yra užuodžiamas apie pusmetrį aplink, tad kvapą aplinkiniai jaus tik priėję arčiau jūsų, tačiau apsikabinti tikrai nereiks, kad užuosti šį vandens-vaisių-gėlių-citrusų kvapą.

Paveikslėlis iš ČIA

Man šitas aromatas tiesiog tobulas vasaros pradžiai, arba vėlyvam pavasariui - va tokiems šiltams orams, kaip šiuo metu. Lengvas, mergaitiškas, seksualus... aromatas maždaug 20+ merginoms. Tačiau maloniausios tos kvapniojo vandens sukurtos asociacijos su vandeniu, jūra, atostogomis ir šiltais orais... Kvapas, kurį norisi uostyti ir uostyti... kvapas, kuriuo šiuo metu man norisi kvepėti nuolat!

Panašūs aromatai:
- ROCCOBAROCCI "Silver Jeans"
- DZINTARS "Allegro"
- LANVIN "Modern Princess"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai