CATRICE spalvota pagalvėlė lūpoms, jauki konsistencija ir patogus padengimas

O jums būna tokių dienų, kai nesinori jokių sunkių ar preciziškų priemonių ant lūpų? Man tokių dienų pasitaiko dažnokai, kai atrodo norisi ryškesnio lūpų makiažo, negu tik padengus spalvotu lūpų balzamu, tačiau taip nesinori apkrauti lūpų ar darytis precizišką lūpų makiažą. Metų pradžioje lūpas dengiau spalvotais lūpų balzamais, o dabar, vis dažniau ir dažniau į rankas imu lūpų blizgesį su pagalvėlės formos aplikatoriumi iš Catrice. 

Naujasis produktas pakankamai įdomus Lietuvos rinkoje ir man atrodo mūsų rinkoje pakankamai šviežia naujovė. Savaime suprantama, jog Catrice nėra vienintelė kompanija, kuri turi tokią lūpų priemonę, mačiau ir kitų gamintojų priemones su tokiais aplikatoriais. Bet jau vien idėja panaudoti korėjiečių 'lūpų pagalvėlės' išradimą yra sveikintina naujovė mūsų rinkoje. 

Tad šį kartą pasakosiu apie ją - revoliucingą pagalvėlę, kurią fotografavau keliolikose skirtingų nuotraukų, tačiau nė viena nesusifokusavo, kad galėčiau jums vaizdžiai parodyti. Ką gi, tuomet papasakosiu. 😉

"Persistengti - nereiškia pasiekti tikslą"
D. de Balzakas



Produktas: CATRICE Lip Cushion lūpų pagalvėlė - lūpų blizgesys (atspalvis "02 Better Make A Mauve")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje.
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni, drėkinanti formulė
Labiausiai nepatiko: gana trumpas išlikimas
Tūris: 3,5 ml
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Apgaubk savo lūpas. Kreminis lūpų blizgesys su avokado aliejumi suteikia lūpoms spindesio ir yra subtilios tekstūros. Itin švelnus kempinėlės aplikatorius padengia lūpas įvairiais pereinančiais atspalviais. Priemonės formulė suteikia vidutinę pigmentaciją ir palieka nuostabų jausmą ant lūpų.

Grožio Patarimas
Įkvėpta Azijos grožio tendencijų, Lūpų Pagalvėlė suteikia visiškai naują jausminę patirtį. Dengiant priemonę lieka malonus, pamaitintų ir prižiūrėtų lūpų jausmas.


Kaip jau minėjau įžangoje, atsiprašau, jog niekaip nepavyko aiškiai nufotografuoti lūpų pagalvėlės - fotoaparatas net po krūvos nuotraukų nenorėjo fokusuoti. Tačiau galiu šiek tiek plačiau papasakoti. Tai tokio aplikatoriaus idėjos atkeliavo iš Korėjos, kur mus stebina dauguma grožio produktų savo neįprastais naudojimo būdais ar linksmomis, žaismingomis pakuotėmis. Aplikatorius gana didelis ir man savo forma labai primena mano pirmojo nešiojamojo kompiuterio integruotą pelytę - gal pamenate senukus IBM? Jei rimtai tai toks kaip apvalus rutuliukas, ties viršumi tiesia, suplota galvute. Visas aplikatorius minkštas, padengtas pakankamai ilgais plaukeliais, pro kuriuos, sukant kitą priemonės galiuką išteka priemonė. Tiesa, reikia sukti atsargiai, nes reikia visai nedidelio kiekio vienam kartui (tiek, kiek matote nuotraukoje vienam kartui labai daug, per daug). 

Pakuotės forma man šiek tiek primena markerį. Storesnė, juodo pagrindo, su spalvą nurodančiu spalvotu intarpu. Tiek pakuotė, tiek dizainas atrodo kokybiškai, rimtai ir patraukliai. Man vis norisi grįžti prie aplikatoriaus temos ir paminėti, kad tik pamačiusi jo dydį, aš buvau gana skeptiška, ir pagalvojau, jog toks tikrai bus nepatogus mano dydžio lūpoms, o ką jau kalbėti apie plonesnes? Tačiau mano nuostabai - jis nepaprastai patogus: ta kempinėlė minkšta ir šiek tiek spyruokliuoja, o produktą paskirsto taip maloniai, kaip joks aplikatorius nepaskirsto. Aš apskritai priemonę dengiu be veidrodžio ir net nenusiteplioju ten, kur nereikia! Žiauriai geras dalykas ir žiauriai geras aplikatorius. 😍

Kvapas. Lūpų blizgesio kvapas ir skonis saldus, tačiau neintensyvus ir nestiprus. Tačiau kvapas išlieka pakankamai ilgai, todėl tos, kurios jautrios net ir silpniausiems kvapams, tas faktas gali nepatikti. Sunku pasakyti, kiek ilgai priemonės kvapas išlieka, nes po kurio laiko aš jo visiškai nejaučiu.

Konsistencija. Priemonė turi šiek tiek tirštesnę, nei vidutinio tirštumo konsistenciją ir yra beveik nelipni (lūpų priemonei šiek tiek ilgiau pabuvus ant lūpų, lipnumas vos vos vos vos vos jaučiasi).


Sudėtis: POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, SILICA, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, TRIACONTANYL PVP, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PHYTOSTEROLS, LECITHIN, TIN OXIDE, ASCORBYL PALMITATE, SORBITAN OLEATE, MICA, CITRIC ACID, AROMA (FLAVOR), PARFUM (FRAGRANCE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kaip jau minėjau, aplikatorius tobulas: padengia lengvai ir dailiai, o konsistencija irgi nereali, atrodo tiesiog pati slysta ir maloniai pasiskirsto ant lūpų. Ji nėra skysta ir nesijaučia super lengvai, tačiau ir nėra tiršta - nepatiriu jokių nemalonių jausmų. Galbūt šitas įrašas skambės kaip viena didelė panegirika, bet aš rimtai - šita priemone yra tobula ir man nepaprastai patinka, tiek kaip dengiasi, tiek kaip jaučiasi ant lūpų. Kaip jau sakiau, šiokį tokį lipnumą priemonė turi, bet jis labai minimalus ir jaučiamas tik po kurio laiko po padengimo ir tik labai stipriai spaudžiant lūpas kartu. 

Priemonė visiškai nesausina lūpų odos, tiesą pasakius, atrodo, kad netgi drėkina lūpų odą. Apskritai jaučiasi ant lūpų tiek maloniai, jog nesijaučiu, jog būčiau pasidažiusi, greičiau pasitepusi šlapiu lūpų balzamu. Tobula mano nuolat sausėjančioms lūpoms.

"020 Better Make A Mauve" atspalvis nude, tokia rudo/ odos atspalvio su švelnia rožine spalva. Aišku, atspalvis labai priklauso nuo apšvietimo, o ir ant mano odos jis gaunasi daugiau prislopintos rožinės spalvos, negu nudinio atspalvio. Priemonės konsistencijoje matome truputį blizgių dalelių, būtent dėl jų galutinis lūpų įvaizdis gaunasi itin blizgus. Atspalvis idealiai tinka tiek kasdieniam įvaizdžiui sukurti tiek prie ryškesnio akių makiažo, o kadangi nude vis dar madingos, o ir atsalvs blizgus, tai su tokia spalva tikrai neprašausite pro šalį. Kita vertus, jei šitas atspalvis jums nepatinka - gamintojas siūlo rinktis 6 atspalvius, tarp kurių tikrai atrasite jums tinkančią spalvą.


Rašant įrašą man teko pasukti galvą, ieškant priemonės trūkumų... vieninteliu galėčiau įvardyti trumpą išlikimą ant lūpų. Geriausiu atveju, jei nieko nevalgome ir negeriame, spalva išlieka iki 2 valandų, priešingu atveju - nusivalgo kartu su maistu ar gėrimais. Man ji nusidėvi tolygiai, todėl net ir spalvai pablukus, nebaisu su tokiomis lūpomis būti kažkur viešoje vietoje.

Man šita priemonė nepaprastai patinka, viskas joje tobulai gera, o kainos ir kokybės santykis nerealus. Vienintelė mane kankinanti abejonė yra ta, jog priemonės turime 3,5 ml, palyginus nedaug, o ir naudoju ją nuo pat gavimo, kelis kartus per dieną, kokį gerą mėnesį, ir bijau, kad nenutiktų taip pat, kaip su antakių pieštuku, kuris baigėsi itin netikėtai ir nepaprastai greitai. Kita vertus, priemonės naudojau jau tikrai daug, todėl manyčiau, kad nedaug jos ten turėtų būti belikę. Nežinau, kol kas neatrodo labai skalsus produktas. Ką gi, paaiškės tuštučiuose, o man šitas lūpų blizgesys tiesiog NE-REA-LUS... 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai