CIEN drėkinamasis aliejus - tiems atpalaiduojantiems masažams po įtemptos darbo dienos!

Ar darotės masažus namuose? Mes, vyras ir aš, dažnokai padarome vienas kitam masažus ir taip atpalaiduojame po dienos įtemptus raumenus: mano didžiausia problema yra pečių sritis, o vyrui dažniausiai įsitempusi juosmens. Prieš kelis metus vaikščiojome pas masažo meistrus ir gana dažnai darydavomės masažus profesionaliai, bet gimus vaikui, paprasčiausiai nebėra laiko išbėgti pasidaryti masažo pas meistrus. Visgi, per tuos kelis metus aš taip pasiilgau masažo... mano pečiai visuomet taip įsitempę, aš visą dieną aktyviai judu, jog visiškai atsisakyti masažo man nepavyksta, tad prašau vyro pagalbos, kad nors truputį atleistų raumenis. Aišku, koks gali būti ne profesionalo masažas? Na, man atrodo jau atsakiau - neprofesionalus, tačiau vis geriau negu visiškai jokio.

Taigi, kadangi masažus atliekame namų sąlygomis, tai ir masažo aliejus mums tapo labai reikalinga priemonė. Pamenu, pirmuosius darėmės su paprasčiausiu kūno losjonu, esam bandę ir kūno aliejų, kol galiausiai pradėjome pirkti masažui skirtas priemones. Prieš kelis mėnesius mūsų namuose atsirado Cien drėkinamasis masažo aliejus iš Lidl parduotuvės, kurį ne kartą bandėme, abu įvertinome ir šiandien noriu apie jį šiek tiek plačiau papasakoti.

"Daugelis giria vienas knygas, bet skaito vis dėlto kitas."
Marcialis


Produktas: CIEN drėkinamasis masažo aliejus su alyvuogių aliejumi
Gamintojas: "WIN COSMETIC" GmbH & Co. KG. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: masažui 
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: daug ingredientų, skirtų kvapams maskuoti ir išlaikyti
Tūris: 100 ml
Kaina*: 3,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Lidl
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Ypač grynas alyvuogių aliejus suteikia jūsų odai šilko švelnumo, elastingumo ir drėkinimo. Malonus Viduržiemio jūros aromatas padės atsipalaiduoti.


Pirmiausia šiek tiek apie pakuotę: stiklinis aliejaus buteliukas man labai labai primena odekolonus (rimtai, kas čia man su tais odekolonais šiandien 😆), nežinau, ta kvadratinė forma, tas dangtelis, tiesiog kelia tokias asociacijas... Man patinka, jog pakuotė stiklinė, iš karto visas vaizdas prabangesnis ir atrodo ne toks pigus. Iš kitos pusės masažo aliejui tai nėra pati praktiškiausia pakuotės medžiaga: aliejų darome lovoje, tuomet stengiamės jį atdargiai padėti ant naktinio staliuko - nusmesti bet kaip negalima. O ir šiek tiek abejoju dėl plastiko ir stiklo sandarumo ir nepaisant to, kad iki šiol jokių incidentų neturėjau, tačiau puikiai žinau kaip greitai aliejus nori iškeliauti iš pakuočių.

Kalbant apie dozavimą - po dangteliu randame tokį specialų kamštuką, kuris sumažina kaklelio angą ir padeda dozuoti produktą. Man tas dozuoklis labai patogus, palenkus aliejus neteka itin greitai, reikiamą kiekį į ranką įsipilu papurčius patį buteliuką. A... dar buvo kartoninė dėžutę, kurią išmečiau lauk, o jei apie dizainą, tai jis labai minimalus, mažai puošybos ir tai gerai, nes na kam tokiam produktui reikalingi dekoratyviai elementai?

Kvapas. Kai tau daro masažą, tu nematai ką daro, todėl paaštrėja jutininiai pojūčiai, klausa ir uoslė... Todėl malonus kvapas labai svarbus aliejuose, na, bent jau man labai malonu, kai užuodžiu kažką itin malonaus. O šis kvapas man tooooks nerealus... Jaučiasi labai silpnas aliejaus kvapas, tačiau aiškiai užuodžiu saldumą ir aromatas man labai primena gėles... Nerealus, itin malonus.

Konsistencija. Gelsvos spalvos skystis itin lengvos aliejinės konsistencijos, toks kaip šiek tiek praskiestas saulegrąžų aliejus.


Sudėtis: Oryza Sativa Germ Oil, Glycine Soja Oil, Zea Mays Germ Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Zingiber Officinale Oil, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Hydrogenated Palm Glycerides, Eugenol, Citronellol.


Poveikis. Visus pagrindinius aspektus apie produkto pakuotę ir kvapą jau paminėjau, metas šiek tiek apie poveikį. Man labai nepatinka masažo aliejai, kurie labai greitai susigeria į kūno odą. Įsivaizduokit, daro jums masažą, o sausos rankos ima grubiai šokinėti per jūsų nugarą, masažas sustoja, jauti vėl drėgnas rankas, o po pusės minutės vėl viskas kartojasi iš naujo... Nemalonu ir labai blaško... Todėl nepaprastai džiaugiuosi, jog šitas aliejukas taip greitai nesusigeria, todėl galima atsipalaiduoti ir normaliai daryti masažą... 

Su aliejumi aš iš tiesų mėgaujuosi masažu, o ir tas kvapas.... Atpalaiduoja ir yra nepaprastai malonus mano uoslei... Itin smagu ir tai, jog aliejus galiausiai susigeria į odą ir nepalieka nemalonaus lipnumo jausmo, na kas nori po masažo iš karto bėgti praustis? Atsipalaiduoji ir norisi dar šiek tiek pagulėti, o jei masažą darausi vakare, tuomet dažnai ir užmiegu su aliejumi ant odos (nusiprausiu jį tik ryte).

Pastebėjau, kad po aliejaus susigėrimo mano oda itin švelni ir aliejus iš tiesų drėkina, tačiau vietoj losjono aš jo nerekomenduočiau naudoti. Pirmiausia dėl ingredientų - sudėtyje nemažai pavojingų ir vidutinio saugumo, kurie skirti kvapams, susidarantiems gamybos metu neutralizuoti ir sukurti tą malonų aromatą. Be to, aliejus nesusigeria greitai, tad reiktų pakankamai ilgai stovėti vonioje, kol priemonė susigertų į odą. Tačiau masažams, tai labai geras produktas, vertas dėmesio, o ir kaina jo nėra didelė. Rekomenduoju išbandyti, tik deja, nežinau, ar ilgai jis bus prekyboje, nes pastebėjau, jog Lidl prekybos centrų produkcija keičiasi pakankamai greitai. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai