GREEN FEEL'S - puikios sudėties, lietuviškas veido kremas, žadantis išsaugoti odos jaunystę

Veido kremas yra vienintelė mano veido priežiūros rutinos dalis, visuomet kelianti abejonių - ar naudoju tinkamą? Ar tik drėkinimo/ tik maitinimo odai pakanka? Ar ne metas kovai su odos senėjimu skirtiems kremams? Ar natūralesnė sudėtis reiškia geriau/ efektyviau/ sveikiau/ naudingiau? Bandau jums čia nupiešti mano dilemų ir dvejonių raizgalynę, ir kas kartą ieškau to varianto, ties kuriuo norėčiau ilgiau apsistoti - deja, iki to man atrodo dar tolimas kelias, o ir pati veido kremui keliu pakankamai aukštus reikalavimus. Tikiuosi, jog veido kremą, lygiai taip pat sveika keisti, kaip ir plaukų šampūną? 😊

Green Feel veido kremą rinkausi susirūpinusi dėl savo pirmųjų raukšlių ir odos jaunystės įsigijau "Anti-age" veido kremą. Tiesiog pirkimo metu pagalvojau, kad tik drėkinimo tikrai nepakaks, todėl pasirinkau būtent šį kremą. Šiuo metu jo liko dal ketvirtadalis, tad metas papasakoti, ką manau apie lietuviško ženklo priemonę veidui.

"Kada džiaugiatės kitų sėkme, jūs tarsi patys sėjate sėkmės sėklas"
R. Karlsonas


Produktas: GREEN FEEL'S "Anti-Age" jaunystę išsaugantis veido kremas su natūraliu bruknių ekstraktu
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: veido odai - elastingumui, stangrumui, drėkinimui, skaistumui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: itin saugi ir naudinga sudėtis
Labiausiai nepatiko: pritrūko odos drėkinimo ir maitinimo
Tūris: 50 ml
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Tai natūralios sudėties veido kremas tiems, kurie nori išsaugoti odos jaunystę. Priemonė praturtinta natūraliu bruknių ekstraktu, kuriame esantys vitaminai C ir A stiprina veido odą, padeda išsaugoti jos elastingumą, stangrumą. Kreme esanti ekologiška hialurono rūgštis intensyviai drėkina veido odą, padeda išsaugoti jos skaistumą. 
Patikrinta dermatologų ir hipoalerginiais testais. Sudėtyje nėra konservantų ir sintetinių kvapiklių, taigi puikiai tinka jautriai odai prižiūrėti. Rekomenduojama naudoti 2 kartus per dieną: ryte ir vakare ant švarios veido odos.


Pirmiausia mano didžiuliai pagyrimai ir aplodismentai kompanijos priemonių pakuotėms, tiksliau jų dizainams: baltos spalvos tiek kartoninė dėžutė, tiek kremo indelis, papuoštas labai skaniai atrodančiomis ir viliojančiomis bruknių uogomis, lapais ir keliais žiedais. Mmmm... primena vasaros pabaigą ir miško uogų rinikimo metą... Dizainas lyg ir pretenduotų į minimalistinį stilių, bet toks tikrai nėra, man jis toks tarpninis, neperkrautas, tačiau ir informacijos ir paveikslėlių randame nemažai. Tiesa, labai žavi ir faktas, jog kartoninės dėžutės viduje randame sudėtinių dalių analizę, kur priemonėje naudojami ingredientai šiek tiek paanalizuojami, papasakojama kam konkrečiai jie reikalingi priemonėje ir ką gero duoda odai. Toks tikrai malonus ir geras dalykėlis, tiesa, matyt kažkas dar parduotuvėje bandė paskaityti tą analizę, nes įsigijau pakuotę su praplėštu šonu.

Kremo buteliukas plastikinis, su pompa viršuje, kuri man neatrodo labai patikimai - kartais pasitaiko, kad ji kažkaip keistai pasispaudžia, o kartą, kažkaip ne taip paėmusi į rankas pakuotę, netyčia ją nustūmiau lauk ir pamačiau, kas darosi indelio viduje. O visas kremo principas yra labai patogus naudotojui: kremas ne siurbiamas žarnele, bet kyla į viršų, todėl besibaiginėjant priemonei jos išnaudosime daugiau. O ir netikėto atistiktinumo dėka žinau, kad galiu pakelti pompą, nuimti ją lauk ir iškrapštyti visus kremo likučius iki paskutinio lašelio.

Kvapas. Priemonės sudėtyje nenaudojamos kvapiosios medžiagos, todėl su konkrečiu aromatu priemonės tikrai nesiečiau, galbūt jaučiasi šioks toks bruknių aromatas, toks su lengva rūgštele, tačiau ne spanguolių rūgštumo. Visgi, man aromatas labiau kosmetinis, natūralus, neintensyvus ir labai smagu, kad greitai išgaruoja - man nepatinka, kai veido kremai kvepia taip pat intensyviai ir taip pat ilgai kaip ir mano kvepalai. 😆

Konsistencija. Veido kremas iš pirmo žvilgsnio atrodo lengvas, tačiau jis turi nemažai tirštumo ir tvirtumo. Skirstant ant odos pirmiausia jaučiasi lengvas aliejuko pojūtis, kuris per kelias sekundes dingsta ir tampa gerokai lengvesnis. Sakyčiau, kad visumoje vertinant man konsistencija pasirodė tvirta, tačiau vidutinio tirštumo, lengvai riebi.


Sudėtis: Aqua*, Caprylic/ Capric Triglyceride*, Olea Europaaea Fruit Oil*, Hydroxystearyl Alcohol*, Hydroxystearyl Glucoside*, Glycerin*, Glyceryl Stearate SE*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cetearyl Alcohol*, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract*, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol*, Sodium Hyaluronate*, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum*, Citric Acid.
* natūralios prigimties arba Ecocert medžiagos


Poveikis. Veido kremas tinkamas naudoti tiek dienos, tiek nakties metui, tik nakčiai aš dar su kremu naudoju ir veido serumą. Kas man patinka labiausiai - kremas labai greitai susigeria ir oda iš karto atrodo gražesnė, skaistesnė ir šviesesnė po kiekvieno naudojimo. Taip, tas skaistumas momentinis ir dingsta po kelių valandų, tačiau vistiek labai malonu. 😊 Vienam kartui kaklo ir veido odai man reikia trijų pompos paspaudimų. Atrodo daug? Bet šitas kremas dozuoja labai nedidelį kiekį vienu kartu, o ir kremo konsistencija labai skalsi - naudoju jau ilgą laiką. Nors liko visai nedidelis kiekis, tačiau jo tikriausiai lengvai pakaks iki šio mėnesio galo.

Aš labai ilgai galvojau ar man patinka šitas kremas? Pradžioje galvojau, jog jis man visiškai netinka: tik pasitepdavau ir po kiek laiko ant veido pastebėdavau paraudusius skruostus, o sekančią dieną - naujus spuogus. Gal kremas kemša poras? Tačiau čia buvo visai ne kremo, o nelemtojo pavasario kaltė. Pavasaris yra pats nedėkingiausias metas bandyti naujas veido priežiūros priemones, nes jų efektą jausime silpniau - odai reikalinga stipri terapija po žiemos. Be to, tai tikrai nėra palankus metas bandyti natūralią kosmetiką - kai iš jos tikimės daug, dažnai nusiviliame poveikiu, o kaip žinia, natūralios priemonės neveikia taip stipriai, kaip kita kosmetika. Tačiau iš kitos pusės - pavasaris yra tas metas, kai mes, nepatenkintos savo veido odos būkle ieškome naujų, efektyvesnių produktų, todėl įsivaizduoju, jog šiuo metu veido priežiūros priemonių paklausa turėtų būti didžiulė. Žodžiu, ką norėjau pasakyti? Pavasario veikiama oda tikrai reikalauja daugiau nei tik drėkinimas. Dėl šios priežasties, man šitas kremas kelia labai dvejopus jausmus. Viena vertus, man tikrai patinka jo sudėtis, lengvas pojūtis ant veido ir poveikis  odai, tačiau jis man nepatinka būtent šiuo metu. Manau vasarą, kai reiktų tik lengvo drėkinimo, šitą kremą vertinčiau visai kitaip ir man patiktų daug labiau.

Dabar gi, kremas lengvai padrėkina odą, šiek tiek skaistina, labai minimaliai pamaitina ir... viskas, daugiau jokio kito poveikio nepastebėjau. Man norėjosi daugiau maitinimo, o dar labiau pritrūko intensyvesnio drėkinamojo efekto. Jei klausite, kaip jis veikia raukšleles, odos elastingumą ar stangrumą (juk visgi tai jaunystę saugantis kremas!), tai turiu pasakyti, jog ne, nieko paanašaus tikrai nepastebėjau, o jau sunaudojau tikrai nemažai ir naudoju pakankamai ilgą laiką. Gaila, bet šiuo metu man atrodo, jog mano odai reikia daugiau, kaip sakiau vasarai - tikriausiai būtų idealus, o šiuo metu mane apėmusios dvejopos emocijos ir priemonę vertinu kaip vidutinės kokybės produktą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai