LOUISE GALVIN ekologiška plaukų kaukė - atkuria drėgmę? maitina? glotnina?

Apie plaukų priežiūrą aš kalbu ne itin dažnai pirmiausia todėl, kad plaukų neplaunu kasdien - jau esu minėjusi, jog stengiuosi juos plauti kuo rečiau, 2-3 kartus per savaitę, nors realiai galėčiau dar rečiau, mat mano plaukas visiškai nesiriebaluoja apie savaitę. Tačiau po ilgesnio dienų skaičiaus jie nebeatrodo gražiai, sukrenta, trūksta šviežumo... Kiek save atsimenu, mano plaukai niekada labai stipriai nesiriebaluodavo, tačiau tol, kol jų nedažiau, tikrai plaudavau šiek tiek dažniau, negu dabar. Matyt plaukų šviesinimas daro savo ir plaukas gerokai pasausėja. Viso to pasekoje jis tampa pažeidžiamesnis, todėl nepaprastai svarbu dažytais plaukais rūpintis kruopščiau, žiūrėti, ką naudojame ir taip, jiems tikrai reikia intensyvesnių priemonių nei nedažytam plaukui. 

Dar praeitais metais Louise Galvin plaukų kaukę laimėjau Dijoros konkurse ir nepaprastai apsidžiaugiau - visuomet smagu išbandyti rinkoje labai giriamas priemones... Ir nors mūsų draugystė su natūraliomis ar ekologiškomis plaukų priemonėmis nėra itin sklandi, tačiau bandžiau, testavau, naudojau ir noriu jums papasakoti, ką apie ją manau.

"Tikra išmintis niekada nebus pamiršta"
Pitagoras



Produktas: LOUISE GALVIN Natural Locks deep conditioning treatment - ekologiška giliai drėkinanti kaukė plaukams
Gamintojas: "Louise Galvin". Pagaminta London, Anglija
Paskirtis: drėkinti, suteikti spindesio, apsaugot spalvą, suteikti minkštumo, švelnumo, paklusnumo
Tinkamas tipas: visiems plaukų tipams
Labiausiai patiko: plaukai tampa minkšti ir lengvi
Labiausiai nepatiko: išpučia plauką
Tūris: 300 ml
Kaina*: 20,00 EUR
Kur galima įsigyti: Dijora
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Dėl kaukės sudėtyje esančių ypatingų puoselėjančių medžiagų, plaukai akimirksniu atgauna prarastą drėgmę ir blizgesį. Vertingi aliejai giliai maitina ir saugo dažytus plaukus nuo spalvos blukimo. Augaliniai baltymai ir medaus ekstraktas dovanoja plaukams minkštumą, šilko švelnumą ir paklusnumą, jų neapsunkinant. Tinka tiek dažytiems, tiek nedažytiems plaukams.
Sudėtyje yra naudojami tik natūralūs ir ekologiški ingredientai, nėra kenksmingų sulfatų, silikono, naftos produktų, propileno glikolio, parabenų ir sintetinių kvapiklių ar polimerų. Priemonė nėra bandyta su gyvūnais, o jos sudėtis yra draugiška gamtai.
Ši priemonė yra pelniusi Didžiosios Britanijos žiniasklaidos priemonės "Beauty Bible" apdovanojimą natūraliausios priemonės kategorijoje.
Naudojimas: prieš naudojant plaukų kaukę, išplaukite plaukus su šampūnu, tada gerai išskalaukite vandenyje. Nusausinkite plaukus rankšluosčiu, tada ant drėgnų plaukų tolygiai paskirstykite plaukų kaukę. Palaikykite 10 minučių ir kruopščiai išskalaukite vandeniu.


Vis žiūriu į kaukės pakuotę ir man ji labai graži: ta kvadratinė forma ir juodas plastikas, minimalus ir labai elegantiškas, profesionalias priemones primenantis dizainas labai malonus akiai. Pakuotė turi gana patogią pompą, bet ji dozuoja labai nedidelį priemonės kiekį, todėl vonioje vienam kartui tenka po kelis kartus vis spausti, kol išgauname reikiamą priemonės kiekį. 

Kvapas. Man šita priemonė kvapia visiškai nemaloniai: jaučiu medienos ir dar kažko ne itin malonaus aromato natas... Tiesiog nemalonus ir labai džiaugiuosi, jog jaučiamas tik tol, kol naudoju priemonę, o išplovus, tepu aliejuką, kuris visiškai nuslopina visus kaukės kvapo likučius.

Konsistencija. Labai lengva, primena labai lengvą veido kremą.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Hydroxypropyltrimonium Honey, Simmondsia Chinensis, Hydrolized Corn Protein/ Hydrolized Soy Protein/ Hydrolized Wheat Protein, Linum Usitatissimum/ Xanthan Gum/ Althaea Officinalis/ Prunus Amygdalus Dulcis, Glyceryl Stearate, Inulin, Vitis Vinifera, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Phenoxyethanol/ Benzyl Alcohol/ Potassium Sorbate, Panthenol, Citrus Paradisi, Citrus Limonum, Citrus Sinensis, Cymbopogon Martini, Citrus Reticulata, Pelargonium Odoratissimum, Pogostemon Cablin, Tagetes Glandulifera, Ferula Species, Jasminium Grandiflorum, Acacia Decurrens, Tocopherol, Citric Acid, Citral-Allergens, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Limonene.


Poveikis. Dėl itin lengvos konsistencijos man plaukų kaukės reikia labai daug ir sunku net suvokti, kokiu sparčiu tempu ji senka pakuotėje... Ta prasme kiekis tai atrodo kaip ir normalus, tačiau naudojasi labai sparčiai. Aš tepu plaukus nuo ausų iki galiukų ir laikau minimaliai 10 minučių. Esu bandžiusi laikyti trumpiau, tačiau pastebėjau, jog tuomet efektas būna labai silpnas ir reikia būtinai bent 10 minučių.

Po priemonės panaudojimo pastebiu, kad mano plaukučiai nerealiai minkšti ir tokie švelnūs, kokie niekad nebūdavo. Jie atrodo gerokai sveikiau ir gražiau, tad tikriausiai ir pakankamai gerai drėkina. Sausumą dar šiek tiek jaučiu tik pačiuosi plaukų galiukuose. Nepaisant visų gerų žodžių, man šita priemonė visiškai netinka, ta prasme taip, mano plaukai sausi ir pažeisti, tačiau jie nėra ploni ir jiems nereikia lengvumo. Kaukė suteikia plaukams lengvumo, purumo, bet... mano plaukai jau natūraliai pučiasi nuo ausų, tad visas vaizdas su kauke atrodo visiškai ne koks... Plaukai tikrai neapsunkinami, bet to lengvumo ir pasipūtimo man visai nereikia. Aš jau mieliau rinksiuosi priemones su silikonais, kurios suteiks mano plaukams reikiamo glotnumo. 

Ir taip, tai brangi priemonė, taip, ji ekologiška ir natūralesnė, taip ji padaro mano plaukus spindinčius, dieviškai švelnius bei minkštus. Tačiau pasipūtusių plaukučių man reikia mažiausiai - tai efektas, kurio visuomet vengiu. Tikriausiai jau supratote, jog kaukė man netiko ir manau, jog ji tiktų ploniems arba trumpiems plaukams, kurie nebijo lengvumo ar papildomo pasipūtimo, arba toms, kurių plaukai neturi polinkio nuolat pūstis. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlęta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai