SAMPLE SIZE. L'OREAL Nude Magique "Blur Cream" koreguojantis kremas (atspalvis "Medium to dark")

O kaip jums trumpos mėginių nuomonės ir trumpi tokio tipo įrašai? Man visuomet smagu išbandyti įvairius produktus, tik nežinau, ar tikrai visuomet verta rašyti apie mėginukus? Šį kartą išbandžiau L'Oreal Nude Magique koreguojamąjį kremą, apie kurį trumpai noriu papasakoti.


Ką žada gamintojas: Odai su matomomis poromis ir nedideliais trūkumais. Lengva tekstūra paslepia poras bei nedidelius odos trūkumus. Itin švelnus ir beveik nematomas sluoksnis. Puikiai tinka naudoti vieną, siekiant išlyginti odą ir paslėpti poras arba prieš makiažo pagrindą. 
Odai su nedidelėmis poromis, kuriai užtenka lengvo maskavimo tepkite Blur ant probleminių vietų ar viso veido ir švelniai paskirstykite.
Odai su labiau matomomis poromis. Pirmiausia Blur tepkite kaip pagrindą, skirtą išlyginti odos paviršių, tada užtepkite ploną makiažo pagrindo sluoksnį.
REZULTATAS: tobulai švelni oda su beveik nematomomis poromis.


Sudėtis: Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Silica (Nano)/ Silica, Isododecane, Aluminium Hydroxide, Disodium Stearoyl Glutamate, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 77891/ Titanium Dioxide.

Kiekis: mėginuko kiekis 1 ml. Pilnas gaminio kiekis 25 ml
Kaina: 8,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada ir kitur

Pilno dydžio produktas. Nuotrauka iš ČIA

Mano nuomonė. Nors produktas neva skirtas vidutinio tamsumo ir tamsiai odai, bet aš sakyčiau, jog jis nėra toks itin tamsus. Konsistencija labai tiršta ir pasitepus ant veido atrodo lyg būčiau patepusi jį grynu vazelinu... Toks keistas pojūtis ant odos, ji neatrodo apsunkinta, tačiau toks nepaprastas slidumas ant odos... Visgi, galvoju, kad jis tikrai nėra tinkamas visiems odos tipams, manau riebiaodėms ir mišrios odos savininkėms nepatiktų.

Po padengimo oda atrodo nepaprastai švelni, labai maloni liesti, lygi, o veido poros šiek tiek pamaskuotos. Tačiau aš nesu sužavėta šituo kremu. Kodėl? Jis man pasirodė taip sau - užtepus ant veido vizualiai nesimato beveik jokio efekto, nėra jokios spalvos pokyčių, raukšlelių tikrai neslepia ir absoliučiai nieko nemaskuoja... Vien tik dėl to, jog suteikti veido švelnumo ir vos vos pamaskuoti poras? Net neįsivaizduoju, kaip priemonę naudoti vieną, be makiažo pagrindo? Tad buvo įdomu išbandyti, tačiau džiaugiuosi kad nepirkau anksčiau ir neketinu pirkti dabar - didelio efekto iš priemonės ne tik kad nėra, bet jis praktiškai nepastebimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai