STILA lūpų blizgesys - lipnus, kaip torto karamelinė glazūra

Dar vienas pusiau pamirštas ir dar vienas beveik baigtas dekoratyvinės kosmetikos gaminys, apie kurį niekuomet nepasakojau, tačiau jau nežinia kiek laiko planavau parašyti... Šį kartą pakalbėsime apie Stila Lip Glaze - lūpų galzūrinį blizgesį, kurį gavau berods su kažkuria grožio dėžute? Tokio Lietuvoje tikrai nenusipirksi, tačiau įsigyti internetu ir atsisiųsti galima iš populiarių ir mums puikiai žinomų europinių internetinių parduotuvių.

Apie šį lūpų blizgesį mano nuomonė labai dvejopa - ir patinka, ir nepatinka. Apie ką aš čia? Tuoj viską papasakosiu. Galbūt dėl visų šių dvejonių ir delsiau rašyti apie produktą, o dabar, likus tik keliems naudojimams tą dvejopą nuomonę surašysiu šiame įraše.

"Niekuomet nepatarinėkite tam, kuris iš jūsų prašo tik pinigų."
P. Kalderonas



Produktas: STILA lip glaze - lūpų blizgesys (atspalvis - "Apricot")
Gamintojas: "Stila Cosmetics". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: ant lūpų jaučiasi kaip lūpų balzamas
Labiausiai nepatiko: labai labai labai lipnus
Tūris: mano turimos pakuotės - 1,5 ml, pilno dydžio pakuotės - 2,25 ml
Kaina*: 18,00 EUR
Kur galima įsigyti: feelunique
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Mūsų ikoniškas lūpų blizgesys turi daugybę skanių atspalvių ir suteikia lūpoms ypatingą spindesį.
Lip glaze (lūpų blizgesys) gali būti dėvimas vienas arba ant jūsų mėgstamo lūpų dažų atspalvio.
Priemonės spindesys iš karto vizualiai padidins lūpas ir padarys jas sunltingesnes.
Padenkite lūpų blizgesį kelis kartus per dieną, kad sumažintumėte lūpų sausumą.
Pasukite 10-15 kartų, pirmą kartą naudojant lūpų blizgesį. Ir pasikite 1-3 kartus prieš kiekvieną naudojimą.


Mano dvejonės pirmiausia prasideda nuo pakuotės: tik pažvelgus į ją, ji man atrodo pakankamai pigiai, plastikas nėra kristalo skaidrumo, visas vaizdas kažkodėl atrodo labai jau vidutiniškai, o juk mes kalbame apie blizgesį, kainuojantį 18 Eur! Tačiau man patinka dozavimo mechanizmas: sukant galiuką produktas stumiamas link aplikatoriaus. Bijau tik, kad produkto nepavyks iki galo sunaudoti, nes pats mechanizmas nedasisuks. Visgi, man tai labai šaunus, ir šiaip patinkantis dalykas. Tiesa, pirmą kartą nervina jį sukti milijoną kartų, kol produktas atkeliaus iki aplikatoriaus. O ir naudojant - pasukai porą kartų ir lauki, kol priemonė atkeliaus iki galiuko. Arba pasuki kokius 4 kartus ir blizgesys ima veržtis pro visur - suvoki, jog jo pasiėmei per daug! Tad tas dozavimo mechanizmas pakankamai įdomus dalykas, kaip ir patinka, tačiau dozuoti sekasi sunkiai: atsukus per mažai tenka ilgokai laukti, o jei padauginu - švaistomas ir taip nedidelis priemonės kiekis. Ir reikia pripažinti, smagu, kai matai kiek priemonės liko, o kiek sunaudojai.

Priemonės dizainas labai paprastas, minimalus... Man kyla įtarimas, jog čia trūksta kažkokios dėžutės, mat ingredientų sąrašo teko ieškoti interneto platybėse. Gerai, kad gamintojai jį pateikia savo internetinėje svetainėje.

Man aplikatorius pakankamai įdomus - sintetiniai plaušeliai sudėti į vieną ir suformuoti kaip rašymo priemonių galiukas. Visai patogus, bet būna atvejų, kai mane erzina, ypatingai kai produkto padauginu. 

Kvapas. Kažkokio specifinio kvapo neužuodžiu, o va skonis tikrai yra: truputį saldus. Tačiau nėra kažkoks super duper įspūdingas ar konkretus.

Konsistencija. Lūpų blizgesys turi tai, ko nekenčiu labiausiai... visa konsistencija labai tiršta ir tokia lipni... primena kažką labai nemalonaus, kas mane erzina. Ko jau ko, bet lūpų priemonių lipnumo negaliu pakęsti! Žiauriai erzina!


Sudėtis: Polybutene, Hydrogenated Polyisobutene, Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Octyldodecanol, Quaternium-18 Hectorite, Propylene Carbonate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/ Candelilla Cera, Beeswax (Cera Alba), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/ Cera Carnauba, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Calcium Aluminum Borosilicate, Lanolin Oil, Ethylhexylglycerin, Camellia Sinensis (Camellia) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Flavor (Aroma), Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Tin Oxide, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, 3-Methyl-4-(2, 6, 6- trimethyl-2-cyclohexen-1yl)-3-buten-2-one, Hexyl Cinnamaldehyde, Hydroxycitronellal, Limonene, Geraniol, Citral, Linalool, Eugenol
May Contain (+/-): Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 75470, CI 73360, CI 15850, CI 77742, CI 45380, CI 45410, CI 19140, CI 15850, CI 42090


Poveikis. Lūpų blizgesys ant lūpų pasidengia gana lengvai, tačiau mane nepaprastai erzina priemonės lipnumas - tiesiog klijuoja lūpas vieną prie kitos! Ir tik pasidažius nerekomenduoju eiti į lauką - plaukai bus priklijuoti prie lūpų! Gal ir galima su tokiu blizgiu eiti 5 lauką kai nėra vėjo - bet kada Klaipėdoje nebūna vėjo? Arba susisegti plaukus, kaip tai padariau aš, tačiau vien dėl blizgesio to daryti tikrai nesinori, ir vistiek, atsiras kelios sruogos, kurios būtinai prilips.

Gavusi šitą atspalvį, ant jo neradau jokio lipduko, jokio užrašo, nusakančio priemonės spalvą. Spėju, jog toks turėjo būti ant pakuotės galiuko, tačiau niekur jo neradau... Todėl spėju, jog tai turėtų būti "Apricot" atspalvis. Mano turima spalva labai švelniai ruda, beveik nude, konsistencijoje matome daug vidutiniškai stambių blizgučių. Atspalvis gražiai prislopina natūralią lūpų spalvą ir suteikia joms nepaprastai intensyvaus spindesio efektą. Tik pasidažius atrodo beveik šlapių lūpų efektas.


Atrodo, jau vien dėl lipnumo priemonė turėtų būti ilgai išliekanti, bet... jei valgome ar geriame - priemonė beveik visa nusivalo lauk. Na, o jei labai saugau, tuomet išlieka kelias valandas, gal iki poros, tačiau vistiek, šiek tiek atnaujinti spalvą ir pojūčius ant lūpų norisi.

Atrodo visai nieko... Bet mane žiauriai erzina tas lipnumas, na be proto erzina... Kita vertus, iš tirštos konsisitencijos turime ir privalumų: jeigu atmesime lipnumą, blizgesys patogiai ir maloniai jaučiasi ant lūpų. Tiesą pasakius, jis lyg lūpų balzamas, šiek tiek pamaitina lūpas, jos ne taip greitai sausėja ir skeldėja, jos tampa maloniai švelnios. Tad visuomet stila priemone dažausi namuose, vietoj įprasto lūpų balzmo. Atrodo tobulai, geba paslėpti lūpų netobulumus, raukšleles ir suteikia joms tą seksualiai sultingų lūpų efektą. Tik tas nelemtas lipnumas...

Va, matote, esu visiškai neapsisprendusi - vieni aspektai patinka, kiti nepatinka, per visą priemonės naudojimo laiką taip ir neturiu vieningos nuomonės. Manau 18 Eur ur blizgesį yra nemažai, tačiau pasižiūrėkite, jis turi  puikų balzamo efektą ant lūpų. Kita vertus baigiasi greitai... Nežinau... antrą kart šios priemonės tikrai nepirkčiau tik dėl to nemalonaus lipnumo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai