SO SUSAN staigmenų dėžutė, tiksliau staigmenų kosmetinė "Lip Love Bag". (May, 2017) "I'm a Diamond. You can't break me"

Kaip senai jau tinklaraštyje bebuvo staigmenų dėžutės/ grožio dėžutės, ar kaip kitaip jas mėgstate vadinti... Kažkodėl vėl užsimaniau naujų pojūčių, to nepaprasto nuostabos jausmo ir arba didelio džiaugsmo, arba šiokio tokio nusivylimo gautais produktai... Tačiau labiausiai visuomet norisi to kažko, dar neatrasto... 

Tačiau bene visas Lietuvoje parduodamas grožio dėžutes aš jau bandžiau ir L'Occitane, ir Grožio Draugas, ir Look Fantastic, ir Miss Lily - pastarosios, kaip suprantu jau nebėra, - o jų koncepcija nesikeičia ir produktai, idėjos dažniausiai lieka tokios pat. Skaitydama Salomėjos blogą (ČIA) užmačiau mane suintrigavusią Lip Love kosmetinę su gaminiais, kurios principas lygiai toks pat - gaminių asortimentas staigmena, kuri supakuota vis kitokio dizaino kosmetinėje. Jeigu mano tinklaraštį skaitote jau ilgesnį laiką, tikriausiai žinote, kad esu išprotėjusi dėl nagų lakų (gal jau metas naujam nagų lakų kolekcijos įrašui? ką manote?), tačiau ar žinote, kad kita mano manija yra dailios kosmetinės, gražūs, mieli, funkcionalūs, kompaktiški, arba atvirkščiai, labai dideli ir pan... kosmetikos krepšeliai, kurių turiu be proto daug, bet man vis negana (hmm... galėčiau ir jums parodyti, jei būtų įdomu 😉). Tad du geriausi dalykai: kosmetinė + kosmetikos gaminių staigmena negalėjo nesugundyti ir nesuvilioti. Spyriausi, kad nereikia, kad kosmetikos turiu, bet smalsumas ir noras pačiupinėti, pamatyti, patirti, pajausti... nugalėjo. Įsigijau ir staigmenų kosmetinės turiniu noriu pasidalinti su jumis.

Staigmeną sudaro 5 gaminiai, kurių vienas jau savaime aišku yra pati kosmetinė. Šį mėnesį mano kosmetinėje gyveno So Susan, Trifle Cosmetics ir Jelly Pong Pong kompanijų produktai. Kaip yra su kitais mėnesiais negalėčiau pasakyti - juk visgi tai pirmoji mano tokio tipo staigmenų dėžutė - krepšelis.

Jeigu įdomu, kas mėnesį kintantį krepšelį ir jo turinį - staigmeną galima prenumeruoti štai čia. Vienas krepšelis kainuoja $20.95, daugmaž kaip ir visi tokio tipo staigmenų krepšeliai. Tiesa, užsisakydami krepšelį nepamirškite, jog darote ne vienkartinį pirkimą, tačiau prenumeruojate ilgesniam, laiko neapibrėžtam laikui ir nenorėdami gauti sekančios dėžutės, turite atšaukti prenumeratą ar ją sustabdyti iš anksto. Tad žiūrim, kas šį kartą kosmetikos krepšelyje:

1. Limituoto leidimo kosmetikos krepšelis - "I'm A Diamond. You can't break me"
Įdomus, tačiau nepasakyčiau, kad visai mano skonio. Na unikalus, gražus, patinka užrašas, bet ta raudona spalva man ne itin patinka, o ir piešinėliai - ar neturėtų spalva, ornamentai būti susiję su deimantais ar stipria mergina? Nustebau ir tuo, kad pamušalas viduje šiek tiek trumpesnis nei pati kosmetinė - kažin ar dėl sunkesnių priemonių viduje vidinė medžiaga nesuplyš greičiau? Anyway, pirmas įspūdis taip sau, tačiau kosmetinė labai kokybiška, tvirta, atrodo neblogai, tiesiog nesu tokio raudono atspalvio gerbėja, tačiau iš esmės nesiskundžiu ir nesijaučiu nusivylusi. 😉
Vertė: $12,00 US



Didžiausias krepšelyje esantis kosmetikos gaminys, su kuriuo man visiškai nepasisekė... Nepaisant to, kad kievienas dalykėlis buvo apvyniotas burbuliniu plastiku, o dėžutėje kosmetinė atrodo saugiai įdėta tarp plastikinių oro pagalvių, tačiau kelionės metu gaminiu kažkas nutiko ir "Lagoon" atspalvis atkeliavo ne tik suskilęs, bet ir ištepliojęs visą paletę, jos dėžutė bei kosmetinės vidų... Aišku, tai nėra kompanijos klaida - ne, tai transportavimo problema, tačiau nesmagu. Viską nuvaliau ir likučius sutvarkiau su kosmetiniu spiritu - bandysiu naudoti, nors jau dabar matosi, kad spalva, buvusi ryškiai mėlyna, prarado intensyvumą ir tapo kažkokia purvina.
Jei kalbėsime apie produktą - jis gana įdomus atspalvių pasirinkimu - mėlyna? Pilka? Tokių spalvų mes paprastai nenaudojame veidui haialaitinti, tačiau išbandyti bus nepaprastai smagu ir įdomu. Šiek tiek tepiau melsvojo atspalvio, tai jis taip ir dengiasi - melsvas, spalvos nepakeičia. Tad nemanau, kad paletė praktiška, bet man įdomi - pati tokio gaminio niekuomet neįsigyčiau. 
Vertė: $39,00 US


Šito kol kas nebandžiau, nes, na kiek mes tų akių šešėlių pagrindo naudojame? Turiu du atidarytus, tai šitą kol kas pasaugosiu ateičiai, kad greitai nesugestų ir netektų išmesti lauk. Produktas atrodo turėtų daryti tai, ką daro kiekvienas kokybiškas akių šešėlių pagrindas - apsaugoti akių šešėlius nuo nutrynimo. Be viso to, jis dar pašviesins, suteiks švytėjimo jūsų akių šešėliams - labai atitinka naujausias makiažo tendencijas. O gal visgi reikia atidaryti? 😝
Vertė: $25,00 US


Oho... koks spindesys, toks beveik metalo spindesio, su krūva visomis vaivorykštės spalvomis spindinčių smulkių blizgių dalelių. Sako, kad viršutinis sluoksnis, bet manau būtų tinkamas naudoti ir vienas - dar trūksta laiko bandymams. Aišku, ta spalva, tokia ryški ryški rožinė, šiek tiek barbiška ir atrodo labai labai neįprastai. Tiesa, prieš tyrinėjant priemonės man visas krepšelis kvepėjo saldžiais arbūzais, ir tik atidariusi šitą produktą suvokiau, kad kvapas būtent nuo šio gaminio.
Įdomus, neįprastas, tokiu gal kasdien tikrai nepasivaikščiosi, tačiau kaip visuomet, bus itin smagu išbandyti ir galbūt papasakoti jums? Kol kas atrodo labai kokybiškas gaminys, tik gal atspalvį rinkčiausi kitokį. 
Vertė: $19,00 EUR


Pakuotė tokia mažytė, jog iš pradžių galvojau - čia tikriausiai bus akių šešėliai ir nustebau suvokusi, jog visgi čia bronzantas veidukui. Nežinau, kiek bus patogi tokio dydžio pakuotė, kad paimti produkto su šepetėliu, tačiau labai tikiuosi, kad nekils problemų. Kol kas man labai patinka ir pats atspalvis ir švytėjimo efektas. Savaime suprantama, tai tik pirminė nuomonė apie produktą, todėl sunku pasakyti, kaip man patiks naudojimo eigoje. Manau patiks, tik reikia pasižiūrėti, kaip laiko. Na bet kokia maža pakuotė... dar pasižiūrėjau, kad čia tikrai pilnas dydis, tikrai - gal ji skirta rankinės kosmetinei? Galbūt ten ir apsigyvent būtent dėl tokio kompaktiško dydžio.
Vertė: $24,00 US


Viskas, čia buvo viskas, ką radau dėžutėje. Pilna vertė, pagal gamintojo nurodytas kainas $119,00 US! Nežinau, ar tikrai gaminiai verti savo kainos? Kol kas drąsiai teigti negalėčiau, bet jei komanija parduoda tokiomis kainomis, tuomet tikriausiai yra perkančių ir kokybė nėra prasta. Kol kas esu patenkinta savo staigmena - kiekviena pakuotė išskirtinė, unikali, žaisminga, gaminiai įdomūs, nebandyti ir tokie, kuriuos su mielu noru išbandysiu ieškodama naujų potyrių ir emocijų, naujų galimybių veido makiaže...

O kaip jums pasirodė šita dėžutė? Ar piktumėt tokią? Kuris gaminys jums atrodo įdomiausias? O kurio nė už ką nenaudotumėte?




Ačiū, kad skaitote,
Nepamirškite palepinti savęs,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai