BURT'S BEES "Honey" 100% natūralus lūpų balzamas su medumi

Mano lūpos tikriausiai yra daug lepnesnės negu mano veiduko oda. Jei su veido oda susitvarkyti man daugiau mažiau lengva, tai su lūpomis, tenka nemenkai pavargti, nuolat, vos tik prieš tai padengtas lūpų produktas nudžiūva ar dingsta, tepti lūpas balzamu ir tik tuomet daugiau mažiau galima džiaugtis nesuskeldėjusiomis lūpomis. O ant tokių - visi lūpų dažai ir blizgesiai atrodo ženkliai gražiau. Todėl balzamas yra pats svarbiausias, tiksliau itin svarbus mano pagalbininkas, be kurio gal ir galėčiau išgyventi (kaip ir be kosmetikos apskritai), tačiau būtų pakankamai sunku.

Na, o šiam kartui pasirinkau jums papasakoti apie Burt's Bees medaus lūpų balzamą. Dar gyvendama UK pamilau Burt's Bees kompanijos lūpų gydomąsias priemones bei rankų kremus. Girdėjau, kad kompanija turi ir dekoratyvinės kosmetikos, bet jos man dar neteko bandyti.

Girdėdamas, kad reiktų keisti įprastą mčstyseną, tikriausiai manai, kad lengviau pasakyti, nei padaryti. Tačiau tai ne taip ir sudėtinga, kaip atrodo. Atkreipk dėmesį į sapnus, ką jie tau byloja, vadovaukis jausmais ir toliau daryk tai, nuo ko jautiesi laimingas. Netrukus viskas susitvarkys.


Produktas: BURT'S BEES "Honey" 100% natūralus lūpų balzamas
Gamintojas: "Burt's Bees". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: maitinti ir drėkinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai matau trūkumų tik kelias smulkmenas (keli vidutinio saugumo ingredientai ir Lietuvoje pakankamai sunku įsigyti, nors įmanoma)
Tūris: 4,25 g
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: kosmetine.eu, Burt's Bees, lookfantastic, feelunique, Boots
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Apdovanokite save saldžiu gardėsiu. Pagamintas su saldžiu medumi, natūralus lūpų balzamas drėkina ir maitina lūpas. Sudėtyje yra bičių vaško, taukmedžių sviesto, migdolų aliejaus, kokosų sviesto ir lanolino, kad suteikti lūpoms švelnumo ir sveikos išvaizdos. Jūsų lūpos atrodys sveikos ir taps saldžios.


Paprasta, tūbelės formos pakuotė su mažyčiu dangteliu ir išsukamo produkto principu bei kompanijos gaminiuose vyraujančia geltonos spalvos etikete. Nieko įmantraus, gal tik norisi paminėti, kad sudėtinės dalys gudriai paslėptos po atklijuojama, dviguba etikete.

Kvapas. Man kvepia ne bičių medumi, tačiau labiau bičių vašku, saldžiai. Tiesa, balzamas turi ir saldų skonį, jei kartais netyčia lyžtelėtumėte lūpas.

Konsistencija. Suformuota į lazdelę, riebi, sunki konsistencija. Pakankamai lengvai tirpsta ir slysta padengdama ant lūpų produktą.

Sudėtis: Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Aroma*, Lanolin, Mel, Ammonium Glycyrrhizate, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Glycine Soja Oil, Canola Oil (Huile de Colza), Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate.
*natūralus aromatas ir skonis
Burt's Bees kosmetika ir joje esantys ingredientai netestuojama ant gyvūnų.


Poveikis. Lūpų balzamas lengvai padengiamas, ant lūpų jaučiamas ir riebokas. Tačiau nėra nemalonus, lipnus ar labai sunkus. 

Man svarbiausia, kad lūpų priemonės gerai veiktų ir pakankamai stipriai drėkintų bei maitintų mano lūpas. Nepakankamas drėkinimas dieną ar dvi iš karto duoda mano lūpoms nemalonų šertetojimą, jos ima skeldėti, atsilupinėja negyva, išsausėjusi oda ir padengti dekoratyvinių lūpų priemonių tampa neįmanoma. Iš esmės mano lūpos visuomet tokios buvo, tačiau žinau, jog su tinkamomis priemonėmis jos gali būti kitokios. Burt's Bees lūpų balzamas tobulai gerai maitina ir drėkina, taip gerai, kad man nereikia priemone tepliotis kas pusvalandį, pilnai pakanka pasitepti 3-4 kartus per dieną, kad jos jaustųsi drėgnos ir būtų sveikos. Ir tikriausiai todėl, kad nuolat nesiteplioju lūpų priemone, man ji labai skalsi, pakanka ilgam laikui bei pakuotėje senka labai po truputį, nuo balandžio esu sunaudojusi tik pusę priemonės pakuotės. Todėl priemonė tikrai verta savo kainos.

Man šitas balzamas labai patinka - juo tepuosi visuomet, kai reikia rimtesnio maitinamojo efekto, arba prieš sunkesnį lūpų makiažą. Apskritai Burt's Bees lūpų priemones galiu drąsiai rekomenduoti - nenusivilsite nei konsistencija, nei poveikiu, nei skalsumu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai