"Diamond Multicolour" makiažo šepetėlių rinkinys veido ir akių makiažui - 7 vnt.

Apie dar vienus makiažo šepetėlius. Žinote, kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad iš ebay pirkti makiažo šepetėlius yra verta, tik prieš tai rekomenduočiau paskaityti atsiliepimus, mat tikrai ne visi šepetėliai ir ne visi rinkiniai yra verti dėmesio. Be to, manau reikia atsiminti, kad šepetėliai ir jų patogumas dar labai priklauso nuo jūsų įgūdžių - su vienais įrankiais dirbti būna lengviau, su kitais sunkiau... Priklauso nuo jūsų pomėgių ir poreikių - jeigu vienai patinka skaistalus skirstyti kirstu šepetėliu, tai kitai - užapvalintu... Vienos bronzatus dengia tiesiu šepetėliu, kitos kirstu.... Kiek jums bus naudingas vienas ar kitas rinkinys, reiktų pirmiausia spręsti jums, pagal konkrečiai jūsų situaciją, o aš galiu tik papasakoti apie įrankius, privalumus bei pasidalinti, kaip pasiteisina man.

Ilgą laiką rinkdavausi vienodos spalvos juodus šepetėlius su balto/ sidabrinio metalo šepetėlius laikančia dalimi. Nežinau, gal norėjau vientisumo, bet... pastaruosius metus pastebiu, kad tarp krūvos vienodų šepetėlių man sunkiau surasti konkrečiai tą, kurio man reikia. O jei jie visi būtų spalvoti? Todėl šiuo metu leidžiu išlysti savo spalvas mėgstančiai asmenybei ir viską rinksiuosi ryškų ir spalvotą - ne tik lengvesnei šepetėlių identifikacijai, tačiau ir gražesniam, spalvotam gyvenimui, juk į spalvotus įrankus žiūrėti daug smagiau!

"Visų naudingiausia gyvenime - sava patirtis."
V. Skotas



Produktas: "Diamond Multicolour" makiažo šepetėlių rinkinys veido ir akių makiažui - 7 vnt. 
Gamintojas: nenurodyta. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas veido ir akių makiažui atlikti
Medžiagos: gyvūnų plaukai ir sintetika. Rankenos - plastikas ir aluminis
Labiausiai patiko: ryškus dizainas
Labiausiai nepatiko: beveik visų šepetėlių šereliai šiek tiek per ilgi
Matmenys: skirtingi kiekvieno šepetėlio, nuo 16 iki 19 cm ilgio
Kaina*: US $9,99 (9,43 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay (pardavėjo nuoroda čia)
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Rinkinys sukomplektuotas pilnam kasdieniam makiažui atlikti. Itin švelnūs šepetėliai tiks net ir jautriausiai veido odai. Metalinio efekto ryškiai rožiniai ir skaisčiai mėlyni šepetėlių koteliai yra patogios, nusmailintos formos, o šereliai - velvetinio švelnumo, tobulam makiažui sukurti. Šereliai pagaminti iš aukštos kokybės sintetinio ir natūralaus pluošto, pasižymi ilgaamžiškumu
Unicorn stiliaus šepetėliai yra unikali dovana. Supakuoti plastikinėse celofano įmautėse. Galima rinktis 5/6/7/8 vnt. šepetėlių rinkinius.


Kaip ir visi, tiksliau dauguma makiažo šepetėlių ir rinkinių, pirktų aliexpress, ebay ar kitose kinietiškų prekių parduotuvėse, taip ir čia, šepetėliai atkeliauja plastikiniame skaidriame maišelyje, kuriame sudėti šepetėliai, dažniausiai apsaugoti tokio pat skaidraus plastiko įmautėse. Perkant tokiose vietose, nereikia tikėtis jokių informacinių lapelių, jokių dėžučių ar kažkokių pakuočių. Tad išpakuojame, viską metame lauk, plauname šepetėlius ir pradedame naudoti. Esu girdėjusi, jog merginos gautų šepetėlių neperplauna ir ima iš karto naudoti. Mielosios, na nedarykite taip, pasaugokite savo odą. Ar jūs žinote kokiomis sąlygomis buvo laikyti šepetėliai? Aš irgi nežinau. Gulėdami sandėliuose jie galėjo apdulkėti, o po gamybos, netikiu, kad buvo išplauti. Todėl kaip ir visus naujus daiktus, taip ir makiažo šepetėlius išplauti reikia, nepriklausomai nuo to, kur perkate ar iš kur perkate.


Pirmiausia, prieš pradedant konkrečiau kalbėti apie kiekvieną šepetėlį, tikriausiai reikia paminėti, kad jie buvo įsigyti pakankamai impulsyviai. Pardavimo vietose sakoma, kad šitie šepetėliai yra vienaragio stiliaus, na gal nelabai, nebent nusmailėjančius galus asocijuosime su vienaragio ragu. Tačiau rankenėlės ir pasirnkta spalvų variacija nepaprastai graži - mėlyna, pereinanti į ryškiai rožinę su violwtiniu intarpu taps spalvų (lyg ir ombre efekto) atrodo nepaprastai dailiai. Rankos pačios tiesiasi paimti šepetėlius jau vien dėl gražios ir dailios jų išvaizdos. Lygiai taip pat ir balto šereliai su violetiniais galiukais.... 

Tiesa, ant šepetėlių nerasite absoliučiai jokių užrašų, nei kompanijos, nei jų paskirties. Man labai patinka, kai jie būna nurodyti, tačiau tai nėra bėda. Man asmeniškai labai gražūs ir akiai labai labai malonūs, patrauklūs šepetėliai. Bet svarbiausia ne tai - svarbiausia, koks jo poveikis.


1. Didžiausias šepetėlis, išplonintu, užapvalintu galiuku. Su šituo šepetėliu galima dengti tiek pudrą, tiek skaistalus, galbūt ir bronzatą. Bet man asmeniškai, nors ir galiukas tam tinkamas, nepatinka naudoti skaistalams ir bronzatui dėl pernelyg didelės galvutės. Jei tik bandau dengti kažką konkretaus - dengiasi dideliu plotu ir negražiai. Todėl aš naudoju išskirtinai tik biriai arba kompaktinei pudrai padengti.

2. Tiesiai kirptas, plokščias šepetėlis. Be abejonės, geriausiai tinkamas bronzinei pudrai ir veido kontūravimui. Tačiau tik sausam kontūravimui - nė vieno šepetėlio nerekomenduoju naudoti su kreminiais ar skystais produktais, nes šereliai tam netinkami, produktas paimamas netolygiai, paskui šepetėlius sunku išplauti, o ir paskirstymas nebūna geras. Tuo tarpu su sausais produktais to niekad nebūna. Todėl dar vienas svarbus dalykas - rinkinys geriausias naudoti su sausais produktais.

3. Trikampis šepetėlis. Tinkamas skaistalams ir bronzatui. Aišku, kad gali tikti ir pudrai ir iš bėdos hailaiteriui, tačiau dydid tinkamiausias tik veidui kontūruoti. Pudrai man jis per mažas, o hailaiteriui dengti - per didelis.

4. Užapvalintas, plokščias šepetėlis. Mano nuomone hailaiteriui tinkamiausias, tačiau net ir jam man jis šiek tiek didelis (labiau patinka iš Jessup rinkinio). Kartais naudoju ir paakių zonai fiksuoti. Manyčiau tinka ir skaistalams ir bronzatui (jei jums patogu). Šiaip šitą šepetėlį naudoju tikriausiai rečiausiai, mažiausiai naudoju.

5. Plokščias, užapvalintas akių makiažo šepetėlis. Kaip akių makiažui šepetėlis man atrodo didokas ir aš jo nenaudoju akių makiažui. Iš viso aš jį naudojau tik porą kartų tranzitinei spalvai per visą voką iki antakio padengti ir viskas, nes akies vokui jis tikrai per didelis. O maskuokliams aš nerekomenduoju - šepetėliai netinkami kreminiams produktams.

6. Apvalus, nusmailintas akių makiažo šepetėlis. Geriausiai tinka spalvos įdėjimui į akies raukšlę, tačiau nėra idealus variantas. Netinka su kreminiais šešėliais, šalia neturėdama makiažo šepetėlio, su šituo bandžiau dengti kreminius šešėlius ir sugadinau šitą šepetėlį. Tai va, nebeišsiplauna normaliai.

7. Kirstas antakių ir akių linijos šepetėlis. Iš viso rinkinio šitas šepetėlis geriausiai veikia: idelus minkštumo ir kietumo santykis. Puikiai veikia pagal paskirtį, taip kad šitam jokių priekaištų neturiu, ir panaudojimo būdai pakankamai aiškūs.


Be abejonės - didžiausias šepetėlių trūkumas yra tas, kad jie tinka tik sausiems makiažo produktams dengti. Bent jau man, kiek bandžiau su kreminiais, nieko padoraus nesigavo, o ir produtkas atrodo susigėrė į šerelius. O galbūt taip pasirodė todėl, kad man šepetėlių šereliai yra per ilgi, galvutės per ilgos, tad automatiškai šepetėlio kontrolė mažesnė, dengiant galvutė nesijaučia tvirtai, o virguriuoja ne visuomet taip, kaip norisi, tad kartais tenka suimti prie šerelių pagrindo, siekiant išgauti tikslesnes linijas. Šepetėlių šereliai tikrai labai švelnūs ir labai minkšti, produkto paėmimas sakyčiau vidutiniškas, tad geras - nėra taip kad nepaima produkto - paima pakankamai, tačiau nukratyti šepetėlį retai kada tenka. Tačiau aš abejoju, ar toks rinkinys man apskritai buvo reikalingas? Manau, kad mane labiausiai sužavėjo šepetėlių dizainas, todėl prieš renkantis šį rinkinį rekomenduoju apgalvoti, ar tokius šepetėlius mėgstate ir ar tikrai naudosite? Kol kas geriausias mano rinkinys, pirktas Ebay, buvo šitas iš Jessup. O Diamond Multicolour - nepaprastai gražus, dalį šepetėlių naudoju dažnai, bet man tiek per ilgi šereliai šiek tiek erzina. Bet dizainas - wow... rankos siekia imti tik dėl jo. 😆




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai