MELLOR & RUSSELL "Macadamia Oil" atkuriamasis rankų ir nagų kremas sausai odai

Paparastai rankų kremų aš sunaudoju nepaprastai daug, tačiau tenka pripažinti, kad pastaruoju metu paprasčiausiai pamirštu rankas pasitepti kremu, o gal dėl to, kad mano šiuo metu turimas kremas ilgai geriasi? Savo užmaršumą jau netrukau pastebėti nuotraukose, kur pasausėjusi rankų oda labai aiškiai matosi...

Šį kartą mano bandymu objektu tapo pigutis, man negirdėtos Mellor ir Russell kompanijos rankų kremas, kuris tiek savo pavadinimu, tiek spalviniais motyvais man priminė kitą, puikiai žinomą rinkoje kompaniją. Galbūt asociacijos sukėlė didžiausius lūkesčius? Kviečiu trumpai paskaityti, kaip kremas veikia ir ką apie jį manau.

"Patirtis didina mūsų išmintį, bet nemažina kvailumo"
H. V. Šo


Produktas: MELLOR & RUSSELL "Macadamia Oil" atkuriamasis rankų ir nagų kremas sausai odai
Gamintojas: "Mellor & Russell" Pagaminta Milton Keynes, Didžioji Britanija
Paskirtis: rankoms ir nagams - maitinti, saugoti ir atkurti, gerinti nagų būklę
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: ilgai geriasi į odą
Tūris: 75 ml
Kaina*: 1,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Maitina, saugo ir atkuria sausą rankų odą. Gerina nagų būklę. Maitinamojo kremo sudėtis papildyta Makadamijos riešutų aliejumi, kuris pasižymi drėkinamosiomis savybėmis. Koenzimu Q10, kuris maitina odą ir nagus. Suteikia sausai odai glotnumo.
Naudojimas: įmasažuokite kremą į sausą ir švarią rankų odą, nagus. Naudokite pagal poreikį.


Kaip jau minėjau, man kremo pavadinimas, spalvinė gama ir pakuotės dizainas labai primena "Macadamia" plaukų priežiūros priemonės. Nežinau, tiesiog tokia pirminė mintis atėjo į galvą atidžiau apžiūrėjus pakuotės dizainą. Parduotuvėje kremą pagriebiau negalvodama - reikėjo kažko rankoms ir greitai, mat apsipirkinėti ir skaitinėti visai neturėjau laiko... Kalbant apie konkrečiai pačią pakuotę - ji labai prastos kokybės, labai minkšta, o ir paveiksliukas/ etikėtė, užspausta ant produkto netiesiai, tarsi paskubomis ir visai negalvojant, kaip priemonė atrodys parduotuvių lentynose. 

Džiugu tik tai, kad produktas turėjo apsuaginę foliją ant dozavimo angos, taičua dangtelis kremo konistencijai visiškai netinkamas. Kremas pakankamai lakus, skystas ir jo visuomet, užsukant tūbelę patenka į dangtelį. Mane tai šiek tiek erzina - galbūt tokiems kremas tinkamesni užkemšami, o ne atsukami dangteliai.

Kvapas. Tik padengus kremą ant rankų, jis kvepia maloniai, labai saldžiai su silpnu riešutiniu kvapu, tačiau netrukus aromatas pasikeičia ir kvapas tampa ne toks malonus, kol ima erzinti: pirmiausia dingsta kvapo sodrumas ir akimirksniu ant odos lieka nemalonus aromatas. Stengiuosi jo neuostyti, o ir šiaip, dėl konsistencijos jį tepuosi tik prieš eidama miegoti.

Konsistencija. Tiek savo spalva, tiek išvaizda, tiek konsistencija nepaprastai primena skystą vazeliną.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Parfum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Ubiquinone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool.


Poveikis. Tikriausiai dėl priemonės konsistencijos kremas į odą geriasi pakankamai ilgai. Nors būtent dėl konsistencijos kremas yra skalsus, jo reikia itin mažo kiekio visai rankų odai. Visgi, aš dienos metui kremo niekad nenaudoju - pavargstu laukti kol įsigers, o ir rankos dar ilgai po įsigėrimo būna slidžios. Nepasakyčiau, kad ant odos jaučiasi kaip plėvelė, bet šioks toks miltingas slidumas lieka. 

Iki šiol kremą tik peikiau, tačiau turiu pasakyti, kad pasitepusi juo rankas jaučiu kaip greitai oda pamaitinama, rankos tampa lygesnės ir gražesnės, oda atgauna komforto pojūtį. Taip, kremo poveikis momentinis, priemonė rankų negydo, tačiau efektas aiškiai matomas. Todėl kremą naudosiu ir toliau nepaisant visų minėtų trūkumų ir nesaugios sudėties.

Man šitas kremas pasirodė taip sau: taip efektą duoda, bet trumpam (poveikio nagams tikėtis būtų naivu). Man nepatinka pakuotė, nepatinka dizainas, nepatinka kvapas ir ilgas gėrimosi jausmas, nepatinka miltingai slidžios rankos ilgą laiko tarpą po kremo pasitepimo. Tačiau nakties metui - tebūnie. Na, o dienai reiktų ieškoti patikimesnio ir geresnio kremo. Ar rekomenduočiau - ne, net jei norite sutaupyti, manau galima rasti geresnių, daug geresnių variantų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai