MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "106 Greece" - graikiškas atspalvis vasariškai nuotaikai!

Jeigu galvojate, kad jums rodau nagų lakus, kuriais naudojausi tik vieną kartą, tai klystate, apskritai, tikriausiai niekur neminėjau, kad spalva, kurią rodau mažiausiai būna panaudota tris kartus, trims manikiūrams. Taip, yra buvę kai rodžiau tik po poros panaudojimų, tačiau taip būna itin retai, o iš vieno karto manau iš viso nesąžininga spręsti apie nagų lako kokybę, todėl visuomet stengiuosi spalvą, seriją, kompaniją ištestuoti kiek įmanoma daugiau, prieš parodant jums. Todėl galiu drąsiai teigti, jog tai nėra pirmas įspūdis, kartais kelių mėnesių pabandymai, kartais kelių savaičių, tačiau niekuomet - tik vieno karto, todėl ir dienų skaičius dažniausiai nurodomas nuo... iki... 

O šį kartą aš jums noriu parodyti dar vieną Mollon Pro atspalvį ir dar vieną šios kompanijos nagų laką. Kokia tokio įrašo prasmė? Rezultatas tikrai nėra identiškas prieš tai apkalbėtai spalvai, o ir pats įrašas - rodo rezultatą ant nagučių. Aš ilgai galvojau, galbūt vienos kompanijos nagų lakus tiesiog sudėti į vieną įrašą? Tačiau atrodo, kad jums patogiau ir smagiau matyti tokius, kassavaitinius manikiūro žymės įrašus, negu laukti kelias savaites, kol tinkamai išbandysiu visas spalvas ir paskelbsiu vieną didelės apimties įrašą. Nesakau, kad dabar kiekviena spalva turės savo įrašą, bus ir keli viename ir visa serija... Grįžtam prie konkretaus nagų lako ir graikiško atspalvio.

"Slėpti ką nors - tikriausias būdas prarasti. Tad kodėl gi nepasidalijus su kitais sėkme ir nesuteikus jiems džiaugsmo, kuris padėtų įgyvendinti svajones? Kad ir kaip nuspręstum dalytis laime, atmink - kaip šauksi, taip atsilieps."


Produktas: MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "106 Greece"
Gamintojas: "Mollon Cosmetics Sp z oo". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogus šepetėlis
Labiausiai nepatiko: ant pakuotės nėra sudėtinių dalių
Tūris: 15 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Nagų lako formulė atspari ir labai greitai džiūvanti, praturtinta kietikiu, kuris prailgina nagų lako išlikimą iki 7 dienų. Aukštos kokybės kompnentai užtikrina idealaus tirštumo konsistenciją. Profesionalus nagų lako šepetėlis tobulai padengia laką ant plokštelės. Nesukuria dryžių. 
Naudojimas: naudokite Base Coat Nail Repair nagų lako bazę, du sluoksnius pasirinktos spalvos nagų lako ir Top Coat Quick Dry greitai džiūvantį viršutinį nagų laką.

Sudėtis: nei ant buteliuko, nei gamintojų, nei platintojų puslapyje, nei apskritai internete rasi sudėtinių dalių nepavyko. Teigiama, kad nagų lakas neturi Toluene, Formaldehyde ir DBP.


Poveikis. Nagų lako buteliukas labai tvirtas, kokybiškas, tačiau dizaino prasme palyginus paprastas. Žinote, kai paimate vieną ar kitą produktą, atrodo iš tvirtesnės pakuotės jau galima susidaryti vaizdą, kiek produktas kokybiškas bei kiek brangus? Šitas lakas nėra brangus, bet gamintojas teigia, jog jis skirtas profesionaliam naudojimui. Teigiamam pakuotės įvaidžiui daug reikšmės duoda ir itin storas stiklas, storas sunkesnis matinio efekto dangtelis.

Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio ir vidutinio pločio - tas idealus aukso viduriukas, tinkantis visoms. Patiks tiek toms, kurios ieško greito padengimo, tiek toms, kurios nori kruopštumo ir atidesnio dengimo arčiau nagų kraštų.

Vienas nagų lako sluoksnis

"106 Greece" atspalvis iš pirmo žvilgsnio atrodo ryškiai žydras, tačiau jis tikrai turi šiek tiek žalsvo atspalvio, kuris išlenda prie dirbtinio ir blankesnio apšvietimo. Apskritai tokie dangiški atspalviai yra ir man visuomet buvo vasaros topas! Mėlynas atspalvis apskritai yra vienas universaliausių manikiūre, kai norisi konservatyviai pakvailioti - nežinau nė vieno, pernelyg beprotiško melsvo atspalvio, kurio negalėtų dėvėti apskritai bet kuri mergina, kai tuo tarpu ir tarp žalių ir tarp violetinių ir tarp rožinių ir tarp geltonų - tokių atspalvių tikrai ne vienas...

Nagų lako pigmentacija pakankamai gera, tačiau antras sluoksnis šitai spalvai būtinas, pirmiausia dėl spalvos sodrumo ir intensyvumo. Ir žinoma, kaip matote nuotraukoje, po vienu sluoksniu puikiai matosi mano nago nelygumai bei kai kur lakas padengtas dryžiais, kuriuos su antru sluoksniu labai lengvai užlyginame.

Šitas atspalvis visiškai kreminis, neturi jokių priedų nagų lake, tačiau išdžiūvęs įgauna intensyvų spindesio efektą, net ir be viršutinio skaidraus nagų lako (kurį aš ir šiaip retai dengiu).  Pasižiūrėjus į nuotraukas, tai tikriausiai vienas blizgiausių nagų lakų, kokius esu turėjusi.

Du nagų lako sluoksniai

Man nagų lakas ant nagučių džiūva greitai, tačiau ir labai labai ilgu išlikimu nepasižymi. 4-5 dienos man yra normalu, nors kažkur jau 3 dieną nagų blizgumas buvo apsitrynęs ir norint to pradinio spindesio, reiktų nagus nusivalyti ir persilakuoti. Tačiau trupėjimas ir skilinėjimas prasidėjo apie 4 dieną po lakavimo. Išlikimas man atrodo normalus - nei itin daug, nei itin mažai - labai normaliai ir toks laikotarpis man tinkamas ir mane tenkina.

Na, neblogi tie Mollon PRO nagų lakai, neblogi ir tikrai verti dėmesio. tačiau reiktų atsiminti, kad dengimo tolygumas, bent jau kiek bandžiau iki šiol, labai priklauso nuo atspalvio. 

Panašūs atspalviai:
- MISS SELENE Nr. 258.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai