PAESE "Adore 3D" hipoalerginis ilginantis ir tankinantis blakstienų tušas

Pamenate, kažka žiemą pirkau OŽ grožio sistemą ir dėžutę su Paese grožio produktais? Tai va, visą dėžutės turinį kol kas naudoju su mielu noru, tačiau iš jos mažiausią įspūdį man paliko Paese blaktienų tušas. Kažkurią dieną kalbėjau su Stiliaus kodo konsultante ir kažkaip paklausė dėl tų produktų, kaip man patiko, kas patiko labiausiai ir gal turiu kokių pastabų. Tuomet pasakiau, kad šitas tušas nepaliko man jokio wow įspūdžio. O mergina tik pasakė, o.. gerai, pasitaisysim! Taip ir nesupratau, ką mergina ar kosmetikos platintojai gali pataisyti? Tušo formulę? Produktą? Ar dar ką? 😆

Tad, kaip supratote, Paese Adore 3D blakstienų tušas, turintis ilginti ir tankinti blakstienų plaukelius man nebuvo kažkas įmantraus ir aš tikėjausi daug daug daugiau, bet apie viską noriu papasakoti iš eilės.

"Nieko neveikti - pasibaisėtinai sunkus darbas."
O. Vaildas


Produktas: PAESE "Adore 3D" ilginantis ir tankinantis blakstienų tušas (juodas)
Gamintojas: "Euphora". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nelinkęs greitai džiūti tūbelėje
Labiausiai nepatiko: tepa odą aplink akis
Tūris: 13 ml
Kaina*: 12,16 EUR
Kur galima įsigyti: Stiliaus kodas, Grožio draugas, Pigu.lt
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Ypatingai tankios, ilgos ir riestos blakstienos!
Tušas blakstienoms Paese Adore 3D - tai unikalus ‚3in1‘ derinys, sukuriantis preciziškai atskirtų, ilgų ir tankių blakstienų efektą. Jokių  gumuliukų! - Inovatyvūs silikono pluošto šereliai sulaiko priemonės perteklių.


Pirmiausia pati tušo pakuotė man atrodo pakankamai didelė: juodo plastiko tūbelė nors ir vidutinio ilgio, tačiau stora, todėl man pats tušas kažkodėl primena markerį, šalia įprastų flomasterių. Turiu galvoje dydžių skirtumą, lyginant šį ir įprastus blakstienų tušus.

Tušo pakuotė juodos spalvos su baltais užrašais. Dizainui pasirinktas tik kuklus, tarsi ranka rašytas tušo pavadinimas. Viskas, daugiau jokios puošybos, jokių papildomų dėžučių. Ir man nepaptastai trūksta daugiau informacijos apie produktą, tačiau apie tai papasakosiu šiek tiek vėliau.

Tušo šepetėlis man labai patinka - jis pakankamai didelis, lankstus, guminis, vos vos susiaurėja ties galiuku. Man patinka būtent tokie tušų šepetėliai, tačiau su tokiu tikrai lengviau nusteplioti odą aplink akis, o paskui nuvalyti, paprastai nebūna juokų darbas. Tačiau taip, tokios formos šepetėliai man patinka, gal tik tie guminiai plaukeliai kiek storesni, todėl dengiasi tušas kiek kitaip. Bet tokiu šepetėliu lengva pasidažyti kelis kartus perbraukus blakstienas.

Kvapas. Daugiau mažiau toks, kaip kitų tušų. Man labiau primena tuos senus tušų kvapus, kuriuos naudodavau paauglystėje - net nepamenu, kokius naudodavau, bet garantuotai kokius pigius, galbūt tai galėjo būti Eveline tušai? Galbūt?

Konsistencija. Vos vos tirštesnė nei vidutinis tušų tirštumas.


Sudėtis: nei ant tušo pakuotės, nei platintojų, nei gamintojų internetinėse svetainėse tušo sudėties nėra. Kaip žinoti, ką mes naudojame? Ir kaip žinoti ar tušą tikrai saugu naudoti? Ir ar tokias priemones, kurių sudėtis niekur nenurodyta galima parduoti Lietuvoje? O Europos Sąjungos šalyse? Kažkaip nelogiška, juk bent kažkur turėtų būti nurodyta kokie šio tušo ingredientai? Radau tik tokią informaciją:
Tušo sudėtyje nėra parabenų, glitimo bei laktozės, todėl jis tinka net pačioms jautriausioms akims.


Poveikis. Nuo pat pradžių su šituo blakstienų tušu bandžiaus susidraugauti ir niekaip nesupratau, kodėl jis man nepatinka. Tik prieš kelias dienas nusprendžiau sudėlioti visus priemonės aspektus ir pasižiūrėti, kas čia negerai. Tai pirmiausia tušas dengia atrodo neblogai, tačiau... man labai nepatinka tai, kad jeigu dengiu ne itin plonai ir norsiu vos vos daugiau produkto ir ryškesnių balstienų, jis man pradeda sulipintis jas į vieną. Galbūt sulipdymas ir suteikia ryškumo, tačiau tikrai neatrodo gražiai. Tad sakyčiau, kad tušas nėra pajėgus gražiai atskirti kiekvieną blaktieną...

Be to, bene nuo pat pradžių dengiant ant blakstienų, kai kur lieka storesnis tušo sluoksnis, kuris atrodo kaip gumulėlis ant blakstienų. Tikrai negražu - o tų 'gumulėlių' nuimti nuo blakstienų neina. Jeigu bandau uždažyti tušu, tai gaunu netolygų dengimą ir blakstienų sulipimą.

Tačiau labiausiai aš norėjau tikėti, kad mano blakstienos taps dieviškos - ilgos, tankios ir užriestos. Šiek tiek riečia, bet visiškai netankina, o ir šiaip, mano blakstienos nėra retos. Geriausia situacija su ilginimu - akivaizdžiai matosi nuotraukose. Tačiau tokio "wow" efekto aš taip ir nesulaukiau... Žinote, žiūriu į apie 450 efekto su šituo tušu nuotraukų ir darausi išvadą, kad tokį efektą galiu pasiekti ir su ženkliai pigesniais blakstienų tušais, pavyzdžiui tiek Catrice, tiek Essence, tik reiktų pasirinkti tinkamą savo blakstienų tipui, tad kam man reikalingas gerokai brangesnis tušas? 


Be viso to nepaminėjau, kad nuo pat pradžių, iki pat šios dienos tušas tepa odą apink akis. Taip, tepimas nėra stiprus, su kai kuriais tušais turėjau tragiškai intensyvų tepimą, čia jis nėra didelis, bet dienos eigoje reikia vis žiūrėti į veidrodį ir vis valyti odą aplink akis, ko pasekoje gadinu akių ir veido makiažą... Nors šiaip tušas išlieka visą dieną, tačiau pastarosiomis porą savaičių jis man pradėjo po truputį nubyrėti po akimis... Vėlgi, kiekis nedidelis, bet visitiek byra...

Vienintelis geresnis dalykas, lyginant su mėgstamiausiais tušais iš Essence ar Catrice - šitas tušas nėra linkęs labai greitai džiūti tūbelėje - kažkur apie antrą, antrą su pusę mėnesio tušas pradeda rodyti pirmuosius požymius dėl jo konsistencijos džiūvimo ir nebe tokio tolygaus dengimo. Šiuo metu tušą naudoju tris mėnesius ir jau visai nebenoriu jo naudoti kaip pagrindinio blakstienų tušo - nebegražiai man su juo blakstienos atrodo. Matėte, šiandienos instagram (geletakosmetine_blog) postai buvo su šiuo tušu, bet man nelabai patinka... Tušas kaip ir pakankamai drėgnas dažytis, tačiau blakstienas keistai sulipina ir nutempia žemyn... Metu į stalčių, gal dar kartais panaudosiu, bet tikrai nebe kiekvienam dažymui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai