SO SUSAN staigmenų kosmetinė "Lip Love Bag". (June, 2017) "Well Behave Women Rarely Make History"

Man visai patiko pirmoji So Susan staigmenų dėžutė/ kosmetinė. Turiu galvoje pirmoji, kurią įsigijau, todėl dar kol kas nesu nutraukusi prenumeratos ir planuoju dar kelias tikrai išbandyti. Jau pasakojau jums, kad šita kompanija veikia prenumeratos principu: užsiprenumeruojate ir kas mėnesį gaunate po dėžutę, o pinigėliai už ją nuskaičiuojami automatiškai iš jūsų banko sąskaitos, todėl nepamirškite sustabdyti prenumeratos, jei užsisakėte (užsisakyti galite čia), o toliau gauti nebenorite. 

Tiesą pasakius po ano karto, kai gavau sudužusią paletę, aš labai supykau ant kompanijos. Taip, jie sutiko pakeisti produktą, bet įsivaizduokite situaciją - gaunu naują paletę pakeitimui, o joje naujos paletės ta pati spalva ir vėl sudužusi... Man ta paletė tokia įdomi ir taip noriu ją bandyti, naudoti ir džiaugtis, tačiau noriu normalios paletės. Aišku, galiu aš ją sutvarkyti su spiritu, tačiau tai ne tas pats... Kompanija šį kartą labai gražiai manęs atsiprašė, aš suvokiu, kad tai nėra jų klaida ir kad ir kaip bebūtų apmaudu, tai tik paletė, o ne pasaulio pabaiga. 

Tad šią savaitę pasiėmiau iš pašto naują siuntinį su birželio mėnesio kosmetine ir noriu jums parodyti, kas jos viduje.

"Savi įsitikinimai nekabinami ant sienos."
O. De Balzakas


Taip taip, jūs tikrai gaunate raeito mėnesio kosmetinę, nes einamojo mėnesio gamintojai siūlo įsigyti už $45 US, be prenumaratos. Tuo tarpu prenumeruojant kosmetinę su produktais gausite už $20,95 US, tačiau tik mėnesiui pasibaigus. Tad šiam kartui kviečiu pasižiūrėti ką radau "Well Behave Women Rarely Make History" kosmetikos krepšelyje:


1. Limituoto leidimo kosmetikos krepšelis - "Well bahaved women rarely make history"
Labai įdomus, krepšelis su įkvepiančiu užrašu... Tačiau na man jis pasirodė toks panašus į praeito mėnesio kosmetikos krepšelį: panašūs motyvai, panaši spalvinė gama ir skirtumas tik užrašas. Kosmetikos krepšelis tvirtas ir kokybiškas, viduje yra pamušalas. Galbūt pamušalas atrodo normalus dalykas, tačiau tikrai ne visuose krepšeliuose jis būna. Pavyzdžiui, turiu kelis L'Occitane kompanijos krepšelius, o jie tokie plonyčiai, be jokių pamušalinių medžiagų. Taip kad tai tikrai nėra norma - manau krepšeliai su pamušalu kokybiškesni, geresni ir tvirtesni. Grįžtant prie to panašumo su praeitu mėnesiu - galėjo kompanija tuos krepšelius pamaišyti per mėnesius, dabar jis man nesuteikia tiek daug džiaugsmo, būdamas tokio pat stiliaus. O juk staigmenų krepšelius pirkau būtent dėl įdomaus dizaino kosmetikos krepšelio!
Vertė: $12,00 US



Tikriausiai šios dėžutės/ kosmetinės akcentas. Silikoninės kempinėles dabar ant bangos ir visos, kurio domisi grožiu ir kosmetikos naujienomis rinkoje tikriausiai jau bandė. Aš šiuo metu naudoju ir testuoju The Amazing Silisponge kempinėlę, apie kurią galvoju gal jau metas papasakoti? Bet dar nesu garantuota ir dar nesijaučiu tvirtai žinanti, ar man tikrai patinka.
Na o šita - labai graži kempinėlė, labai fainas užrašas, rausvai violetinė želinė spalva. Nežinau ar naudosiu ar bandysiu, ji šiek tiek kietesnė už šiuo metu mano turimą, tad ar tikrai makiažo padengimas bus malonus? Ar nebus taip, kad ji bus pernelyg kieta? Hmm... kol kas sunku kažką pasakyti. Žinau tik vieną, kad makiažo dengimas tokiomis kempinėlėmis tikrai reikalauja daugiau pastangų nei Beauty Blenderiu.
Vertė: $8,99 US


Dar vienas akių šešėlių pagrindas. Šito tikrai neplanuoju atidaryti, bent jau kol kas, nes turiu kelis atidarytus ir žinau, kad jie pakankamai greitai genda gavę oro. Labai patinka spalvinga produkto pakuotė ir daug žadanti praimerio tūbelė, primenanti lūpų blizgesio pakuotę. Tiek kad, įdomu, ar šitas atspalvis nėra per tamsus? Atrodo šiek tiek tamsokas mano odos atspalviui. O apie patį produktą, kol kas nieko nepasakosiu - kai atidarysiu, tada galėsim pasižiūrėti daugiau. 😉
Vertė: $24,00 US



Vienaragiai! Ir vaivorykštės! Atrodo ir aš užsikrėčiau ta vienaragių liga - ačiū Cristine (iš Simply Nailogical) 😆 Labai fainas hailaiteris su spalvą keičiačiu efektu: pakuotėje spalva atrodo švelniai auksinė, tačiau nuo šviesos spalva varijuoja nuo aukso iki rožinės bei koralinių atspalvių. 
Šitą hailaiterį manau rimčiau išbandysiu pirmiau nei bet kurią šios kosmetinės priemonę. Neraliai gražiai atrodo, o ir pigmentacija gera, tačiau ne tokia intensyvi, kad neitų išsklaidyti ir natūraliai įlieti į veido makiažą. 
O taip, su Makeup Revoliution hailaiteriu turiu tokią keistą situaciją: labai fainas, bet pigmentacija tokia, kad išsklaidyti neįmanoma, spalva pernelyg intensyvi ir niekaip su tokiu neįsivaizduoju savo dieninio makiažo... O aš hailaiterį noriu naudoti ir su kasdieniu makiažu. Taigi, manau šitas man labai labai patiks. Bent dabar tai labai patinka. 😊
Vertė: $24,00 US



HAN kompanijos produktai atrodo yra šis tas naujo Lip Love kosmetinėje/ staigmenų dėžutės prenumeratoje. Kiek esu mačiusi ankstesnių turinių, tai ten tik trys kompanijos: So Susan, Jelly Pong Pong ir Trifle Cosmetics... Ir visuomet tos trys kompanijos varijuoja kosmetikos krepšelyje kiekiu. O HAN prekinio ženklo dar neteko matyti, todėl labai smagu išbandyti naujas priemones.
Galvojau, kad man šitie šešėliai nepatiks: juk tai dar vienas rudas atspalvis akims... Tokios mintys sukosi mano galvoje, tačiau užteko pabandyti... Pigmentacija labai gera, labai lengvai ir labai gražiai išsisklaido, turi metalinį primenantį spindesį... Labai maloni tekstūra ant odos, tik dar nežinau, kiek šešėliai išlieka ant odos. Tačiau kol kas, iš pirmojo įspūdžio, man labai patinka.
Vertė: $13,00 US


Kaip man šitas krepšelis? Iš esmės patinka - labiausiai esu sužavėta hailaiteri ir šešėliais. Savaime suprantama, dar reikia bandyti, testuoti, žiūrėti. O kol kas - su nekantrumu lauksiu sekančios dėžutės ir jos turinio. O kaip jums atrodo šios Lip Love Bag staigmenos?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai