UOGA UOGA "Jūros gelmėse" valomoji ir maitinamoji veido kaukė su jūrų dumbliais visų tipų odai

Manau ratas apsisuko ir mes vėl pradedame naują mėnesį. Ir nors turiu visą krūvą kaukių veido odai lepinti, tačiau pastebėjau, kad visos kaukės šiuo metu padėtos ir nenaudojamos. O įtaką tokiam sprendimui dažniausiai daro viena ar kita kosmetikos priemonė - šį kartą kaltininė Uoga Uoga "Jūros gelmėse" veido kaukė. Jei galvojate, kad jis ėmė ir stebuklingai pakeitė kitas mano turimas veido kaukes, tai žinokite ne, nepakeitė ir tikriausiai nėra tokia stebuklingai nepakeičiama. Naudoju ją nuolat, kad spėčiau pabaigti iki galiojimo pabaigos. Liko dar 8 dienos ir nedidelis likutis, gal porai kartų, todėl skubu papasakoti, kokį įspūdį paliko jūros gelmėse slypinti skaisčios odos paslapties priemonė.

"Kiekvienas žmogus yra teisus, kol nesuklysta."
E. Hemingvėjus


Produktas: UOGA UOGA "Jūros gelmėse" valomoji ir maitinamoji veido kaukė su jūrų dumbliais visų tipų odai
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: valyti veido poras, maitinti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: konservantai priemonės sudėtyje
Tūris: 40 ml
Kaina*: 6,95 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi kosmetikos skyriuose arba internetinėje parduotuvėje ČIA
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: JŪROS GELMĖSE slypi skaisčios odos paslaptis
Kaukės pagrindą sudaro puikiomis nešvarumus absorbuojančiomis savybėmis pasižymintis rasulo molis. Jis efektyviai gerina odos būklę, ją tonizuoja, reguliariai naudojant padeda išvalyti besikemšančias poras. Molyje gausu silicio, magnio, kalio, kalcio, dėl kurių jis ypač mėgstamas SPA procedūrose. Praturtinta natūraliu, šaltai spaustu, nerafinuotu simondsijų aliejumi ir medumi, ši kaukė neišdžiovins odos. Jūrų dumbliai kupini naudingų mineralų ir mikroelementų, vitaminų E ir C – Tavo oda tikrai tai pajus.
Naudojimas: Užtepkite kaukę ant švarios odos ir palaikykite 15–20 minučių, tik neleiskite jai sudžiūti – papurkškite veidą vandeniu ar hidrolatu. Paskui nuplaukite vėsiu vandeniu. Naudokite 1 ar 2 kartus per savaitę. Kaukę būtina laikyti šaldytuve. Dėmesio: sudėtyje yra medaus.


Paprastai Uoga Uoga kompanijos produktų pakuotės paprastai būna labai minimalios. Tačiau čia pirmiausia matome kartoninę baltą dėžutę, ir tik jos viduje metalinę produkto pakuotę. Tiesą pasakius, man atrodo, kad kartoninė pakuotė čia tikrai nereikalinga, tačiau tebūnie. Na, o dėl metalinės pakuotės - labai džiugu, kad kaukė supakuota higieniškiau, negu tiesiog indelyje iš kurio kabiname pirštu. Kiek pamenu tokiose buvo parduodamos Uogų šviežios kaukės. Tai čia palyginus daug geresnis sprendimas - išsispaudi kiek reikia o pakuotę higieniškai užsuki ir palieki šaldytuve. Tiesa, apie šaldytuvą ir tas kaukes, kurias reikia laikyti šaldytuve - nors užmušk, bet man nepatinka. Aš jas ten pamirštu, kai noriu užsidėti veido kaukę. Atsimenu tik tuomet, kai kita kaukė jau ant veido, arba po visko, kai keliauju pasiruošti kavos arba arbatos su pienu. Taip vis užmirštant paskui skubu sunaudoti, kol dar nesibaigė galiojimas. Dabar pasimokiau, ir kai turiu šaldytuve esančią kaukę, tiesiog vonioje prie vietos, kur gyvena kitos kaukės arba ant kaukių užklijuoju lipnų lapelį ant kurio esu užrašiusi - 'keliauk į šaldytuvą - ten tavęs laukia šviežia kaukė'. 😄

Na, ir galiausiai - dizainas, kaip visuomet minimalistinis ir dailus akiai: nieko įmantraus, išskyrus užrašai ir žalios spalvos intarpas ant pavadinimo. Tačiau tokie švarūs dizainai malonūs akims, gerai nuteikia ir man patinka.

Kvapas. Galiu prisiekti, kad kaukė turi citrusų ir jūros dumblių kvapą. Labiausiai jūros dumblių - jei kada nors teko uostyti, tikrai atpažinsite iš karto. Man tas kvapas nėra labai malonus, tačiau ir nėra kad patinka, toks neutralus mano uoslei.

Konsistencija. Tiršta veido kaukė pilkai žalsvos spalvos su nemažu kiekiu smulkių šveičiamųjų dalelių, kurios palyginus švelnios, kol kaukės nemasažuoji ant veido odos.


Sudėtis: Aqua (vanduo), Moroccan Lava Clay (rasulo molis), Kaolin (baltasis molis), Simmondsia Chinensis Seed Oil (simondsijų aliejus)*, Mel (medus), Glycerin (augalinis glicerinas), Laminaria Digitata (jūrų dumbliai), Tocopherol (vitaminas E), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil (bergamočių eterinis aliejus)*, Citrus Reticulata Peel Oil (mandarinų eterinis aliejus)*, Limonene**, Linalool**. 
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
**Įeina į eterinių aliejų sudėtį. 


Poveikis. Veido kaukę tepu ant veiduko odos taip, kaip ir visas veido kaukes. Nors gamintojas sako, kad reiktų laikyti 15-20 minučių ant odos, tačiau tik pirmą kartą priemonę laikiau tokį laiką. Per 15 minučių kaukė sudžiūva ant veido odos ir ją paskui tempia nuo sausumo - tuomet iš karto po jos naudojimo norisi tepti labai storu kremo sluoksniu. Pastebėjau, jog tais atvejais, kai laikau 10 minučių, kaukė nespėja apdžiūti ir tempimo jausmas ant odos būna mažesnis, tačiau jis būna. To reiktų nepamiršti, jei sugalvotumėte bandyti.

Ir dar man kliūva konservantai priemonės sudėtyje... Ar suprantu, kad jie padeda kosmetikos priemonėms ilgiau išlikti šviežioms, tačiau kiek tempia mano atmintis, Uoga Uoga kompanija niekuomet nenaudojo knservatų (o gal klystu?) iš kitos kompanijos to visuomet tikiuosi, o čia jų yra ir dar nemažai kavpo išlaikymui ir maskavimui skirtų medžiagų. Kažkaip nesitikėjau to iš Uogų, tiesiog. Juolab kad ir kaukė, tikrai negalioja pusmetį - kiek mačiau tris mėnesius nuo pagaminimo datos. Man visos šitos priemonės nesudirgino ir nesuerzino odos, bet jei turite jautrią odą, šitie konservantai ir kvapiosios medžiagos gali lengvai sudirginti jūsų odą, o juk Uogos būna natūralios ir geros? 


Ką veido kaukė daro? Valo veido odą, pastebimai valo, tik... jos efektas nėra toks stiprus, kaip Mary Kay juodosios kaukės, apie kurią jums jau esu pasakojusi, tačiau valo tikrai neblogai. Po kiekvieno karto mano veido oda atrodo gražiau, veidukas skaistesnis, dailesnis ir neatrodo ir nesijaučia toks sausas. Taip, šiek tiek tempia, tačiau po kremo naudojimo, viskas greitai susitvarko ir atsistato. Po kelių naudojimų iš eilės stebiu, kaip mano veiduko poros, ypatingai nosies srityje iš tiesų švaresnės, oda apskritai atrodo sveikiau, skaisčiau  geriau. Tad užrašas ant kaukės pakuotės nemeluoja - mano odai šita kaukė tikrai patinka".




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Šiai kaukei nereikėtų leisti išdžiūti ant veido. Reikia papurkšti vandens ar hidrolato. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :)
      Tą paminėjau pirmoje pastraipoje po "poveikis" ;) Sakiau, kad laikau 10 minučių ir neleidžiu sudžiūti. Ačiū už papildymą dėl hodrolato ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą