VEET depliavimo kremas jautriai odai su alavijais ir vitaminu E, skirtas naudoti duše - išdavystė mano meilei, Gillette Venus skustuvui?

Kad ir kaip mėgstu savo Gillette Venus skustuvą kūno plaukelių šalinimui, tačiau pagalvojau, kad vasarą turėtų būti kažkoks būdas tuos plaukelius šalinti rečiau. Nežinau kaip jums, bet vasaros metu plaukeliai ant kūno man auga greičiau, todėl skusti tenka gerokai dažniau... Nors ir oda nedirginama, tačiau vistiek, kas nori skirti daugiau laiko kūno priežiūrai, kai už durų laukia vasaros (na ir kas kad šaltos, bet vistiek vasaros) pramogos? Tai va, su tokiomis mintimis nusprendžiau, kad metas savo kojoms išbandyti depiliacinį kremą, o kadangi norėjau patikimo varianto, išsirinkau depiliacinį kremą iš Veet, kuris ir baigėsi greitai ir rezultatas buvo visai ne toks, kokį įsivaizdavau. Pasižiūrim mano patirtį.

"Kartais taip trokštame, kad pasaulis apsiverstų, tereikia nusišypsoti. Tai paprasta abėcėlė, bet kartu veiksminga! Pamėgink nusišypsoti nepažįstamajam gatvėje arba sau pačiam veidrodyje - ypač tomis dienomis, kai jautiesi prislėgtas. Tai viską apvers aukštyn kojomis!"



Produktas: VEET depliavimo kremas jautriai odai su alavijais ir vitaminu E, skirtas naudoti duše
Gamintojas: "Reckitt Benckiser". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: šalinti nepageidaujamus rankų, kojų, pažastų ir bikinio srities plaukelius
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: idėja sukurti produktą, kuris veiktų kol maudomės duše
Labiausiai nepatiko: ilgam sudirgina odą
Tūris: 135 ml
Kaina*: 6,90 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse. Aš pirkau pigu.lt
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Skirtas depiliuoti rankas, kojas, pažastis ir bikinio sritį. Neviršykite 10 minučių bendrosios ekspozicijos trukmės. Tarp plaukelių šalinimo procedūrų visada daryti 72 val. pertrauką. Neilgai po procedūros oda gali būti jautresnė, todėl jos nekasykite. 24 val. po depiliacijos rekomenduojame nenaudoti antiperspirantų, produktų su kvapniosiomis medžiagomis, dirbtinio įdegio priemonių, neplaukioti ir nesideginti saulėje. 
Naudojimas:
1. Prieš naudojimą gerai susipažinkite su atsargumo priemonėmis. Prieš prausiantis duše, minkštąja, spalvota kempinėlės puse tolygiai užtepkite kremą ant sausos odos. Netrinkite. Įsitikinkite, kad plaukeliai, kuriuos norite pašalinti yra visiškai padengti kremu. Nepamirškite nuplauti kremo likučių nuo rankų.
2. Palaukite bent 2 minutes ir tik po to eikite į dušą.
3. Prauskitės duše kaip įprasta. Kad kremas nenusiplautų per greitai, pirmąsias 3 minutes saugokite kremu padengtas vietas nuo tiesioginės vandens srovės. Įprastai po to, kremas po truputį nusiplauna.
4. Praėjus 5 minutėms po kremo užtepimo, švelniai baltąja kempinėles puse nuvalykite kremą nuo nedidelio odos plotelio. Jeigu plaukeliai pasišalina lengvai, kempinėle sukamaisiais judesiais nuvalykite visą plotą. Jeigu jūsų plaukeliai kietesni, kremą ant odos galima palikti dar 5 minutes, bet ne ilgiau, kad neviršytumėte 10 minučių bendrosios trukmės. Jautresnėse kūno vietose kremą valykite minkštąja, spalvota kempinėlės puse.
5. Odą gerai nuplaukite vandeniu, nuvalykite visus kremo likučius, po to nusausinkite. Išskalaukite kempinėlę, nenaudojamą tūbelę laikykite uždarytą, kad kremas neprarastų veiksmingumo.


Sudėtis: Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Ceteareth-20, Calcium Hydroxide, VP/ Hexadecene Copolymer, PPG-15 Stearyl Ether, Paraffinum Liquidum, Parfum, Magnesium Trisilicate, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Acrylates Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, BHT, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891.

Poveikis. Tai va, šitą įrašą norisi tiesiog padaryti trumpą: pakuotė gana paprasta, tūbelės formos pakuotėje esantis produktas dazuojamas spaudžiant produktą lauk. Ir čia iš karto turiu pasakyti, jog man visiškai nepatinka, kiek daug produkto reikia vienam kartui ir kaip greitai jis baigiasi. Ar normalu, kad tokios tūbelės užtenka 4 kartams tik kojoms? Galbūt ir normalu, tačiau man kainos ir naudojimo laikas atrodo pakankamai didelis.

Kremą tepu ant kojų su kempinėlės rožine dalimi, tačiau mane erzina, kai produktas kažkaip sugeba išteplioti kempinėlės kraštus paskirstant, o paskui ir rankas... Nepatogu kai paskui reikia dar ir rankas plauti - ta prasme su tokiu produktu tikiesi, kad rankų neišsitepliosi ir padengsi sklandžiai, ar ne?

Pirmam kartui produkto užtepiau per mažai - sekančius kartus kiekis jau buvo normalus ir pakankamas

Tačiau labiausiai man nepatinka poveikis. Mintis sukurti produktą, kuris veiktų kol maudomes duše yra tikrai gera, tačiau visiškai neapgalvota - kad ir kaip saugočiau nuo vandens, bet kremas nuplaunamas nuo kojų ir nespėja suveikti. Galiausiai paskutinius kartus tiesiog atsisakiau minties naudoti dušo metu: tiesiog naudodavau vonioje, bet tikrai ne tuomet, kai maudžiausi.

Belieka pakalbėti apie poveikį. Kremas tikrai pajėgus pašalinti plaukelius, tačiau man pasirodė, kad ne visus, vis randu pavienių plaukelių ant kojų todėl rezultatas manęs netenkina... Mano oda nėra jautri, na ne super duper jautri, o kremas man stipriai sudirgina odą kiekvieną kartą, ant jos atriranda tokie raudoni taškai, kaip kad būna nuo depiliacijos vašku. Tiek kad jei su vašku sudirgimas praeina per parą, tai su šituo kremu kojų oda nurimsta ir tie raudoni spuogai dingsta tik trečią parą nuo depiliacijos. Labai ilgai... 

Nežinau, aš visiškai nesu sužavėta depiliaciniu kremu - idėja labai gera, bet ji visiškai neveikia. Ir šiaip aš tikiuosi, kad plaukeliai ataugs greičiau negu po skutimo, tačiau tas skirtumas nėra labai didelis... Na, ne toks didelis, kad kankinčiausi su nepatogiu naudojimu, nepilnai pašalintais plaukeliais ir kelias dienas trunkančiu odos sudirgimu. Su mielu noru grįžtu prie Gillette Venus skustuvo ir plaukelių šalinimo skutant - kad ir reikia dažniau, tačiau būdas patikimesnis ir malonesnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai