VEET Face "Natural Inspirations" vaško depiliavimo juostelės jautriai veido odai su natūraliu taukmedžių sviestu - šaliname nepageidaujamus veido plaukelius

Man dabar toks etapas, kai išbandau visokius dalykėlius, kuriuos senai pamiršau arba niekad nedariau. Jeigu sekate mane instagram, tikriausiai matėte, kad vakar pirmą kartą namų salygomis, viena pati dažiausi antakius pirmą kartą! Apskritai pirmą, nes juos man tvarko salone, meistrė, tačiau pastaruoju metu išbėgti susitvarkyti ar antakius ar pasidaryti kažkokias grožio procedūras, laiko visai nėra - vaiko kartu vežtis negaliu -  garantuotai grožio salonas būtų apverstas. 😆 Na, ir tuo pačiu susitvarkiau plaukelius, tačiau bėda, kad mano vaikas tikriausiai išmetė visus mano pincetus antakiams - nes niekur neradau net ir po generealinio namų tvarkymo... Teks dabar pirkti naują, tik nežinau, koks geras ir kur reikės ieškoti. Gal turite rekomendacijų Mielai išklausyčiau. 😉

Na, o šiandien kemčia mano apatinė veido dalis, nes šalinu nepageidaujamus plaukelius aplink lūpas. Čia jau tikrai ne pirmą kartą - esu naudojusi depiliacinius veido kremus, o ir su vaško juostelėmis, apie kurias šiandien noriu jums papasakoti, esu naudojusi jau ne kartą. Tad metas trumputei nuomonei - ar verta tokias juosteles pirkti Ar jos veiksmingos?

Gavęs, ko nori, tai išsaugosi, jei nuolat turėsi sąmonėje. 
Neapleisk savo svajonės vien todėl, kad ji išsipildė - džiaukis ja! Mėgaukis! Kasdien dėkok savo laimingai žvaigždei, kad tai jau tavo gyvenimas! Taip ir išsaugosi dovaną, ir prisitrauksi jų daugiau.



Produktas: VEET Face "Natural Inspirations" vaško depiliavimo juostelės jautriai veido odai su natūraliu taukmedžių sviestu
Gamintojas: "Reckitt Benckiser". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: šalinti nepageidaujamus plaukelius veido srityje - virš lūpų, skruostams bei smakrui
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: paprasta naudoti
Labiausiai nepatiko: labai skausminga
Kiekis: 12 vaško juostelių + 2 servetėlės
Kaina*: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse. Aš pirkau Maximoje
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Pajuskite gamtos prisilietimą su naujomis veido depiliavimo juostelėmis. Jos pagamintos iš sudedamųjų dalių, kurių 90% sudaro natūralios kilmės medžiagos, jos suteikia ilgai, net iki 28 dienų išliekantį glotnumą. Sudėtyje yra pušų dervos ir natūraliai išgauto sviestmedžių aliejaus, garsaus raminamosiomis savybėmis, kurie sudrėkina odą ir suteikia jai juntamo glotnumo. Šios juostelės idealus pasirinkimas atidumo reikalaujančioms sritims: odai virš lūpų, skruostams bei smakrui. Skirta jautriai odai. Patikrinta dermatologų.
Naudojimas
1. Paimkite dvigubą vaško juostelę ir patrinkite tarp delnų. Trinant vaškas sušyla, todėl juostelės lengviau atsiskiria.
2. Suimkite už apvalių galų Easy Grip ir atsargiai atskirkite juosteles. Vieną pasidėkite į šalį.
3. Plaukeliai auga žemyn ir dešinėn arba kairėn, todėl kiekvieną pusę reikia depiliuoti atskirai. Juostelę uždėkite ant odos taip, kad galiukas Easy Grip būtų nukreiptas plaukelių augimo kryptimi, ir kelis kartus išlyginkite plaukelių augimo kryptimi (į išorę nuo nosies).
4. Įtempkite odą. Suimkite už galiuko ir kuo greičiau nuplėškite  juostelę priešinga plaukelių augimo kryptimi, link nosies. Juostelę nuplėškite vienu staigiu judesiu, laikykite kuo arčiau odos. Būkite drąsi - kuo greičiau nuplėšite, tuo daugiau plaukelių pašalinsite. Kiekvieną juostelę naudokite tol, kol ji limpa.
5. Vaško likučius nuo odos nuvalykite servetėle Perfect Finish.
Po depiliacijos: oda gali parausti, tai normalu. Skalavimas vėsiu vandeniu gali padėti ją nuraminti. Jeigu jaučiate lengvą dirginimą, nesikasykite. Geriau švelniai prispauskite odą delnu. Nemalonūs pojūčiai turėtų greitai praeiti. Kaip ir po depiliacijos grožio salone, 24 val nesideginkite, nenaudokite dirbtinio įdegio priemonių, nenaudokite dezodorantų ir priemonių su kvapiosiomis medžiagomis. 
Kad depiliavimas būtų veiksmingas, plaukeliai turėtų būti bent 1,5 mm, bet ne ilgesni nei 5 mm. Jeigu baigėsi servetėlės, vaškui nuvalyti naudokite kūdikių aliejų. Vietoj servetėlių nenaudokite muilo, vandens ir alkoholio.

Sudėtis:
Vaško juostelių: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, PolyethylenePentaerytrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Cedrus Atlantica Bark Oil, Myrocarpus Fastigiatus Oil, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Propylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891, CI 15850.

Servetėlių; Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower  Oil.


Poveikis. Apie veido plaukelių depiliaciją rimčiau pradėjau galvoti, kai pamačiau biotino poveikį. Taip, vaško juosteles buvau nusipirkusi palyginus senai, tačiau nebuvo labai didelio poreikio naudoti, išskyrus prieš kažkokią progą. Tačiau pradėjusi gerti biotiną ir stebint pirmuosius poveikius, kartu su geresne plaukų būkle ir greitesniu jų augimu aš pastebiu, kad mano antakiai tapo vešlesni, plaukeliai pradėjo greičiau augti, kur jau geri metai bandau atsiauginti ir man iki šiol labai sunkiai sekėsi. Smagu, bet plaukeliai greičiau auga ir ant kojų, ant kūno, ir virš viršutinės lūpos. Todėl nori nenori reikia būdų jiems maskuoti arba šalinti.

Atidžiai įsiskaičiusi gamintojo instrukcijas klijavau juosteles ant srities aplink lūpas ir plėšiau, klijavau ir plėšiau, kol dingdavo juostelės lipnumas ir galiausiai kol plaukeliai buvo pašalinti. Paskui viską nuvaliau pridėta servetėle. Man vienam kartui nudepiliuoti sritį aplink lūpas prireikė tik vienos dvigubos (pagal gamintojo aprašymą dviejų) vaško juostelės ir vienos servetėlės. Tačiau dvigubų juostelių 6 vnt, o servetėlių tik dvi - vadinasi man jų niekaip nepakanka naudoti su visomis vaško juostelėmis. Šiuo metu turiu tris vaško juosteles ir esu sunaudojusi visas servetėles. Gamintojas sako, kad jas galima pakeisti kūdikių aliejumi, bet vistiek, kūdikių aliejus nenuvalo taip gerai, kaip servetėlės... Tai tikriausiai reikia turėti galvoje, kad tų servetėlių tikrai gali pritrūkti, ypač jei depiliuosite vienu kartu tik nedideles veido zonas, kaip kad aš - aplink lūpas. 


Po mano pirmojo depiliavimo vašku, kuriam rinkausi kojų sritį, aš nė kiek nepergyvenau dėl skausmo, tačiau ouch, kaip skauda veido depiliavimas. Kažkada esu plaukelius šalinusi depiliaciniu kremu - tai ten nei sudirgimo buvo, nei jokių nemalonių pojūčių, o čia... deginantis skausmas ir perštėjimas. Po pirmojo karto mano oda buvo stipriai paraudusi ir sudirgusi beveik parai. Tačiau su antruoju ir trečiuoju kartu viskas buvo lengviau - degindavo tik kelias valandas, parausdavo, tačiau tokio stipraus sudirgimo tikrai nebuvo, kaip pirmą kartą. Bet žiauriai  skauda, po pirmo plėšimo vis pagalvoju, kad nebenoriu, neverta...

Tačiau tikrai verta, nes plaukelius pašalina idealiai švariai - nebelieka nieko. Taip, dieną, dvi odos poros būna truputį pastebimesnės, bet paskui jos tarsi susitraukia ir vėl atrodo normaliai. O plaukeliai, bent jau man neatauga maždaug dvi savaites. Po kokių poros savaičių jau matau plaukelius, tačiau nepuolu iš karto depiliuoti - tie plaukeliai dar būna visai mažučiai ir vos pastebimi. Pagal idėją, nuolat depiliuojant, kas kartą turėtų ataugti vis silpnesni plaukeliai, kas be abejonės yra privalumas, tačiau kol kas aš tokio dalyko nepastebiu.

Tai va, vienintelis  negeras dalykas čia man yra tas labai labai labai žiaurus skausmas. Nesvarbu, kad jis greitai praeina, bet vistiek, žiaurus. Gal reiktų paieškoti dar kokių būdų tiems plaukeliams pašalinti? Kaip ir tinka, bet tikrai nėra tobulas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai